IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 201 202 203 204 205 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
pescarush
post Oct 19 2008, 09:18 PM
Post #2021

Musafir

Light Blue (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) de-aia mi-ar trebui si mie. Da, si eu am paradontoza si ar cam trebui sa-mi fac un implant osos intai, in stanga sus. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Mihaela, nici copiii si sotul meu nu tin Monti, dar nu patesc nimic daca mananca niste legume langa carne, nu-i asa? Sau cand le fac lor cartofi, eu nu-i mananc. Mananc o salata sau alte legume. E foarte simplu. Si apoi, i-am trecut si pe ei pe orez Basmati sau brun, paste fainoase integrale etc. Iar paine, eu nu mananc, chiar daca mananca ei.
Si fruct se poate manca la aprox. 2 ore jumate - 3 dupa ce ai mancat.
Avum, eu n-am renuntat la cafea, am reusit sa reduc doar cantitatea, dar in ultimul timp am luat-o razna iar.
Go to the top of the page

+Quote Post
ToothFairy
post Oct 19 2008, 09:21 PM
Post #2022

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Light, depinde de resortia osului...in ce stadiu e...pt asta se face CT (computer tomograf) ...nu se fac implante pt toti dintii care lipsesc...planurile de tratament sunt foarte variate...dar poti sa pui in functie de oferta osoasa atatea implanturi incat sa permita sa incorporezi o lucrare sau combini lucrare fixa cu proteza... e foarte complex subiectu` si nu vreau sa transform topicu` asta in discutii de stoma ca ma bat moderatorii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) am promis c-o sa fac un material despre implante...si-o sa-l fac..
kalua, imi poti compara curry-ul cu alt condiment mai banal asa ca sa`mi dau seama ce gust are?

+Quote Post
mihaela1977
post Oct 19 2008, 09:26 PM
Post #2023

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: deva, HD
Member No.: 5,029

Va multumesc.
Am voie sa beau ceai pt. slabit fara zahar?
E voie sa mananci in faza I ficatei de pui?
Va pup.

+Quote Post
kalua
post Oct 19 2008, 10:14 PM
Post #2024

Musafir

mihaela, chiar asa, mai bine lasa mezelurile, macar acum, la inceput. Ficatei ai voie, dar nu foarte des (contin si carbohidrati si lipide), iar ceaiuri de plante, neindulcite, poti bea cate vrei.
Si eu am familie nemontignaca, dar asta nu inseamna ca fac n-spe feluri de mancare. Ceea ce mancam noi nu e cu nimic foarte special, gustul mancarurilor e chiar foarte bun, de ce sa nu manance lumea? Eu nu fac exceptie nici cu musafirii (daca vreau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si nu se prinde nimeni ca a mancat "altfel". Un sfat: nu zi familiei nimic, pune-le mancarea pe masa si gata. Cu gatit cate doua feluri de mancare pe zi nu te vad ducand-o mult, ca oameni suntem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Empty, tu vorbeai pesemne de condiment si eu de mancarea cu acelasi nume. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Gustul condimentului depinde de producator, ca-i un amalgam de alte condimente. Daca te hotarasti sa cumperi asa ceva, uita-te la ingrediente, unii pun amidon ca sa-l sporeasca. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Oct 20 2008, 01:58 AM
Post #2025

Musafir

Bonjour!!!!
(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) scrisei bine?!
Salutare!!!!
Astazi am umblat de m-am rupt!
Dimineata am fost iar la alimentarea de cartier sa cumparam mat de curatenie, plus lapte degresat (mai slab de 0.3% fat n-am gasit) si sare fina.
Aaaaaa, daca va povestesc experienta cu sarea, muriti de ras.....ieri am facut salata si l-am intrebat pe sotul meu, avem sare in casa, dragutule? Zice da, d-aia de lins! Caut eu intr-un borcan...mda....sare grunjoasa, si asta e un eufemism pt sarea aia...ok, pun eu sare d-aia la salata, o rontaim in dinti, am rezolvat problema.
Astazi, dupa ce am cumparat mat de curatenie, dau sa le pun in dulapul special pt ele si, ce gasesc?! O cutie babana cu......sare d-aia! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Era pt spalat paharele in mas de spalat vase!!! Tararammmmm! Noi o mancaram precum aia din Cuca Macaii, da' fuse buna, numa' putintel cam prea mare pt dintii nostri...se cheama ca ne-am curatat tartrul de pe dinti ieri...asa, un saltblasting la botu' calului (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Buuuuun....
kalua draga, codul nostru postal e L-1725.
Iar iaurtul ala arata asa:
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/mic%20dejun/HPIM1705.jpg)
A fost asa de bun!
M-am uitat la explicatii pe toate fetele, sunt OK din punctul meu de vedere. Sunt in lb franceza, germana, luxemburgheza dubioasa, da si-n engleza. NU scrie pe nicaieri de zahar adaugat, doar cel continut de fructe.
Asa ca meniul de astazi fuse:
d - 2 iaurturi d-astea bune, unul cu visine, unul cu ananas
p - muschi file innabusit, cu adaos de mujdei, salata verde cu ceapa verde si rosii, un pahar de vin rosu frantuzesc bun rau, fir-ar sa fie de vin! si desert b feta
s- 2 mere
Noapte buna!
PS: singura abatere e ca am baut de dimineata o cafea cu cofeina, contrar obiceiului meu din ultimii 2 ani...da' sper sa nu fie paguba prea mare (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

