IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 196 197 198 199 200 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Oct 15 2008, 12:27 PM
Post #1971

Musafir

Empty, kiwi are IG-ul 50, dar cu incarcatura glicemica mica. Inafara de asta l-ai mai mancat si dimineata, tu oricum n-ai de slabit, deci e foarte ok.

angy, sarmalele alea se pare ca-s de faza a 2-a. Ar trebui sa tii acum, la inceput, macar vreo doua luni faza 1 fara vreo abatere, ca sa se linisteasca pancreasul si sa-si poata face treaba bine.

Eu mi-am cumparat un pomeloi pentru la pranz, dar m-a pocnit pofta de ceva adevarat, asa ca m-am dus la cantina si-am mancat o bucata de friptura de porc (buna o mai face Udo, bucatarul (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ) cu broccoli si salata asortata. Si cu niste sos, nu era ingrosat cu nimic. Sa-mi fie de bine, bun a fost! (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

Aseara am ras o portie jumate de varza anatolica, buna-buna si aia.
Go to the top of the page

+Quote Post
stoina
post Oct 15 2008, 12:49 PM
Post #1972

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Sa-ti fie de bine, Ubita!
Eu astazi sint bucatar sef, fac papa conform si bun si....mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Si ptr ca prestez la greu, draga Kaluutza, te rog sa ma consiliezi in legatura cu: una bucata aparat de macinat nuci, migdale, etc, calitate 1-a de vacutza, asa cum ma stii tu always a ma sfatui (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si numele mixerului ala meserias al tau, poate-l bunghesc pe-aici, prin magazinele noastre.Tre sa ma dotez, dom'le, ca pierd groaza de timp cu scule de 2 lei !Eeiiiii... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Pina acum am confectionat rulada de brinzeturi(aia best, papata si cu ochii,acasuca la tine.Mi se lipi imbracamintea de Gouda de hirtia de copt, nu-s de ce ???Dar olecutza de fibre in plus, n-or omori pe nimeni.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

MD: brinza de vaci cu o lingurita de smintina si painica conforma.Puuuuup toata gaaascaaaa!!!!

+Quote Post
albinuza
post Oct 15 2008, 01:03 PM
Post #1973

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eu mi-am faurit aseara o pulpa de curcan la cuptor cu legume pe langa. Ma duc acum sa pap sa vad ce fel a iesit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ma tin si eu cu mici abateri. Vad ca ma mentin la 53, dar ma simt atat de umflata, ca am impresia ca am vreo 70. Cred ca e din cauza ca am mai dat rateuri in ultimul timp, si acum dureaza pana se acomodeaza iar organele, nu?
Am fugit sa halesc curcanul.
Pup si io fietieli (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
pescarush
post Oct 15 2008, 02:46 PM
Post #1974

Musafir

eu am scutire medicala saptamana asta, probabil ca si de la Monti. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
am scapat ieri de ultima masea de minte (cu operatie) si am o falca de hamster, nu pot manca decat soft food, cateva zile pana imi trece. mai rau e ca nu pot vorbi. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
pe azi mi-am propus totusi sa mananc cat de cat conform:

D - iaurt cu fulgi de ovaz si gem de visine
P - linte rosie cu putina smantana (salata nu prea pot)
C - inca nu stiu, poate fierb orez.

+Quote Post
kalua
post Oct 15 2008, 03:28 PM
Post #1975

Musafir

pesca, insanatosire deplina grabnica!

Fi, malaxorul e un Kitchen Aid (si se pot cumpara la de-a accesorii la el de nu-ti mai trebuie altceva, au si chestii de rasnit, tocat, deci si pentru nuca ta). Asta si Kenwood-ul sunt cele mai bune de pe piata (Mila are Kenwood si, drept sa spun, mie mi se pare ca nu-i ajunge la nas masinii mele).

+Quote Post
stoina
post Oct 15 2008, 06:14 PM
Post #1976

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

SAru-mina de raspuns! S-ar parea ca trebuie sa aplic cumparatura pe site-ul Kitchenaid,n-am gasit nici un furnizor pe la noi...

SA va spun ce-am gatit eu azi? Hotarita cum sint, am gatit asa: salata de conopida a la Leea(saru-mina ca existi, Leea), rulada de brinze super buna(Kalua stie ca o idolatrizez, e regina mincarii de calitate, sanatoasa, gustoasa,nu mai spun si ...frumoasa, ptr ca tot ce iese din mina ei arata suuuper)mincarea din piept de pui, la cuptoras, cu ciuperci, ceapa, brocolli si mozarella deasupra(uitai cum era numita la retete) si checul cu nuca, la care am facut o glazura de ciocolata. Ptiii, halal gospodina, bre!

Am mai papat: salata de conopida si chec.Bun de bun, sa va dea Dumnezeu sanatate si sa vi se intoarca binele pe care-l faceti, muncind si consiliind omuleti dornici de cunoastere de papa sanatoasa. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (nu-s bilbiita (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) , doar va iubesc taaare)

+Quote Post
Alinice
post Oct 15 2008, 07:03 PM
Post #1977

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Seara buna !
Meniul de azi:
MD omleta din 2 oua cu telemea si rosie ; cafea cu lapte
G un mar
P o mandarina si o banana
C un peste ( merluciu ) cu legume la cuptor ; mai tarziu arahide (un pumn)

+Quote Post
kalua
post Oct 15 2008, 08:08 PM
Post #1978

Musafir

Hai, bre, stoina, ca ma faci sa-nrosesc. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Vreau sa dau raportul ca pe 7, 8 si 9 noiembrie suntem la Praga. Eu am tot fost (cu fetele), Mr. kalua a fost si el (da' ultima data cred ca acum vreo 13 ani si fara mine), iar copilul deloc. De-abia astept!

Am facut un "gulas" din Leberkäse cu ciuperci, ardei kapia rosii si sos de smantana. Buuuun foc! L-am mancat cu salata de castraveti facuta cu marar. S-ar fi potrivit la el niste galusti de paine de numa, dar deh, am mancat fara.

+Quote Post
Light Blue
post Oct 15 2008, 08:17 PM
Post #1979

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

Care este reteta de rulada cu branza? Am cautat la retete, dar nu am identificat-o. Si mi-e pofta!
Reteta cu pui se numeste "Piept de pasare cu legume gratinate"? Abia astept sa o incerc. Am facut intre timp vinete la cuptor cu telemea rasa deasupra. Am terminat-o rapid.
Azi:
MD: mar ras cu fulgi de ovaz, o para si o cafea;
P: varza gatita;
S: o mare abatere pe la pizzeria "Bella Italia". Scuze neplauzibile: am sarbatorit faptul ca fetita mea a scris perfect cifra 2. Asta e! In schimb am facut gimnastica, tot din aia grea.

+Quote Post
kalua
post Oct 15 2008, 08:37 PM
Post #1980

Musafir

Light, felicitari pentru doiul fetitei, dar tu faci ceva complet gresit cu recompensa. De ce e recompensa tocmai ceva ce-ti face rau? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Reteta de rulada cu branza e la topicul cu aperitive montignace.

+Quote Post

413 Pages V  « < 196 197 198 199 200 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th July 2025 - 11:31 PM