![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Azi am inceput bine ziua. M-am cantarit si aveam 60,5 kg. (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) O saptamana nu am vazut decat 61,5.
Meniul de azi: MD: o felie de paine cu tarate cu o jumatate de rosie, plus cafeaua. Am inceput sa adaug si cicoare instant in cafea si chiar imi place gustul. In plus pe borcan scrie ca face pielea catifelata. P:ciorba, peste la gratar cu hrean amestecat cu sfecla rosie; S: niste feliute de castravete crud, vreo 2 bucatele de friptura si 2 bucatele de mozzarella. Gresit: o feliuta din tortul de ieri. Gata, au plecat si musafirii, dar nu au aflat ca tortul era cu faina de soia. Cine stie ce reactie ar fi avut: (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) Lipsuri in meniu: azi nu am mancat fructe. O saptamana buna tuturor! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cicoarea de baut nu-i conforma, Light. Iar sfecla rosie fiarta sau coapta are IG-ul 65, dar incarcatura glicemica mica, deci a se consuma doar in cantitati mici si mai rar.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Anunt si eu cu mandrie prima zi de Monti (cea de ieri):
D: lapte 0,1% grasimi cu paste integrale si-am pus si 2 lingurite de miere la 1 l de lapte P: piept de pui la gratar cu salata (asta a fost la IKEA, urasc mancarea astora, dar ii place alui meu asa ca ma sacrific din cand in cand) C: pomelo (sunt f fericita c-a aparut si-i bun de mancat); 2 nectarine Am avut si-o mica abatere, respectiv 2 croissante de la Auchan, ca l-am servit pe al meu si-am poftit. Greutatea de azi dimineata 78,2. Intr-o viziune optimista si cu Monti as vrea sa ajung la 75 (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Eu azi am cam facut-o lata, da` postez...ca poate maine mi-e invatatura de mine si revin la sentimente mai bune:
--Mic-Dejun: - kefir, miere, lapte cu fulgi ovaz --Pranz: - snitel, cascaval,gogosar acru, 3 felii de kornspitz cu Almette (da, da, stiu, neconform), 2 felii de korn cu unt si miere (si mai neconform- da` n-am mai mancat combinatia asta de nu stu` cand...de mic copil cred...)...oricum feliile de korn au fost micute, sa zicem cam cat 2 felii de paine normala...ca marime... --Gustare,Cina: - kefir, ceai, seminte floarea-soarelui, un mar. Parca nu mai sunt asa motivata sa tin Monti daca nu am probl. .de greutate...dar la mine e probata, clar, ma simt bine cu regimu` asta..si stiu ca-i spre binele meu, da` mi-e greu sa fiu 100% conforma...cam neserioasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am observat ca azi venind hamesita de foame de la scoala, am bagat in mine asa complusiv, de foame...si apoi mi`am dat seama ca nici nu am simtit gustu` la mancare...nici nu mi-a placut...si mie cand nu`mi place o mancare, ma simt nesatula... Tre` sa`mi fac timp iar sa gatesc maine, macar asa pt 2 zile...ca snitelele astea le-am facut sambata si deja nu`mi mai plac deloc ! intra cu noduri...urmatoarele 2 le-am aruncat.. Faina neagra din comert e "bomba", nu? ?Am zarit o painica prin raft la magazin cu faina neagra, tarate, sare, drojdie. Ar fi interesanta, nu? Maine planuiesc un pranz faza 2, cu piept de pui si sos de rosii si paste integrale si usturoi (ca tot nu e bubu acasa) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )))...si s-a pus mie pata sa pap asta...de azi...da` n-am mai avut vlaga...si pana se dezgheta pieptu`, ehe... Rox, vad o revenire buna...si iti urz pe viitor tot asa...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) da` sincer, nu stiu daca asta e momentu` sa faci cura de slabire...fiind insarcinata...ai grija de tine... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am mancat numai tampenii la sfarsit de saptamana. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nu numai de fapt, dar conforma n-am fost.
