![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Doctoreaso ce-ai facut cu carnetul tot am vrut sa te intreb. Scuze de off topic.
Microundele cica nu-s sanatoase mancarea ce o bagi sa se incalzeasca la el cica se modifica la nivel molecular si organismul nu stie s-o asimileze nu-i de la mine asta am auzit-o la TV un prof d-ala care stie ce e fiecare E si cand l-am auzit ce zicea si de E-uri am zis ca nu mai pun gura pe bomboane, asa ca mai bine iti iei un cuptor electric, poate ca nu-i tare scump. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Doftorici, avem un topicut cu Retete la microunde din care am aflat ca lumea nu-l prea foloseste la gatit, ci doar la incalzit diverse. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce m-a distrat doftoreasa noastra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! First, iaurtul ala e f bun. Din ala mancam si eu in State. Pe mine ma enerveaza ca nu exista si la noi iaurturi light cu fructe; bine l-am gasit pe cel nemtesc, dar e singurul. Second, nu te apuca sa gatesti in cuptorul cu microunde. O costa mult un cuptor? Kalua stie mai bine. Dar personal, incerc sa folosesc cat mai putin cuptorul cu microunde si anume la incalzit mancarea sau facut floricele.
Stoinici, si eu as vrea sa te vad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si sa mai povestim. Las' c-o sa-ti dau eu nr de telefon si cand vii pe aici, facem o intalnire. Despre sarcina, am scris la topicul cu pricina, c-au fost multe de spus. Ma simt f bine si-s f vivace. Aseara am tras un dans la nunta de se mira lumea, ca dansez. La un merengue, trebuia sa ne lasam in jos (Wilmark s-a ocupat de distractie) si mi-a zis: 'doamna, doamna, de ce nu sunteti jos', eu am pus mana pe burtica si apoi a tacut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . A fost nunta vara-mii si m-am simtit super. O nunta bine organizata, la care lumea s-a distrat, nu gluma. Ieri am mancat conform, pana la nunta, dar nici acolo nu m-am omorat cu mancarea. Am ratat tortul miresei, ca n-am mai rezistat, m-a luat somnul. Va pup si-o saptamana conforma! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
BUNA!
Exista in Romania iaurt cu fructe fara grasime? Spuneti-mi si mie care e acela-eu nu mananc iaurt simplu. Incerc sa rezist conform regimului. Va pup si poate imi mai dati si mie ceva idei.Pa. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai din cauza asta nici nu am acasa cuptor cu microunde, fiindca nu privesc cu ochi buni modul in care prepara mancarea, tehnic vorbind. Da' pt o prajitura, sau o pizza m-as baga....atat!
D-aia intreb, sa nu ma trezesc ca-i stric femeii aparatura din bucatarie...ca se vede ca-i alone si nu are grija de copii sau barbat, mai, nu exista un cutit de Doamne ajuta in bucataria asta! Mi-am tocit nervii cu cutitele ei cu zimti, d-alea mici, de nu poti taia o salata. Ieri am pregatit salata verde asa: am spalat frunzele si le-am rupt cu manutele mele. O sa intru pe topicul cu pricina, sa vad ce-i scris acolo, eventual sa intreb ce fel de vase pot folosi si cum. Si incerc sa-mi fac timp si sa deschid un jurnal sau un topic nou la Calatorii, sa va povestesc tot despre cum e si ce inseamna sa locuiesti in Luxembourg. Va pup cu drag acum! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca m-am distrat copios pe seama pataniei cu sarea pentru masina! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Auzi, cuptorul asta e cuptor + cuptor cu microunde, deci poti face ce vrei in el, cum vrei. Poti folosi si ambele functii deodate. Ventilatorul e semnul de la cuptor si onduleurile alea sunt microundel. La microunde n-ai voie sa bagi nimic din metal (atentie si la margini aurite pe la cani sau la farfurii!). |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 88 Joined: 3-October 08 From: Bucuresti Member No.: 4,982 ![]() |
Buna ziua,
Imi doream sa slabesc si eu !!! da merge tare greu!!! Noroc ca ma mentin ca altfel o luam razna Mi-am luat un aparat de masaj si am inceput la bicicleta Ieri chiar daca ers curat am mai dat cu aspiratorul pana am obosit - se duc si covoarele. Am gasit la Ana o painica cu tarate (are cam 20% faina alba si restul faina de secara si tarate) Stie cineva daca este conforma? Sper ca da ptr ca am luat si am si mancat - dupa ce am mancat m-am simtit tare vinovata!! Inca ma simt dar m-am saturat si eu! am mancat cu zacusca facuta in casa - fara zahar in rest am mancat conform D - struguri - pauza - iaurt cu fructe fara zahar ora 11 - zacusca cu paine P - branza - carne - legume S - legume cu carne Azi sunt mai cuminte D- fulgi cu lapte - aici am o problema - nu am gasit decat lapte de 1,5 % - o sa mai caut P- iaurt cu paine ANA / tarate + secara S- carne la gratar / pulpa pui + legume fierte Cam atata = merge tare greu cu datul jos - nici macar un gram???? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
angy, tot ce-i cu faina alba de grau e interzis...deci, da-o de pomana sau cum vrei tu...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
iaurtu` tau cu fructe esti sigura ca-i conform? sigur nu are amidon si siropuri ceva dulci in el? zacusca nu`i conforma in combinatie cu painea ta cu faina alba...zacusca are grasimi, painea alba e glucidica...iar painea (cea conforma) se mananca NUMAI dimineata, la micu` dejun... Eu azi: MD - fulgi ovaz cu lapte, cafea decof cu lapte G - o banana (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (abatere) P - fasole batuta cu snitel de pui facute sambata...am mancat un pic de fasole batuta, am gustat un pic de snitel, mi-am dat seama ca nu le mai pot manca maine...azi am inghitit cu noduri...da` maine nu le mai pot sigur si le-am aruncat...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( deci pranzu` meu cam anemic asa... C - orez cu lapte, ceai, kefir Exceptand abaterea, e ok meniul...sper sa reusesc sa ma mentin pe linia asta dreapta..ca vreau s-ajung la 48 kg...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) deci mai am de dat 1 kg jos..care se da cel mai greu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (( |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
angy, si observ ca-ti lipsesc total salatele din meniu.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctore, esti criminala. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Adevarul este ca intotdeauna m-au distrat peripetiile de newcomers. Cu atat mai mult cu cat ai si haz la povestit! Fiecare am trecut prin faze mai mult sau mai putin penibile, de care ne amintim cu drag. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Abia astept sa te citesc si la "calatorii". Meniul meu de azi: D - o portocala, pauza, biscuiti conformi din ovaz, putin gem de visine (pe ultimii 2), un ceai verde. P - mancare de mazare cu rulada de carne. La mine nu merge frate salata la mancarea de mazare! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) G - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) pe la ora 4 sa mananc un mar C - ciorba de varza, si sper sa nu-mi mai trebuiasca nimic altceva. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd July 2025 - 01:03 PM |
|