IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 199 200 201 202 203 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
Light Blue
post Oct 17 2008, 11:01 PM
Post #2001

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

Este groaznic ce ti se intampla din cauza maselei, Pescarusule! Sper sa te lase durerea cat mai repede.

Meniul de azi:
MD: morcov ras, o cafea;
Gustare: un mar;
P: avocado, felii de rosie, o felie de cascaval afumat;
S: salata verde cu rosii si morcov ras, o felie de cascaval .

Am facut rulada cu branza, astept sa se raceasca. Maine o gust.
La mine in oras ploua. Ce bine era daca era cald inca o zi, sa ma plimb si eu in weekend.
Un sfarsit de saptamana frumos la toata lumea!
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Oct 17 2008, 11:14 PM
Post #2002

Musafir

Mersi fetele. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) A inceput sa ma doara iar pana in ureche... vine seara. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Nu stiu ce am, de m-am suparat si pe apa si zilele astea n-am baut mai deloc. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Roxy, cate kg ai pus pana acum? Ti-am vazut burtica la poze. Sa-ti creasca mare (Sara, nu neaparat burta)! Eu am pus 20 kg cu primul si sa stii ca le-am acumulat pe cele mai multe in primele 5-6 luni (adica alea care au fost ale mele). (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Oct 18 2008, 12:14 PM
Post #2003

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Azi meniul meu "suna" cam asa:
MD - mar, ovaz, scortisoara; ceai
P - 2 snitele cu fasole batuta in care am tocat castravete murat...e o varianta f buna de fasole..
G - cafea decof. ca sa`mi produc "placebo" si sa nu adorm cu cartea`n mana...ca m-am apucat sa invat pt licenta...am o groaza..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
C - abatere...e programata de 2 saptamani, isi face ziua o prietena buna de-a mea la o pizzerie, toata lumea o sa pape pizza...suntem 13 oameni...nu pot sa fiu eu mai cu mot, c-or sa se lege toata seara de mine...poate n`o s`o pot papa pe toata...sper (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si apoi mergem in club, e clar ca tre` sa ma "deshidratez" cu ceva alcoolic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De maine...sunt cuminte...nu mai am iesiri, nu mai am zile de nastere...cel putin 3 saptamani:))
Light, cum e rulada?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Rox, asa-i...is cu "sacii in caruta"...si acu` nu prea stiu sa am grija de ei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) oricum, la mine e mult mai important sa fiu cat de cat conforma pt colonu` meu hipersensibil...cum bag un foietaj in gura sau vreo prajitura, cum simte ...offf...si ma balonez, si ma doare burta, si nu vreau altceva decat sa stau in pat..deseara inainte sa merg la pizza o sa iau niste Debridat si Triferment la mine sa nu am surprize cu balonari si dureri...tu ce mai papi, Rox, in perioada asta?
doctoressa pe unde-i? nu mai da nici un semn?nu mai papa Monti?
Nimphe n-a mai intrat deloc pe aici ?
Weekend fain si conform gagici !

+Quote Post
Roxana_
post Oct 18 2008, 01:38 PM
Post #2004

Musafir

Pesca, pana acum am luat 13 kg in cap si tot asa ca si tine, le-am pus pana la 5 luni si-un pic. De aproape o luna stagnez, dar m-am si linistit cu mancarea. Oricum, totul vine de la creieras. Am o stare psihica f buna si nu mi se pare greu sa ma abtin de la tentatii. Probabil ca vreo mi-au prins bine cele 3 luni in care mi-am facut de cap.
Empty, eu mananc fasolea batuta cu castraveti murati alaturi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Apropo de fasole, poftesc intr-una la asa ceva. M-ai intrebat ce mai mananc, pai dimineata si seara cam la fel: adica un fruct, dupa iaurt cu gem si fulgi si seara pomelo. Eu nu ma plictisesc de aceeasi mancare, daca-mi place. Doar ma stiti cata vreme am mancat piept de pui cu salata la pranz. Cred ca vi s-a aplecat voua inaintea mea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Mi-ar placea sa fac linte, naut, dar nu le agreeaza al meu si e pacat sa gatesc doar pentru unul.
Meniul de azi:
D: iaurt 0.1% cu o lingurita de miere si fulgi de grau
G: struguri
P: mancare de varza cu pulpe dezosate
C: probabil pomelo si voi mai ciuguli si alune de pamant.
Maine merg la o nunta si in mod sigur voi manca tortul, ca asta-i principala atractie dp meu de vedere la o nunta.
La Bucuresti a iesti soarele si-i tare placut! Va pup si weekend placut in continuare!
Doftoreasa, azi dimineata a decolat spre Luxemburg. A fost f ocupata cu pregatirile de plecare si n-a mai avut timp sa dea pe la noi pe aici, dar revine in forta de saptamana urmatoare.

