IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 197 198 199 200 201 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
ToothFairy
post Oct 15 2008, 08:58 PM
Post #1981

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

yuhuuu, si azi am reusit sa fiu conforma...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asa ca la carte, cu pranz de faza 2...Doamne, da` ma loveste o pofta de dulce dupa pranz, de`mi vine sa`mi iau campii...da`-mi iau un Orbit, si`o mai ametesc cumva..
kalua, sar`mana pt info ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ce chestie, mai scrisesem azi un mesaj dar am uitat sa dau send (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) si acu` il cautam.
Pesca, sanatate multa...am trecut si eu prin asta, am avut o falca umflata de zici ca aveam 20kg de kg in plus...si bubu meu a trecut printr-o operatie asemanatoare, dar el nu s-a umflat ...era foarte putin, insesizabil, oricum...tind sa cred ca din cauza ca m-a operat cand eram in "perioada lunara"... oricum, m-am bombardat atunci cu antiinflamatoare si analgezice si prisnite cu gheata...sa iti aplici acolo o punga cu gheata...o tii 10 minute...faci pauza...si tot asa...cat te tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) apropo, ti-a interzis cumva lactatele pe perioada vindecarii? ca-s curioasa...
Mama , ce de bunataturi gatiti...maine tre` sa`mi prepar si eu ceva bun...azi am papat pastele da` parca nu mai erau asa bune ca ieri...sa mananc 2 zile acelasi pranz, e aiurea...da` asta e..rulada aia de branza imi face cu ochiu`.
Alinice, papi banana si slabesti? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
stoina, cam harnicuta tu asa de felu` tau ... ce de papa buuuun...pfuai...as rade tot...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cam in cate ore le-ai facut?
Pupici fetele.
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Oct 15 2008, 09:38 PM
Post #1982

Musafir

Of, eu n-am fost 100% conforma, dar tot sunt mandra de mine.
Aseara am mancat pomelo cu alune de padure.
Azi:
D: o portocala, dupa iaurt cu gem conform si fulgi de grau
P: (nu mai scriu neconformitatile, ca sa nu va fac pofta) crema de legume, salata cu diverse, mancare de mazare si ....
G: o portocala
C: 1/2 pomelo
O sa va saturati voi de cat pomelo o sa vedeti ca mananc. De fapt cina si micul dejun sunt cam asemanatoare zilnic.
Stoinici, mancate-ar mama, dar ai stat in bucatarie, nu gluma. Ti-a dat Kalua elan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Emtpy, nici mie nu-mi mai plac pastele a 2 a zi.
Pesca, recuperare rapida! Si eu am de facut niste vizite pe la stomatolog, dar dupa ce nasc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
ToothFairy
post Oct 15 2008, 10:07 PM
Post #1983

Incurabil

Rox, vizite la stomatolog poti sa faci oricand...e contraindicat in primele 3 luni cica sa faci anestezii...si`n ultimu` trimestru...ti-au aparut cariute in perioada asta?
Sorry pt offtopic

Adica oricand acum...ca esti in 6 luni din cate am inteles eu...

+Quote Post
pescarush
post Oct 16 2008, 12:46 AM
Post #1984

Musafir

Kalua si Empty, multumesc de urari. Azi am dormitat toata ziua, n-am facut nimic.
Nu mi-a interzis sa mananc nimic, decat foarte fierbinte. Da, mi-am pus si gheata, mi-au spus si ei tot asa, sa tin 20 minute, apoi 20 pauza si tot asa. Eu nu am avut problemele lunare acum, dar cum mi-a vazut radiografia mi-a spus chirurgul ca se va umfla. Mai un pic si imi ajunge sub ochi (probabil maine ma pot astepta).

+Quote Post
ToothFairy
post Oct 16 2008, 08:12 AM
Post #1985

Incurabil

Neata fetele !
Luai si eu micu`-dejun : fulgi de ovaz cu scortisoara si mar...si o ciocolata calda homemade...e conforma? la 250 ml lapte 0,1 % gras. am pus 2 patratele cioco amaruie 85% cacao...cred ca e , nu?
La pranz : e cam nasoala, m-a invitat o colega pe la o pizza in pauza de masa de la scoala...pfuuu..grea incercare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) probabil o sa pap o feliuta subtire...deci s-ar putea sa fie abatere...
Cina : gratar pui cu salata de fasole pastai
Pupici gagici

+Quote Post
pescarush
post Oct 16 2008, 03:25 PM
Post #1986

Musafir

Roxy, scuze, abia acum am vazut si urarea ta. Multumesc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu vreau sa fac praji Nemesis si fried rice azi, daca tot stau acasa .
De dimineata am mancat icre de pastrav, facute de mine, cu rosie.
P - fried rice (faza 2)
C - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) inca nu stiu.

+Quote Post
Alinice
post Oct 16 2008, 04:53 PM
Post #1987

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

MD 2 gogosi ; cafea cu lapte
P ardei gras , pastrama , toba
C merluciu la cuptor cu salata de castraveti si usturoi

+Quote Post
pescarush
post Oct 16 2008, 05:03 PM
Post #1988

Musafir

Empty, e conforma ciocolata ta, dar micul dejun e faza a 2-a. ciocolata contine grasimi, si ai mancat-o dupa fulgi de ovaz.

+Quote Post
ToothFairy
post Oct 16 2008, 07:44 PM
Post #1989

Incurabil

Pai da` cica mai nou fulgii de ovaz au grasimi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) nu mai inteleg nimic...atunci nu ar fi conformi ei insisi...daca contin si glucide si grasimi...sau au in cantitati mici...
Oricum azi la pranz am facut abaterea respectiva cu o feliuta de pizza fara mezeluri i-am zis sa`mi faca partea mea...nu prea mi-a placut, a fost prea uleioasa pizza...ma rog...
Mai pe seara, am fost la un "pahar de vorba" cu o prietena, am baut un fresh de porto...in rest, totu` conform...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) oricum, ziua de azi a fost ratata si ma oftic de mor...si sambata am o iesire la ziua unei colege, da pizza , dar cred ca optez pt o salata...ca sa`mi arda apoi de dans...offf, tentatiile astea...imi vine sa ma inchid in casa o saptamana sau o luna mai bine...sa nu ma mai tenteze nimeni cu nimic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )))
Cum iti mai e falca pesca?

+Quote Post
ToothFairy
post Oct 16 2008, 08:24 PM
Post #1990

Incurabil

Am uitat sa precizez ca la cina am papat salata Caprese...buuuna...da` scumpa a naiba mozzarela...

+Quote Post

413 Pages V  « < 197 198 199 200 201 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th July 2025 - 08:36 PM