IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 193 194 195 196 197 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Oct 11 2008, 10:39 AM
Post #1941

Musafir

Kornspitzul nu e conform, Empty.

Avocadoul se spune, Light.

Si eu tot caca-maca am mancat ultimile zile, putintel si aiurea. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Leea
post Oct 11 2008, 02:00 PM
Post #1942

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Avocado am in seara asta! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Mi-a luat barbatelul unul copt si frumusel, mmmm!

Dimineata a fost lapte cu rondea de grau expandat, la pranz pizza de ton fara aluat, cu salata.
Ca intotdeauna dupa pranz ma lupt cu o pofta teribila de dulce. O indulcesc cu cateva boabe de strugure, ca sa nu dau iama in neconformitati. Asta e partea cea mai grea a zilei pentru mine, dupa-masa.

Sambata frumoasa tuturor!

+Quote Post
ToothFairy
post Oct 11 2008, 02:45 PM
Post #1943

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Salutare fetele,
Kalua, arata cel mai negru dintre toate sandwich-urile alea...am zis, tre` sa fie cat de cat ok, decat o chifla alba si pufoasa...asta e, am sfeclit-o...auzi, da` gouda aia ce e? branza? cascaval? era buna oricum...
Leea, ce chestie, si eu la fel ma chinuiesc cu pofte de dulce dupa masa de pranz...daca trec peste ele, e ok, pot numi ziua conforma...
Nu ne e reglat pancreasu`...
Azi:
MD - mar, fulgi de ovaz, lapte , cafea - e un mic-dejun banal, dar cel mai la-ndemana...
P - varza calita cu carnaciori , si gogonele
G - 2 tablete cioco amaruie 85% cacao
C - probabil un snitel de pui tot cu ceva acritura...
Asta seara tre` sa gatesc, ca maine imi pleaca bubu spre Paris, sa ii fac ceva de papica...si vreau sa fac si o praji dulce conforma...cu branza dulce, am si niste mere...am si niste cacao...sa vad ce-oi incropi ... o sa`mi fie greu singurica...off (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
Weekend fain !!!

+Quote Post
Light Blue
post Oct 11 2008, 09:46 PM
Post #1944

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

Azi:
MD: putina branza de vaci 0% grasime, o rosioara si o cafea";
P: ciorba, o rosie si o felie de mozzarella;
S: friptura la gratar cu o rosie si... ceva nepotrivit- o felie de tort cu nuca, dupa reteta de la Kalua. Am avut musafiri si n-am rezistat tentatiei.
Am observat ca si mie imi este pofta de dulce dupa-amiaza, dar am incercat sa nu mananc dulce.
Nu inteleg de ce nu e voie in faza I sa mananc frisca. Pentru ca are obligatoriu fructoza? M-ar fi tentat sa mananc piure de mere cu frisca.

+Quote Post
ToothFairy
post Oct 11 2008, 10:30 PM
Post #1945

Incurabil

Rox, mai mananci ton ? poate stii si tu, dar tonu` e pestele cu cea mai mare cantitate de mercur in organism...iar mercurul in cantitati mari da foarte multe simptome nasoale...stiu ca tu erai mancatoare de ton...si mai ales acum ca esti graviduta...
Light, poti sa mananci frisca dar in cantitati mici...ca-i cu fructoza...si trebuie redus cat de mult poti dulcele..

+Quote Post
Roxana_
post Oct 11 2008, 10:39 PM
Post #1946

Musafir

Empty, nu mancam eu ton (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) , eu nu prea le am cu pestele. Doftoreasa noastra o dadea pe ton mai des. Ce-i drept am incercat chiftelutele o data si apoi am mai mancat pe la restaurant salata de ton, dar doar atat.
De maine intru si eu la Monti, ca s-au terminat ispitele.
Maine imi fac lapte degresat cu paste integrale si-o sa pun miere, in loc de fructoza, ca nu prea mi-a placut ce-am citit pe aici despre aceasta fructoza (asta la micul dejun).
Si pe mine ma apuca pofta de dulce tot dupa masa de pranz, dar cand eram cumintica sa stiti ca nu mai aveam aceasta pofta. Eu o stingeam cu o guma Orbit sau un ceai.

+Quote Post
dr_wise
post Oct 12 2008, 07:49 AM
Post #1947

Musafir

'Neata!
Am fost asa de neserioasa seara trecuta, de nu-mi vine sa cred nici acum!!!
Mi-a venit studentul acasa si mi-am amintit de vacantele studentiei mele, cand aterizam la parintii mei si devoram cu nesat toate bunataturile, precum un hamster infometat.
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
L-am asteptat cu tot ce stiu ca-i place, la fel si mama.....si m-am infruptat si eu din toate.
Ce mai, trebuie sa ma mobilizez puternic, ca nu se mai poate.
La sport n-am mai fost fiindca n-am avut timp nici sa respir in ultimele 2 saptamani, nici nu mai am echipamentul acasa, l-am trimis in strainataturi in colet.
Ce mai, azi e musai sa ma calugaresc si s-o dau pe ceaiuri en gross, poate reusesc sa salvez ceva.
Duminica placuta!

This post has been edited by dr_wise: Oct 12 2008, 07:50 AM

+Quote Post
Leea
post Oct 12 2008, 10:27 AM
Post #1948

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Mi-am dat si eu ieri seara cu stangu-n dreptu' (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Mi-am facut damblaua, acum sunt din nou floare de crin.
Ce se mai papa astazi? Ia sa vedem... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Micul dejun cred ca va fi sarit, ca m-am trezit dupa 10 (prima noapte dormita ca lumea dupa nu stiu cate saptamani, ura!).
Pranzul: pulpita de pui la tava cu salata de varza cu castraveti si un strop de ciocolata d-aia buna
Dupa masa: o salata de fructe
Cina: guacamole

Doftoreaso, cand am citit ce ai scris despre studentie, mi-a luat cu nostalgii. Mi-am adus aminte cum dadeam eu telefon din gara, inainte de a urca in tren, sa-i anunt pe ai mei ca vin si sa-i spun mamei sa-mi faca supita de cartofi si clatite cu branza dulce. De altceva nu-mi era pofta, numai de asta (si daca mi-ar fi fost, tot atata, ca nu se gaseau de nici unele; erau "imbelsugatii" ani '80, cand magazinele erau goale cum le facuse maicuta lor).

A propos, a aparut o carte care se numeste Experienta feminina in comunism; noi avem un topic de genul "Amintiri de dinainte de '89"? Daca nu, ar fi interesant... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 12 2008, 11:41 AM
Post #1949

Musafir

Este, Leea, aici.

Empty, Gouda aia e un cascaval de provenienta olandeza.

+Quote Post
ToothFairy
post Oct 12 2008, 11:45 AM
Post #1950

Incurabil

He,he...eu fac la fel...ma suna mama sa ma intrebe ce vreau papa si ii zic sa execute salata cu de toate (piept pui, branzica, rosii...etc) si salata de fructe...sau ficatei prajiti...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Azi am papat conform:
MD - praji facuta ieri, conforma, cu branzica si mere...a iesit ca o budinca...super...
P - 2 snitele de pui cu ardei rosu
G,C - kefir, ceai, mar...am primit castane de acasa, as face la cuptor...dar au IG mareee (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
Sper sa se termine ziua cu meniu conform...vin niste prietene pe la mine sa ma vopseasca, am luat niste chstii de rontaiala pentru ele, sper sa nu ma infig in ele..
Va pup si sa fiti conforme!!!

mersi Kalua...oricum, f. buna gouda aia..

+Quote Post

413 Pages V  « < 193 194 195 196 197 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 11:35 AM