![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Guru dear, ziua de ieri parea asa de perfecta...incat ar fi fost prea frumos sa fie adevarat!!! La 2300 m-a apucat o foame zdravana, am pus in cumpana, pot dormi sau nu cu gandul asta, am ajuns la concluzia ca nu si am ras o portie zdravana de fasole cu carnaciori...si 2 rosii d-alea tuguiate. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) am visat frumos toata noaptea! In schimb dimineata aveam mustrari de constiinta.
Sper sa nu mai calc stramb astazi. Va doresc o zi minunata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Pai vezi cum te sabotezi singurica? Ti-a fost foame si ai mancat. Conform. Lasa mustrarile de constiinta, doctorici! Sunt sigura ca daca lui Monti i s-ar face foame azi la 23.00 tot fasolica, carnati si rosii tuguiate ar manca. Eventual si-o ceapa rosie! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Doctorici, a spus Vesta ca-ti da raspuns azi la intrebari. Sa fi cuminte! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Subscriu la ce-a zis Fanny.
Stoina si eu ne-am cam facut de cap aseara. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Dar de-acum gata cu prostiile! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
E bine atunci, daca nu`mi fac de cap singura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) macar sunt cu voi...hihih...faza e ca si io m-am prostit...am meniuri in hopuri...cand e conform, cand pac, undeva o "scald"...offf, si ma simt asa bine cand pap conform...imi dau 2 palme si-mi revin...sper azi sa continui cu meniul asta:
MD - cateva boabe de struguri, o nectarina G - 1 Activia Natur 0,9% grasimi P - as face o varza calita dar nu cred ca am timp...tre` sa plec la o congres...o sa ciugulesc niste Almette cu un ardei gras... G,C - aici bag varza calita, cu muratura si ...ar mere si carnita...am niste carnaciori de bere...am mancat si ieri vreo 3, dar ...mi se par mezelurile din ce in ce mai scarboase...nu le mai pot manca.. Ieri am mancat aiurea, am observat ca din cauza lipsei de timp, mananc total vraiste, nu am timp sa gatesc si ciugulesc prostii...o sa trebuiasca sa imi programez cumva timpu` ca sa imi fac vreme si de gatit...ar fi f indicat in weekend sa gatesc, ca sa am in timpu` saptamanii, numai ca nu prea imi place mancarea care nu e proaspata... Tre` sa imi revin , ca iar am probleme cu colonu`...of of... Rox, cum e? te poti tine de Monti? doctorela, haide las-o incolo de mustrare de constiinta, nu-si are rostu`...pai daca m-as fi "abatut" de la calea nedreapta cu fasole si carnaciori, as fi fost cea mai fericita...apropo, ce carnaciori papi tu? din comert sau d-aia de casa? Pupici pentru fete!! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merci, dragutelor!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Deci sa stau linistita si sa mai am putintica rabdare. Carnaciorii sunt din comertul "capitalist", facuti de Cristim. Creierasul meu considera ca au mai putine E-uri si alte bazdaganii. Da', sa fiu sincera, toate mezelurile au "balari" in ele. Singura varianta e sa-i tai felii subtiri, de 0.5cm si sa ma pacalesc cu cateva bucati. Astazi m-am otravit "non stop" cu ceai de fructe, cu lamaie. Buuuuunacios rau de tot, pe frigul asta! Mergea si-un vin rosu fiert, da' am de invatat... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Empty, asa-s si eu, nu pot gati la sfarsit de saptamana si apoi manca nu stiu cate zile mancarurile alea, mi-ar sta in gat. O solutie e sa gatesti mai mult cand ai timp si sa bagi in portii la congelator.
A plecat stoina, mai inainte ne-am luat ramas bun. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Am mancat numai un mar pana acum si mi s-a dus foamea pe apa sambetei cu adioul asta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu mai timid pe-aici. ieri am reusit sa nu bag nimic neconform in gura (IMG:style_emoticons/default/322.gif) deja ma simt mai bine. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
doctoreaso cand pleci? meniul meu pe azi (sper sa ma tin de el): D - cafea, o portocala, pauza, cereale cu lapte P - varza calita cu carnati la barbeque C - salata de varza si rosie, inca nu stiu ce sa pun langa ea, mai ales ca iar voi fi pe fuga. probabil fac linte rosie ca merge repede. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si... ciocolatica de rigoare (72% cacao) de care inca nu ma pot lasa. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
pescarusha, ia zi tu incotro tot fugi tu seara? Sau cine te fugareste? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
kalua, barbatu' ma fugareste. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
i s-a stricat masina si a trebuit sa-l recuperez din Toronto. acum trebuie sa mergem sa luam masina ca e gata. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Las' sa te fugareasca si-n continuare, dar asa, prin casa, in alte scopuri. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 05:08 AM |
|