This post has been edited by dr_wise: Oct 20 2008, 02:00 AM

+Quote Post
Cleo
post Oct 20 2008, 03:13 AM
Post #2026

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
doftoreasa ati condimentat salata cu detergentul de vase?
bine ca n-ati avut reactii adverse (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hilar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

on topic ca sa nu ma dati afara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu inca n-am gasit iaurt cu fructe fara zahar adaugat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
bulina
post Oct 20 2008, 03:27 AM
Post #2027

Musafir

hai mai Cleo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

http://www.danone.ca/en/products/silhouette.aspx

Doftoreaso tare de tot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
lotte
post Oct 20 2008, 08:21 AM
Post #2028

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Neata fetelor,

Mi s-a stricat cantarul, de vreo luna, si nu mai stiu ce greutate am.Insa, dupa haine, tot in jur de 52-53Kg tind sa am, pentru ca in weekenduri urc pe munte.

Pesca, iti urez multa sanatate, si insanatosire grabnica.
Dr_wise, multa bafta in noua locatie, mi se pare fascinant sa cotrobaiesti intr-o noua tara, sper sa gasesti lucruri frumoase!

Pup toate fetele.

Va urez o saptamana excelenta!

+Quote Post
Fanny
post Oct 20 2008, 08:37 AM
Post #2029

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu, in sfarsit, am cantar acasa. L-am luat cu imprumut sa-l cantaresc pe pisoi, dar profit din plin de existenta lui.
Aseara, inainte sa-mi vina beleaua aveam 63 kg. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) inseamna ca vreo 3-4 sunt in plus. Recunosc ca desi sunt inalta si nu se observa diferenta, cel mai bine ma simt un pic sub 60 de kile.
Roxi mi-a facut pofta de pomelo, asa ca am achizitionat si eu doua bucati. Tot ieri, am facut stoc de peste, pui si curcan, ca sa evit mancarea de la cantina. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Trebui sa incerc sa n-o mai zbarcesc seara, ca atunci am cele mai mari probleme cu autocontrolul.

S-aveti o saptamana minunata!

+Quote Post
dr_wise
post Oct 20 2008, 08:47 AM
Post #2030

Musafir

Da domle, asta e...da' sa stiti ca era buna, numa' un picut cam mare pt esofagul meu... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Uite acu' mananc iaurt d-ala, in dimineata asta unul cu pere si altul cu fragute, si scrie pe cutii asa: source of Calcium, Vitamin D & Magnesium, 0% sucres ajoutes & 0% M.G.
Pe mine m-au castigat definitiv!
Acum am alta problema.....bucataria mea se compune din: un aragaz mic cu 2 ochiuri cu inductie, un cuptor cu microunde (imi vine sa injur ca un birjar!!!), una bucata ibric electric si una bucata toaster paine. Voila:
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Apartament%20Luxembourg/HPIM1724.jpg)
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Apartament%20Luxembourg/HPIM1725.jpg)
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Apartament%20Luxembourg/HPIM1753.jpg)
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Apartament%20Luxembourg/HPIM1726.jpg)
Habar n-am sa "prestez" la cuptorul cu microunde!!!! Si am ganduri mari!!!
Nu va mai spun de aragazul ala, mama ma-sii lui, cu cine l-o fi inventat! Trebe sa-i gadil tastele alea pana i se incinge mintea si se deschide!!!...cred c-o sa slabesc din motive "tehnice"! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Asadar, cine ma initiaza si pe mine in tainele cuptorului cu microunde, ca de Craciun imi vine studentul in vizita si e MUSAI sa-l astept cu sarmale si cozonaci crapati (a propos, e mare fan cozonac "elady", d-ala crapat, cu nuca si scortisoara, da-i cere o imbunatatire, vrea si stafide in el), asa, ca niste patrioti ce suntem!
Am pozat si tastatura, poate aveti oarece inspiratie...si va rog sa-mi spuneti in ce fel de vase tb ca gatesc in cuptor, daca vase de Jena sunt bune, e musai cu sau fara capac, etc.
Cred c-ar fi bine sa deschidem un topic cu modul de folosire al cuptorului cu microunde si retete pt el...kalua, cleo, help me!!!!!
Si ca sa nu fiu off topic, subliniez ca am mancat 2 iaurturi conforme si bunacioase, iar acum imi beau "mud"-ul de dimineata, cu cofeina, da' cu lapte 0.3% grasimi.
Pe curand!
PS top urgent & very important: n-am cantar, da' mi se pare ca m-am subtiat....da' mi-am luat cm de croitorie in borseta cu cosmeticale! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) si sunt tare mandra de mine!

This post has been edited by dr_wise: Oct 20 2008, 08:51 AM

+Quote Post

413 Pages V  « < 201 202 203 204 205 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th July 2025 - 08:47 AM