![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Iubitele,
Va salut cu drag pe toate si va poftesc la bucatele mele! Eu asa gatesc, en gros, cu placere maxima.Cred ca in vreo 3 ore le-am dat gata... MD: cafea cu multi pufaituri la sedinta de dimineata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) P: painica cu salata de conopida, desert chec cu nuca C:mai intii am papat un morcov ras, apoi 2 mere coapte +o felie de brinza cu mucigai. Bunatate! Ne-am propus sa coacem mere la gratar(e cu capac si-s gata repejor) in fiecare seara,dar sper sa nu insotesc mereu merele cu brinza, desi combinatia e absolut divina.Incercati (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Azi am fost cuminte:
MD: 2 mere rase cu fulgi de ovaz, apoi o cafea; P: salata verde cu feliute de rosii si morcov, stropita cu zeama de lamaie, un ou ochi si putina friptura; S: salata verde, o felie de cascaval afumat si iar putina friptura. Poate mananc cam mult. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 88 Joined: 3-October 08 From: Bucuresti Member No.: 4,982 ![]() |
buna -ziua - tup si eu aici
Ma laud de luni 20/10 trec in a 2-a sapt de monti corect - minus 1 kg (bine si asa) incapatanat organism mai am - dar si cand si-o da drumul .... azi: D. fulgi secara - lapte 0,1 - cafea P mere S- peste fiert cu legume verzi/fasole Problema ca nu prea mai imi este foame .....si miscare ioc |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angy, pranzul este foarte... frugal. incearca sa mananci mai consistent la pranz. Si apoi, este foarte bine 1 kg/saptamana, cam asta ar trebui sa fie ritmul de slabire cu Monti.
Empty, sunt mai bine, multumesc, nu mai e asa umflat locul, dar e amortit si doare dimineata mai ales si seara e o altfel de durere, ascutita, pana in ureche (durerea in ureche ma deranjeaza cel mai tare). Am mai trecut pe Advil extrastrength, Tylenol 3 iau mai rar, pe cat posibil numai seara. Sa vad ce mananc eu azi: D - o cafea, cereale cu lapte P - fried rice, incerc sa bag si o salata langa, sa vad daca pot mesteca, o bucata de praji Nemesis C - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) e plin frigiderul, dar nu stiu ce as putea manca, poate icre cu rosie. P.S. A plecat doctoreasa? This post has been edited by pescarush: Oct 17 2008, 02:32 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Hello gagici,
Azi fuse iar cu "noduri"...adica niste chestii pe ici- pe `colo NEmonti la mine..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) MD - cascaval, alune G - o para P -bip bip C - un snitel de pui mic,mic, o mini-omleta cu faina de naut si gogosar...kefir, ceai, seminte dovleac... Maine incerc sa fiu un pic mai corecta cu mine, sa mananc conform...spre seara merg la un party, se-mparte pizza si bEutura, sper sa nu depasesc limitele...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Of, am zis eu ca o luna ma "calugaresc" sa nu mai vad pe nimeni, sa nu ma mai tenteze cu nimic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) pesca, sa stii ca si eu aveam dureri spre dimineata mai ales, pe la 5 asa, ma trezeam terminata de durere...si tind sa cred ca din cauza caldurii din camera de camin...de la perna...se facea vasodilatatie...si eram si mai umflata dimineata...off, nu doresc nimanui...da` nu inteleg de ce inca esti amortita...e aceeasi senzatie ca la anestezie sau cum ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) eu luam cam 3-4 ketonal pe zi...sanatate, pesca! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca nu m-am exprimat corect. E senzatia aia cu furnicaturi, nu neaparat amorteala, cu care ma trezesc dimineata. Nu e ca la anestezie, e din cauza ca tin gura inchisa, cred. Ar trebui sa (re)incep sa vorbesc prin somn. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
N-ai trismus? (limitare a deschiderii gurii?)
Eu tocmai am infulecat o bomba de mozzarela cu o rosie...yummy.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
ba da, cam am. nu asa rau azi. e de rau? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
ma duc sa mananc praji conforma (oricum nu prea am pofta de mancare). |
|
|
![]()
|
|
Sa nu te sperii ca-i o chestie temporara...io d-abia reuseam sa bag cate un biscuit in gura..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) il varam asa...cum isi vara copiii mici papa in gurita...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Offtopic: Empty eu stiam ca n-am voie la stomatolog cat sunt insarcinata. Oricum, prefer sa merg dupa, ca nu-s urgente majore.
Pesca, suntem alaturi de tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! Eu am fost conforma si neconforma pe ici pe colo, dar n-are sens sa scriu meniul atata vreme cat nu-i conform integral. Important e ca ma mentin si n-am mai luat in greutate. Emtpy, tu esti in aceeasi faza in care eram eu inainte sa raman insarcinata. Vezi ca nu mai sunt oscilatii la cantar si mai calci stramb pe ici pe colo. Cuminte 100% a la long, n-ai cum sa fii, ca nu esti robot. Atata timp cat greutatea iti stagneaza, eu zic ca nu trebuie sa te ingrijorezi. Light, nu mi se pare ca mananci mult. Trebuie sa mananci sa te saturi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 02:55 AM |
|