![]() |
![]() ![]() |
![]() |
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Irinica, tu nu observi niste schimbari in bine in organismul tau datorita acestui regim? Ca si eu slabesc cu viteza melcului chiar mancand conform. Dau cam 1 kg pe luna. Cel putin ma mentin. Dar pe mine ma motiveaza foarte mult faptul ca a inceput sa imi luceasca parul, am fata mai luminoasa chiar si la 10 noaptea cand pic de oboseala, imi functioneaza organismul mai bine, nu mai am ametelile pe care le aveam inainte dupa o saptamana de regim. Eu observ ca am de castigat in mai multe directii urmand acest mod de viata nu doar in ceea ce priveste slabitul.
Astazi am probat un sarafan superb, care fireste nu imi venea bine (era prea mulat desi era marimea cea mai mare) ca doar am inca 71 de kg dar am iesit plina de speranta din magazin spunandu-mi ca va veni vremea cand imi va veni bine orice vreau eu sa imi iau. Daca nu eram in plin Monti as fi avut depresie doua zile. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
multumesc fetelor de urari! haideti aici, la un big hug. (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
gloriana, imi place cum gandesti! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
seara buna fetelor...
pesca.. s ate traiesti, sa infloresti si ..sa slabesti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ca sa vorbim si in rime ) pupici mulci si drai si mai ales.. caldurosi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) irinica.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ce e cu tine.. de ceva zile numai note pesimiste din postarile tale. poate e doar o perioada de acomodare a organismului.. schimbarea vremii.. cine stie. stai tu linistita. eu am invatat ca pana nu te impaci tu cu tine insati, niciodata nu o sa fii multumita de tine.. oricat de slabanoaga sau pufoasa a-i fi. incearca sa te bucuri mai mult de lucrurile pe care le ai, de lucrurile pe care le'ai realizat (cat ai slabit pana a acum de exemplu) decat de lucrurile pe care nu le ai.. hai, cheer up, sunt alte lucruri mai imporante care trebuie luate in vizor (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) meniul meu: MD: mere rase cu scortisoare si cacao (dulci domne, dulci) si fulgi de ovaz. P: fasolica batuta ( n'am mai papat de jumate de an fasolica cred.. mi'a facut pesca pofta zilele trecute ). am amestecat'o cu nitica ceapa verde si morcov ras si cateva felii de soia franjurate si parlite un pic in ceaun in un pic ulei de masline + o slaata verde C: am fost cam full.. am papat doua mere si 4 patratele de cioco 65% heidi cu portocale (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am gresit mult ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gata, nighty-night, lapte buna, alevedele, pupicei (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) acum am citit ce zise si gloriana... parca si pe mine m'a mai inzdravenit postul tau.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cu speranta si cu monti.. tot inainte. si eu sunt multumita ca ma simt tare bine, toata lumea in jurul meu e racita sau gripata, eu insa ma simt grozav.. si ma simt mai impacata cu mine. nu mai sunt asa complexata . ajungem noi la "tinta". (IMG:style_emoticons/default/322.gif) cheer up doamnelor! nimeni nu a zis ca o sa fie usor! rabdare sa fie.... gata, acum kiar lapte buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cyl, nu-i bine sa amesteci cacao cu fulgi de grau, cacaoa-i uleioasa (chiar daca scrie pe ea ca-i degresata).
Pana la urma din ce-s facute snitelele de soia, soia franjurata samd? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 16-March 08 From: Timisoara Member No.: 3,481 ![]() |
Pescarush, la multi ani si tot ce iti doresti! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Voi sta la Sea Club Hotel.Uite-aici http://www.flash-international.net/seaclub/index.htm
P: piept de pui(facut la tigaie cu ceapa si ardei gras) cu garnitura de conopida(cu smintina 12% si usturoi) C: 2 mere rase cu scortisoara Irinici, ti-ai bulversat corpu', asta cred eu.Ai putintica rabdare...da-i ragaz, ca si el te suporta, cu toate momentele tale, mai bune sau mai proaste...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gloriana, sint in consens deplin cu teoria ta.Si eu slabesc incet si (exceptind unu -doua momente de slabiciune,dar ptr scurt timp)sint optimista si fericita.Ma simt bine cu Monti si sint altfel, ce mai incolo-incoace! Probind hainutele mele de acum 3 ani, remarc ca incep sa ma cuprinda, desi sint inca feste.Ehehe, noi am 'facut' kg , nu ele pe noi, so....inainteeeee, cu curaj si incredere! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
stoinici, atunci iti urez de pe-acum concediu placut, relaxare, dar si distractie maxima! Si sa iei notite (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Uita-te daca gasesti pe acolo 5 Minutes Shawerma, e buna si nu contine prostii. Trebuie sa fie in raftul cu plicurile Knorr & Co. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
cyl, or fi ele rime, dar eu sper sa nu mai slabesc. sunt ok asa. mersi de urari cyl si contact_criss. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
mi-am cumparat un apple sauce amestecat cu mango (conform), sunt curioasa sa-l incerc dimineata cu fulgii mei de ovaz. pe maine am pofta de ceva paste, sau fajitas (adaptata - veggie), ma duc in b ucatarie sa vad pe ce pun mana mai repede. noapte buna fetelor! This post has been edited by pescarush: Mar 28 2008, 02:34 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Neata girls,
Kalua, saru-mina! Ce e "5 Minutes Shawerma"?, sa stiu ce caut.... MD:painita filozofala cu pate si rosii. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Neata gagicile,
Eu mi-s cam mahmura,de la vin,voie buna,fum de tigara (nu fumez,da` imi irita gatu` f tare)...n-am mai mers la stand-up comedy ca era o atmosfera domoala in localu` ala,mai erau 3 babaci la o masa...asa ca am mers in Atrium,un bar cu muzica buna,s-a cantat la pian,barmanitele f dragute,pe perete proiectate niste fotografii dragute din Sibiul vechi...am salvat seara macar cu Atrium`ul...merci kalua pt urare,ca fuse tare frumos. (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) irinica,poate ca tocmai ca nu prea mananci,nu slabesti...sunt destul de anemice mesele tale...incearca sa iei 3 mese/zi,fara gustari,ca apoi consideri ca papi prea mult...si de ex. masa de seara fructe sau o omleta usoara... CyL,sa stii ca nici de mine iarna asta nu s-a "prins" nici un virus gripal...desi au fost si parintii raciti,si prietenu`(care si-a facut si vaccin antigripal,eu am refuzat sa-l fac),la scoala lumea behaie si stranuta in draci...Doamne ajuta s-o tin tot asa. (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) Asa-i ca-i prea buna cioco aia cu portocala?e preferata mea...da` de multe ori,stand in fata raftului,prefer s-o cumpar p-aia cu 85%cacao,daca e abatere sa fie o abatere cat de cat...corecta...daca ar mai mari astia doza de cacao din ea,macar la 75% ar fi perfect (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) stoina,arata ca-n rai Sea Club...sunt sigura c-o sa te incarci de energii pozitive acolo... Azi vreau sa fac un gem de mere,ma rog,e un fel de piure,in care o sa pun un pic de fructoza si care presupun ca mai mult de 5 zile nu tine...as mai incerca painicile filozofale,numa` ca-mi tre` tava d-aia de muffins...si nu am,tre sa ochesc una..ca am dat rateu mai demult,am incercat sa o coc compozitia intr-un castronel mic,a iesit f tare...pana nu`mi iau tava d-aia,nu le fac... Azi nu stu` ce infulec pt pranz si cina...revin pe seara cu meniul complet...pupici! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th July 2025 - 05:57 PM |
|