+Quote Post
dr_wise
post Oct 18 2008, 09:46 PM
Post #2005

Musafir

Salutare, dragutelor!!!!
Gata, de azi sunt luxembourgheza de frunte!!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) care nu stie o boaba franceza, da' reglam noi conturile cumva...
Frumoaselor, astazi mancai numa' sandwichuri d-alea in avion, bune rau, da' cu paine. Va spun sincer, n-am mai mancat o chifla adevarata de nu mai tin minte cand...asa ca le-am savurat la maxim, mai ales pe aia de pe zborul Lufthansa, cu seminte de susan deasupra (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) da' fuse o exceptie!
Buuuuuuuuuun!
Sa va zic prima impresie dintr-o alimentara de cartier....n-am gasit cereale fara fructe sau fara zahar...da' mai caut.
Am gasit Activia cu fructe cu 0.1% grasimi si fara adaos de zahar...hmmm, oare o fi OK? Am luat, da' sunt in stand by pana zice kalua ca-s ok, daca e nevoie, le trag o poza.
Wasa cu 24% fibre...ura! In sfarsit le-am vazut si eu cum arata.
Branza telemea deloc, nici feta. Erau doar sortimente d-alea tip gouda, camembert, etc...mai caut.
Fructe si legume....fratilor, aici e chiar problema mare!!! Asa ma pocni un dor de strugurii de acasa, din Dobrogea mea draga, de numa' numa!
Toate fructele (mai putin portocalele si kiwi) si legumele de aici sunt "ouate" in Belgia.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) strugurii sunt verzi, rosiile decolorate si fara gust...mi-e dor de piata mea, plina de rosii "putza", varza-i d-aia cu cotorul tare, usturoiul e ca ala turcesc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ce mai, imi trebe timp sa ma acomodez.
Maine ies la praduit prin alte zone.
Aerul e tare placut, rece, tare, de munte...parca-s la Sinaia!
Hmmm, cred ca o sa deschid o pagina cu Luxembourg la calatorii....
Astazi am mancat asa:
d (03:30 am) - 2 Tnuva cu fulgi ovaz
gustari(doua.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ):bip bip
p (ora 17:00) - un mar, apoi escalop de porc cu salata verde si ceapa verde, un pahar de vin rosu frantuzesc...mai, a propos de vinuri...daca n-am cautat o sticla pe care sa scrie ca-i sec sau dulce, sau demidulce...aiurea! ioc info!!! nimic! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) scria doar ca-i rosu sau alb, de parca eu nu vad ce culoare are! Da am nimerit unul rosu bun si baucios, tare placut.
s (22:30) - 2 portocale
De maine sper sa-mi revin la dieta mea normala
Va pup!

+Quote Post
Fanny
post Oct 18 2008, 09:52 PM
Post #2006

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Ma bucur c-ai ajuns cu bine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Abia astept continuarea experientei luxembourgheze.

+Quote Post
kalua
post Oct 18 2008, 10:37 PM
Post #2007

Musafir

Ce surpriza mi-ai facut c-ai si scris, doftoreaso! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ma gandeam c-om avea ceva de asteptat pana ai net, pana una, alta, da' tu om de nadejde si fara mofturi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sunt curioasa dac-or fi pe-acolo maine magazinele deschise, la noi ioc. De Activia aia habar n-am ca eu nu iau. Zi-ne ce scrie la ingrediente.
Produsele sunt cu inscriptie frantuzeasca sau nemteasca?
Chiar c-ai pus-o daca gasesti numai legume si fructe de Belgia, alea-s la fel de "bune" ca cele de Olanda, mai bine deloc.
Dar lasa ca-ti gasesti tu cu timpul magazinele cu produse adevarate.
Bre, mancarea de avion se ingurgiteaza doar in caz de stejar, extrema urgenta, se evita pe cat se poate.

