IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 203 204 205 206 207 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
Fanny
post Oct 20 2008, 04:45 PM
Post #2041

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Emptylica, asteptam sa-ti vedem pozele pe grupul Elady. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) chiar si cu kg acela de care spui ca e in plus. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Angy, nu te da batuta! Nu-i greu deloc daca ai un strop de vointa.
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Oct 20 2008, 04:48 PM
Post #2042

Musafir

Fanny, incurajarea aia imi suna si mie! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Dar acum sunt hotarata, ca nu se mai poate !

+Quote Post
Fanny
post Oct 20 2008, 04:55 PM
Post #2043

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pesca, sa stii ca era si o autosugestie! Incerc din rasputeri sa fiu cuminte cuminte. Scriu maine meniul, ca asa sunt mai atenta la ce halesc

+Quote Post
angy03
post Oct 20 2008, 07:15 PM
Post #2044

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 4,982

Multumesc Fanny si Empty G

invat da greu mai este la incaput
noroc ca ma corectati ca sa invat cum trebuie
Si eu care ma bucuram ca am gasit painea de tarate!!!!
maine :
D: fulgi secara + lapte daca am timp portocala inainte cu 1/2 ora
P: depinde cand termin cu treaba la servici - carne de pui cu salata de varza
S: branza de vaci

Iaurtul pe care l-am gasit cu fructe Jogobella este ptr diabetici si este fara grasimi si amidon (sper)
O seara buna

+Quote Post
ToothFairy
post Oct 20 2008, 08:12 PM
Post #2045

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Fanny, stiu ca am ramas datoare cu pozici pe grup, o sa dureze, din pacate..prietenul meu e plecat cu laptopu` pe care-s toate pozele recente..pe "rajnita" asta de calc. de pe care intru eu, am poze de acu` 4 ani...trebuie ceva mai de actualitate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si se intoarce d-abia pe 30 noiembrie...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) dar poate merg acasa in weekend, ca mai am si pe calcu` de acasa niste pozici reprezentative...hai c-o rezolv eu cumva, fir-ar ea de treaba.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu azi toata ziua am avut o imensa foame in mine, adevaru` e ca am fost si nesimtita si nu mi-am gatit dupa ce am gustat din snitel si fasole si nu mi`au placut...am tot ciugulit pana la urma ba un kefir, ba un ceai, ba niste mere rase cu scorti, ba cafea cu lapte...sa-mi ametesc foamea...maine am un pic de timp de gatit, sa vad ce o sa creez... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
angy, nu stiu de ce, da` Jogobella ala nu cred ca-i conform...am impresia ca are indulcitori...sau oricum, stiu ca l-am zarit si eu prin raft..imi pare rau ca te-am dezamagit cu painea, da` e mai bine sa fii atentionata, ca dup-aia sa nu te miri de ce nu dai jos..
Pupici

P.S: m-a amuzat alintu` tau,Fanny! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) nicku` asta l-am ales asa, la suparare, si`mi dau seama de multa vreme incoa` ca nu ma reprezinta.

+Quote Post
Roxana_
post Oct 20 2008, 08:30 PM
Post #2046

Musafir

Angy, iaurtul Yogobello sigur nu-i conform. Am scris eu aici, acum vreo 2 pagini, cred, de un iaurt cu fructe conform care se gaseste la Auchan si-i nemtesc.

Empty mama, dar de ce nu-ti salvezi tu pe calcu tau pozele de pe grupul Monti si le pui dup-aia pe Eladyz. Mi se pare cea mai usoara si sanatoasa metoda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

Pe mine sa ma sariti azi de la Monti, ca n-am fost prea cumintica. Am facut ceva abateri, asa ca nu mai are sens sa scriu meniul.

+Quote Post
kalua
post Oct 20 2008, 08:57 PM
Post #2047

Musafir

Da' de ce trebuie sa va luati voi iaurt cu fructe si nu va puneti voi fructe in iaurt? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cred ca stiti din ce-s facute "capsunele" din iarturile astea: din rumegus. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Da' oleaca de celuloza n-o fi chiar asa de rea la stomag (asa spunea o colega de-a mea de la Tg. Frumos, un orasel din jud. Iasi.).

Eu am mancat un mar, apoi ultimele resturi de curry de-ala conopidos. Mancarea asta e dintr-aia pe care dac-o lasi o zi sau doua are gustul mai bun.
Dupa amiaza am bagat niste ciocolata in mine, si o bucatica cu numai 65% cacao. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Seara: un carnat proaspat cu o lingura cu varf de piure de telina, ceapa rosie si mere si niste salata verde.

De la pranz ma doare capul. S-ar putea sa fie si de la vreme, azi a fost föhn care a dus temperatura pana pe la 20-21 de grade. Si tot de la el se vedeau muntii foarte, foarte aproape.

+Quote Post
angy03
post Oct 20 2008, 09:58 PM
Post #2048

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 4,982

multumesc ptr raspunsuri
ma simt tare bine pe acest forum
nu am mancat decat un iaurt - am luat 3 dar renunt la el

(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) asta este - oricum ramanea un gust rau in gura dupa ce-l mancai
trecem pe zu-zu 0,1% ca e mai sanatos

de unde luati voi faina speciala ?
mi se pare grau acum la inceput - am senzatia ca tot gresesc si chiar nu vreau asta
trecem inapoi la studiu

Noapte buna

+Quote Post
pescarush
post Oct 20 2008, 11:11 PM
Post #2049

Musafir

Angy, toate am facut greseli pana am invatat. Asa ca, nu dispera! Intr-o luna, vei stii exact alimentele si combinatiile permise.
Eu o imbulinez maine (pe cand ma facusem si eu serioasa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ), ca mergem la lunch la restaurnat chinezesc. PLeaca o colega si mergem "s-o conducem". Acum, asta este, mi-am propus sa incerc sa bag cat mai putine neconformitati si nu in cantitati mari.

+Quote Post
Light Blue
post Oct 20 2008, 11:14 PM
Post #2050

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

Mihaela, ai incercat sa mananci iaurt degresat cu fulgi de ovaz? Poate te molipsesti de pasiunea colectiva pentru fulgi de ovaz. Eu m-am dedat acestui "viciu" citind meniurile postate de fete. Mie nu mi-a placut iaurtul in care am pus fructe, prefer sa-l mananc doar cu fulgi de ovaz.

D: iaurt cu fulgi de ovaz, cafea;
P: supa si salata verde;
S: friptura cu gogosari murati, umpluti cu varza.
Mai tarziu: niste seminte, ca am citit ca ar contine zinc, bun pentru par.

+Quote Post

413 Pages V  « < 203 204 205 206 207 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 10:18 PM