IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
stoina
post Mar 28 2008, 09:33 AM
Post #201

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Fetele, ia uitati aici:

Migdalele: previn bolile de inima si te ajuta sa slabesti

Sunt bogate in fibre si acizi mononesaturati, avand efecte benefice asupra nivelului de colesterol. Potrivit Administratiei pentru Alimente si Medicamente (FDA) consumul a 42 de grame de oleaginoase poate reduce riscul bolilor cardiovasculare. Cu toate ca migdalele sunt relativ bogate in grasimi si calorii, studiile arata ca un consum adecvat de migdale te poate ajuta sa slabesti (cantitatea de proteine, fibre si grasimi mononesaturate dau senzatia de satietate, evitand mancatul in exces).
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Mar 28 2008, 09:37 AM
Post #202

Musafir

pescarush, cum e facut sosul ala? Sunt numai fructele integrale fierte?

stoina, Shawerma asta e o amestecatura de condimente pentru carne, buna tare. Binenteles ca se poate folosi si pentru gratare. 5 Minutes se cheama firma si asa scrie mare pe cutiuta cu rosu: 5 Minutes si dedesubt Shawerma. Eu mi-am luat din Carrefour din Cairo.

+Quote Post
Nimphetamin
post Mar 28 2008, 09:42 AM
Post #203

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Neata, fetelor!

Aseara am gatit cate ceva, ca vin socrii in vizita diseara . Numai bine, ca plec la munte maine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dintr-un exces de zel, am facut si o negresa, dar a iesit naspa rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Sunt bune numai pt o montignanca intrata in fibirlatii dupa dulce, iar eu nu prea mai am pofta de dulce in ultima vreme (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Deci cred ca o sa o arunc (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Dupa gateli, am mancat o supa de pui, dara fara carne, ca nu a mai ramas. Asa ca m-am bucurat de o zeama calda cu multa mazare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Meniul de azi:
MD: 2 wasa 24%, 1 pateu picant Inedit, 1 rosie mare si o bucatica de telemea de oi. Desert: 2 ridichi mari.
P: o lingura de icre de fasole, 2 ficatei, salata verde. Desert: ridichi.
C: nush, sa vedem diseara cu socrii...

Va pup, sa aveti un we frumos (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
pescarush
post Mar 28 2008, 01:38 PM
Post #204

Musafir

kalua, stii ca acum ma gandesc daca e conform sosul ala? nu scrie daca fructele sunt fierte, dar are mere, mango, acid scorbic si suc de legume (varza rosie si morcovi) pentru culoare. acum, depinde daca au fiert morcovii aia sau nu. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) hmmm, si eu care ma bucuram ca am ami gasit ceva conform. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) astept verdictul tau.

meniul meu pe azi:

D - sosul "minune" cu fulgi de ovaz, germeni de grau, cateva bucati de nuci, un ceai
P - "fajitas" vegetariana (am gustat aseara si e yummy). am calit ardei rosu si ceapa taiate feliute si le pun pe tortillas (scrie ca sunt 100% integrale) cu salsa sauce.
C - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) inca nu stiu.

+Quote Post
ToothFairy
post Mar 28 2008, 03:04 PM
Post #205

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Iaca ce "boacana" facui eu azi...dulceata de mere..si-a exprimat dorinta iubitu` ca vrea sa-i fac dulceata conforma,am executat azi ordinele...dar si din curiozitate,sa vad ce-o iesi...mi`am bagat limbuta de 2 ori in ea,si gata,am ajuns la concluzia ca-i f f buna...o s-o consum dimineata,rarut asa,ca-i mai dragut...da` sa vedem cat o tine,ca dragutu` meu o sa fie addicted to borcan (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) a iesit ditamai borcanu`,din 3 mere marisoare..
(IMG:http://i264.photobucket.com/albums/ii194/andraxxz/klk014.jpg)