Asa ca azi am mancat numai un ananas (intreg! si nu era chiar mic!) la pranz, n-a avut niciun Dumnezeu, saracul! Iar seara varza anatolica cu un mot de smantana 10%. Cat ti-e plecat bubuletele, Empty? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Pai si eu ma simteam cu musca pe caciula dupa ce am mancat seara mar ras cu frisca. Rau! Urat din partea mea! Bun la gust a fost , dar fara folos. Mai ales ca acum mi s-a aplecat de la frisca. Pedeapsa de dupa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Restul zilei am fost cuminte, fara sa am un meniu spectaculos: MD: iaurt 0% cu fulgi de ovaz, o cafea fara cicoare; Gustare: o piersica fara gust si deshidratata- cica piersica de Constanta (Pai acolo cresc piersici gustoase, aromate, nu asa.) P: un avocado, un ou fiert, o felie de cascaval; S: felii de gogosar si de castravete, o felie de cascaval si 2 bucatele de friptura. As vrea sa fac maine pentru mine vinete cu telemea. Poate in curand si varza anatolica buuuna. Kalua, multumesc pentru sfaturi. Asa am inteles din carte ca ar fi buna cicoarea, dar o fi vorba de ceaiul din planta. Roxana, pai bebita trebuie sa creasca. Asa ca nu te ingrijora prea tare pentru kilograme. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Dis-de-dimineata am facut ochisori...sa merg la scoala...da` inainte sa postez un meniu, ca sa ma tin de el.
MD : - fulgi ovaz cu lapte (of course) P : - paste integrale cu pui si sos rosii si usturoi ..ma gandeam sa le fac faza 1 si sa inlocuiesc puiu` cu ciupercile...sa vad.. G,C : - aici nu`mi mai tre` mancare...daca scap de pofta de dulce dupa pranz, e ok...m-am inarmat si cu cioco amaruie 85%, macar sa nu ma scap in neconformitati...desi daca nu cumpar eu, nu are cine...kefir, ceai (in primu` rand) si sa vedem, o sa merg cred sa`mi iau niste fructe. Kalua, bubuletele meu se intoarce pe 30 Noiembrie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( (macar sarbatorim impreuna ziua mea onomastica..i-am zis sa`mi ia Elizabeth Arden - 8 hour cream de care ziceai tu ca e buna) ...e cam nasol ca mai stau cu un baiat pe care nu`l cunosc foarte bine, un coleg de-al lui...bubu zice ca-i ok...oricum, eu tot imi baricadez usa cu o cutie grea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Va doresc sa fiti conforme !:) Am zbughit-o la scoala, pupici! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Am sosit si eu pe aici. Zilele astea nu am vizitat netul pentru ca am ramas fara antivirus.
Dar m-am tinut de dieta si...anunt cu mndrie ca in dimineata asta cantarul a aratat 63,7 kg ! (IMG:style_emoticons/default/victory.gif) MD fulgi cu crema de branza 0,2% si o cafea P bors de pui si snitel in faina de naut cu salata de varza C fructe. Rox felicitari pentru revenire ! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Domle, daca Roxy poate sa lupte cu poftele reunite a doua femei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , atunci pot si eu...numa' cu una buc pofta de dulce. Adjudecat! Ieri am papat: d - iaurt simplu Milli 0.1% grasimi, coffee p - 3 guvizi prajiti, salata de vinete g - mere ionatane s - ou ochi cu muschi file, cascaval si telemea, 3 rosii, 1 andiva Wow, Alinice! Sincere felicitari! Mai, e musai sa ma energizez si eu. A propos, a aparut o carte care se numeste Experienta feminina in comunism; noi avem un topic de genul "Amintiri de dinainte de '89"? Daca nu, ar fi interesant... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Draga Leea, imi poti spune de cine-i scrisa cartea? Exista cumva si o varianta in lb engleza? Chiar zilele trecute discutam subiectul acesta cu niste prieteni din State. Nu-si pot imagina o tara fara mijloace contraceptive, fara macar un prezervativ in farmacii, asa cum era Romania inainte de '89. This post has been edited by dr_wise: Oct 14 2008, 08:01 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Basca avortul interzis si controalele obligatorii pe intreprinderi!
Cartea se numeste Tovarase de drum. Experienta feminina in comunism si a aparut la Polirom. Sa nu fiu complet pe langa topic: MD - cafea; lapte si fulgi de ovaz P - aripioare + salata C - fructe; mai apoi ceva pe baza de branza, poate cascaval rumenit |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th July 2025 - 09:49 PM |
|