![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 88 Joined: 3-October 08 From: Bucuresti Member No.: 4,982 ![]() |
buna ziua!!!
Sper ca toata lumea este bine Eu sunt noua pe acest forum si noua in aceasta dieta dar redau mai jos ce am pregatit ptr azi - sper ca nu am gresit prea mult: - dimineata - ou cu branza vaci - pranz - salata varza + carne pui la gratar - seara ananas / crud cred ca e ok - pentru maine (ma inspir si eu de la voi) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
pesca, pe unde ai tot falfait aripioarele? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Eu azi: MD - fulgi ovaz cu nectarina, lapte si un pic de kefir...bun de bun...as mai fi vrut, da` e riscant...ca e foaaaarte laxativ..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si trebuia sa plec la scoala G - abatere:ciocolata calda...frig, ploaie, vroiam ceva cald. P - pilaf din basmati si orez salbatic de ieri cu...muraturi(gogonele)...cam freak combinatia dar ...buna...adica..nu mi-as fi imaginat acu` 1 an si ceva c-o sa ajung sa mananc vreo combinatie de genu`... G,C - planuiesc cand vine bubu meu de la servici sa fac o salata de cruditati...plus ce-oi mai ciuguli..eu le impreunez astea doua, gustarea cu cina si pap tot felu`: fructe, seminte...ceaiuri... Am o mare pofta de ceva Monti dulce, ceva usor, ieftin si bun...sa vad pe ce ma axez...am vazut pe masa in bucatarie, are colegu` de apart. placinta cu branza...mi-a facut o pofta de`mi vine sa io halesc toata si sa ma fac ca nu stiu nimic !:)) Pupici gagici. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Empty, bubu tau e iubirea vietii tale? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) La noi bubu e taica-meu, asa l-a pocit fiica-mea cand era mica (in loc de bunicu') si asa a ramas. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Iar maica-mea-i bam-bam. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
angy, Montignac spune ca e bine ca micul dejun sa fie glucidic de 5 ori pe saptamana. In rest e bine. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
In cazu` meu, bubu e iubitu` (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )parca am vazut-o si pe albinutza ca tot asa-si alinta iubitu`...sper sa nu confund..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
la albinuta e ubu.
Eu incerc sa intru in rand cu lumea Monti. Am doar mici scapari pe care nu mi le explic decat prin "cap prost". (IMG:style_emoticons/default/fist.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ii zic alui meu bebe, bubu, bibi...cum nimeresc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pesca, pe unde ai umblat tu vara asta? Si eu incerc sa ma tin de Monti cat pot. Ieri: D: iaurt cu fulgi P: chiftelute cu mustar conform; ciorba de fasole G: inghetata Diet cu alune de padure C: 3 chiftulete cu mustar conform Azi: D: 2 mere, dupa 30 de min iaurt cu fulgi P: ciorba radauteana de pui, saramura de pui cu salata de rosii, castraveti, salata verde G: (asta nu-i buna): 2 ciocanele si putin carnat la gratar C: vreau doar fructe...sa vad daca-oi reusi. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 88 Joined: 3-October 08 From: Bucuresti Member No.: 4,982 ![]() |
Multumesc Kalua - nu stiam de mic dejun glucidic - 5 ori pe sapt - eu am eliminat de tot faina si pastele fainoase ptr ca inca nu stiu ce am voie (nu am gasit inca cartea si am citit doar de pe net cate ceva)
daca mananc fulgi de secara cu lapte este ok? ar fi ff simplu si nu stau nici mult prin bucatarie (ca tot nu prea imi place!) (scuze ptr intrebarile de inceput!! sunt la faza 1 - este voie sa mananci carne slaba in aceasta faza? ca eu oricum am mancat ) Ce inseamna mustar conform? Fara zahar cumva? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
angy, pai mai uita-te si tu ce scriu fetele ca mananca. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Fulgii aia sunt foarte buni. Ii poti combina cu mar ras si niste scortisoara sau cu iaurt cu grasimi pana in 1% sau lapte tot pana in 1%. Carnea este conforma. Ti-ai printat tabelele cu indexii glicemici ca sa stii ce ai voie si ce nu? |
|
|
![]()
|
|
da - mi-am tiparit tabelele si incerc sa iau alimente cu indice cat mai mic din tabelul 1 - ptr faza 1
nu am vazut carnea deloc (sau nu mai vad eu bine dupa atata servici) din cauza asta am intrebat intrebarea este cat se poate manca - este o limita - te poti satura ? eu mi-am facut portiile mici - ca am mult de dat jos Kalua - daca pustiul din foto e al tau - sa-ti traiasca - e simpatic foc zbarliontatul!! daca e fetita - scuze!!! tre sa dau mielul (nu stiu ce indice are - hehehe) o seara buna tuturor - plec acum de la servici !!!! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pustiul e pustoaica, da mielul! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Alea-s tabelele cu indexii glicemici ai carbohidratilor. Carnea e proteina (cu lipide eventual; lipide = grasimi), deci nu are cum sa fie pe tabelul ala. De mancat sa se manance pe saturate - pentru cine nu si-a pierdut senzatia de satietate. Sunt permise toate alimentele pana la IG-ul 50. Cele pana in 35 se pot combina cu grasimi, cele intre 35 si 50 nu. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 10:06 PM |
|