+Quote Post
CyL
post Mar 28 2008, 05:28 PM
Post #206

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

ziu buna fetelor

kalua.. eu pap fulgi de ovaz, cei de grau nu imi plac. dar banuiesc ca e acelsi lucru.. multumesc, o sa iau in considerare. m'am acomodat tare bine cu acesti fulgi, am mai spus eu ca painea nu'mi e prietena, nu'mi place. ii mananc pe stomacul gol mai intai.. si zau tare sunt eficienti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
iar snitelele de soia.. eu doar le fierb (nu pun mereu sare) si apoi le trag apoi un pic in ceaun in foarte putin ulei de masline, ies ele mai mult parlite ce'i drept dar mie asa imi plac. nu indraznesc nici sa le prajesc.. absorb prea mult ulei. si franjurate.. pentru ca le tai felii, nu le las intregi. iar apoi le cobin cu ce am prin frigider, ciuperci, fasole verde, brocoli.. ceapa verde sau uscata.. si le stropesc apoi cu suc de rosii, dar nu intotdeauna. sa'mi spui daca e ceva gresit, te rog...! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

empty.. tare mult ne asemanam noi 2 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )).. dap, buna rau cico cu portocale, aseara am papat prima oara si aveam dubii nu stiam de care sa iau. am spus sa gust ottusi si eu din cea cu portocale. dar la acelsi lucru m'am gandit si eu: ce bine ar fi daca ar mai adauga astia niste procente de cocoa la cioco asta.. ca prea e buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )))

hai ca uitam sa postez meniul meu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )
MD: o big salata verde cu morcov si telina si cateva linguri de fulgi de ovaz
(la munca am mai papat si jumate de patratel cioco portocale. am last'o pe restul, colegilor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
G: un mar acrisor si cateva alune (catvea, pe bune (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
P: o salata imensa de spanac cu morcov, jumate de canita de suc de rosii si am preparatus repede ceva din aceesi soia franjurata, ceapa uscata, verde si catvea ciupereci proaspete, trase toate in ceaun. delicios! (mai putin pt mama careia nu prea i'a palcut, lipsea tona de ulei pe care o foloseste ea la astefel de mancaruri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
C: banuiesc ca un mar ceva..

aseara pe la 23.00 m'am apucat de pregatit minunea de salata pt micul dejun si m'am cam infipt in ea, nu'mi era mie foame.. dar am papat un pic. am simtit ca nu'mi prieste mancarea seara, cu toate astea, sunt foarte tentata cand vin de la munca sa pap cate ceva.. desi e tarziu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

v'am pupat zi buna.. we placut.. and all the best (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Alinice
post Mar 28 2008, 06:19 PM
Post #207

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Buna fetelor.Azi am mancat asa:
MD salata de vinete cu painica ,iaurt degresat si cafea cu lapte degresat
P fasole batuta cu salata de leurda ceapa,rosii si ridichi;piftele de soia si un pahar de vin sec
C (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si revincu postarea .

+Quote Post
kalua
post Mar 28 2008, 06:20 PM
Post #208

Musafir

Cyl, toti fulgii de cereale nu se combina cu grasimi la faza 1.
Iar la snitelele de soia nu-i vorba de cum le pregatiti voi acasa, ci de ce-or fi in compozitia lor. Ca ma indoiesc ca-i numai soia in ele.

+Quote Post
roxanica10
post Mar 28 2008, 07:37 PM
Post #209

Musafir

Din cate-mi amintesc, s-a mai discutat pe aici de snitele de soia si nu prea-s conforme. Dati un search.
Meniul meu de azi:
D: iaurt cu fulgi si gem conform
P: varza calita cu piept de pui si salata greceasca fara branza; 2 cuburi de cioco 75%
C: vor fi 3 portocale
Stoinici, vacanta placuta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si sa te distrezi la maxim. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by roxanica10: Mar 28 2008, 07:38 PM

+Quote Post
stoina
post Mar 28 2008, 07:40 PM
Post #210

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

P: un mar si-o portocala
C: acu am ajuns acasa, niste somon la abur cu lamiie multa.
Va pupacesc cu drag, maine dim la 10 mi-am luat zboru' spre Bucuresti. Sa fiti cuminti! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

Multumesc mult, Rox. Pup!

+Quote Post

413 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 08:13 PM