+Quote Post
Light Blue
post Oct 18 2008, 10:44 PM
Post #2008

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

Prima zi de week-end a fost frumoasa, dar ma doare in gat de nu mai pot. De la vantul de ieri mi se trage.
Rulada din branza este aspectuoasa, usor de facut, dar data viitoare nu mai pun usturoi. Altfel ar fi f. buna. Poate Kalua a folosit o telemea anume, eu am avut ceva fin, ca branza Feta, grasa, dar prea sarata si nu am pus nici unt.
Dr. Wise a patit ca mine. Am fost la Budapesta in vara si la un moment dat am ramas singura in oras, doar eu si o harta gigantica. Strazile aveau nume unguresti, ceea ce eu nu stiu. Cei de acolo inteleg engleza, dar nu si franceza. Engleza nu stiu, asa ca am fost tare mandra ca nu m-am pierdut si am putut sa comand ceva de mancare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Iata si meniul de azi:
MD:un mar ras cu fulgi de ovaz si o cafea;
P: supa de pui, fara taitei, salata verde si rulada de branzeturi;
S: salata de gulie cu felii de rosii, rulada de branza si piept de pui.

Abia astept sa fac piept de pui cu crusta de cascaval si varza anatolica.

+Quote Post
kalua
post Oct 18 2008, 11:01 PM
Post #2009

Musafir

Eu am facut rulada aia cu feta adevarata, care numai cremoasa nu-i. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Foarte sarata nu era. Nu stiu, mie mi-a placut cu usturoi cu tot (usturoiul este destul de proaspat).
Light, sa-ti treaca durerea de gat cat mai repede!
Pi mini ma puteti lasa oriunde c-o harta-n mana, ma inteleg eu si cu papuasii daca trebuie, am maini, chicioare, dau din ele pana obosesc si iese ceva pana la urma. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Doftoreaso, esti in localitatea a carei cod postal incepe cu 29?

La naiba, cred ca-si da duhul un nerv al unui central inferior. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si parca simt ceva si sus, dreapta, lua-i-ar naiba de dinti! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Va zic cu mana pe inima ca eu imi ingrijesc dantura foarte bine, dar dintii arata ca naiba si din cand in cand apar probleme. Ma gandeam azi ca Dumnezeu a gresit un pic cand ne-a inzestrat cu dinti, putea sa inventeze altceva. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Empty, sorry, stiu ca tu esti de alta parere. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
pescarush
post Oct 18 2008, 11:19 PM
Post #2010

Musafir

QUOTE(kalua @ Oct 18 2008, 05:01 PM) *
Pi mini ma puteti lasa oriunde c-o harta-n mana, ma inteleg eu si cu papuasii daca trebuie, am maini, chicioare, dau din ele pana obosesc si iese ceva pana la urma. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

La naiba, cred ca-si da duhul un nerv al unui central inferior. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si parca simt ceva si sus, dreapta, lua-i-ar naiba de dinti! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Va zic cu mana pe inima ca eu imi ingrijesc dantura foarte bine, dar dintii arata ca naiba si din cand in cand apar probleme. Ma gandeam azi ca Dumnezeu a gresit un pic cand ne-a inzestrat cu dinti, putea sa inventeze altceva. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Empty, sorry, stiu ca tu esti de alta parere. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Eu la fel kalua, iti impartasesc opiniile. Cu o harta in mana (si daca mai am si un credit carde si mai bine), ma descurc oriunde. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cat despre dinti, zilele astea mai ales, absolut de acord cu tine. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Si eu zic ca-i ingrijesc, ma spal pe dinti si la job, dupa lunch (inclusiv floss), si tot am probleme. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Mi s-a mai retras, acum s-a ingalbenit falca mea, pana pe gat, zici ca mi-a tras careva un pumn si acum se vindeca vanataia. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Inca mai persista durerea pana in ureche, sper sa ma lase macar pe luni, sa ma duc si eu la job.

Eu am mancat azi:
D - cafea, struguri, pauza, iaurt cu fulgi de ovaz si gem de visine
P - carnati oltenesti la barbeque cu salata de rosii si castraveti (sunt cam la ultimele rosii din gradina mea, ca a dat frigul, noapte mai ales); o bucata de praji Nemesis
C - sper ca doar niste fructe.

P.S. Doctore, ma bucur ca ai ajuns cu bine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Abia astept sa-ti citesc impresiile despre Luxemburg. Nu se poate, trebuie sa gasesti niste fulgi de ovaz, pe-acolo. Mai cauta, ca sigur gasesti.

+Quote Post

413 Pages V  « < 199 200 201 202 203 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th July 2025 - 06:31 PM