IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 204 205 206 207 208 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
stoina
post Oct 20 2008, 11:54 PM
Post #2051

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Kalua, stiu de ce te doare capu':de doru meu (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . AStazi am vrut sa te sun(simteam eu ca-i ceva in neregula), dar mi-am scapat telefonul si s-au rupt niste picioruse de la capacelu care sustine bateria si a fost de nefolosit, aproape.Acasa l-am bandajat corespunzator, pina maine, cind cumpar capacel nou.LOve u, baby!Primisi un sms de la cheptoasa? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Eu, astazi:
MD: painica cu brinza de capra, rosie, cioco conforma
P: carne de vita cu sosuletz bun de rosii si condimente multe
C: mere coapte cu olecutza de brinzica
Fetele, is ferice ca mi-am gasit ajutor ptr gradina. E o persoana muncitoare,sar intr-un picior de fericire!E jale cu forta de munca in Romania, eu tzip zilnic: unde-s oamenii cu bun simt, responsabilitate si cu bucuria lucrului bine -facut? Alaltaieri am dat afara din curte un angajat de-al lui Marius care se facea ca munceste la o podea ptr caine.Am ajuns in faza in care nu mai suport magaria, pur si simplu ma dezbrac de caracter si spun verde ce gandesc.Si cum nu mai e posibil sa fim condusi cu ghioaga si pusca, cred ca raminem in 'comuna primitia' inca 100 de ani, de-acum inainte.Uh, ce m-a apucat, oare?

Comuna primitiva, am vrut sa scriu..Scuuze (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Oct 21 2008, 08:01 AM
Post #2052

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Stoinici, iti inteleg pasul. Zona voastra sufera enorm de pe urma migratiei fortei de munca.
Roxi, te-am vazut in rochita de sex&the city. Esti fermecatoare!

Trec la meniul de ieri.
Dimi: struguri // cafea cu lapte si un strop de miere
Pranz: gratar de curcan si salata de rosii
Gustari: para, mar si mult ceai
Cina: mi-am facut un desert cu mascarpone, jumatate de para si o lingurita de fructoza. Dupa vreo jumatate de ora am mancat finn crisp cu zacusca.

Am concluzionat 1. ca mi-e tare greu sa ma despart de miere si fructoza (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si 2. ca nu pap suficient la pranz si seara as inghiti tot frigiderul! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
mihaela1977
post Oct 21 2008, 09:03 AM
Post #2053

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: deva, HD
Member No.: 5,029

Ieri n-am baut cafea si m-a durut capul ingrozitor.In rest am respectat meniul.
azi:MD=mar, dupa o ora lapte0,1%+cereale integrale
P=omleta cu ciuperci si salata varza
C=conservuta de ton in suc propriu(nu stiu cum o mananc fara paine)
Am o mare pb., zic eu: acum sunt in concediu, e OK.
Cand incep lucrul voi avea MD pe la 7, iar P pe la ora 17 cand ajung acasa.Acea perioada mi se pare cea mai grea-CE GUSTARE CONFORMA as putea lua in acest timp, dar mai consistenta,nu doar fruct??????????!!!!!!!!! Kalua, te rog mult indruma-ma, deocamdata chiar nu pot sta 10 ore doar cu lapte+cereale, iar la serviciu mare lucru nu pot face.Sper sa te bazai cu intrebari de acest gen din ce in ce mai putin.
Multumiri tuturor, (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

In faza I as putea sa-mi pun in supa rosii niste orez integral, sau nu e conform?

+Quote Post
kalua
post Oct 21 2008, 09:16 AM
Post #2054

Musafir

Buna dimineata! Soarele tot cat o roata pe cer, iar se anunta 20 de grade azi, iuhu!
Aseara am dat-o-n bara cu trei sfertri de inghetata pe bat, de-aia invelita in ciocolata. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Stoinici, primit sms, ieri am vrut sa-ti scriu despre Kitchen Aid, dar n-am mai apucat. Chiar radeam ieri ca la orice emisiune la tv in care se invarte vreun aluat in cantitati de casa, vezi numai masinaria asta. Tare ma bucur ca ti-ai gasit om la iarba verde de acasa, singura n-ai fi reusit sa tii gradinoaia aia la nivelul la care vrei s-o faci.

La pranz merg la cantina ca n-am avut resturi de-aseara de luat cu mine si nici n-am vrut sa mananc rece.
Si dupa-amiaza merg la dentist, sa vada daca gaseste ceva la cei doi dinti sensibilosi (parca vad ca nu si eu trebuie sa stau sa-ndur (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ).

miha, sigur ca poti sa-ti faci supa de rosii cu orez integral, numai ulei sa nu pui in ea.
Pai la serviciu poti sa-ti iei salate (cu telemea sau fasii de piept de pasare sau ton in ea ca s-o faci mai consistenta). Sau, ca de-acum vine sezonul rece, iahnie de fasole sau de naut (se poate manca si rece) cu muraturi. Si tot asa.

+Quote Post
mihaela1977
post Oct 21 2008, 10:06 AM
Post #2055

Tratabil
**

Mersi mult Kalua.Deci am voie MD, G la lucru, P SI Cina? Sper ca am inteles bine.
Succes cu dintisorii...si eu mi-am tratat un dinte vreo 15 sedinte , dar in final am scapat de operatie si de dureri.Sper sa gasesc si eu in Deva faina de soia sau naut, curand se va deschide METRO, poate acolo.
Pupici.

This post has been edited by mihaela1977: Oct 21 2008, 10:08 AM

+Quote Post
mihaela1977
post Oct 21 2008, 12:20 PM
Post #2056

Tratabil
**

Va rog nu va suparati pe mine!...dar...am voie sa fac astfel pt. faza I :
---ciorba aita pe pipote(usturoi, pipote, smantana 0 %)
---ciorba pe carne porc slaba sau de pui cu mazare boabe
---pot fierbe morcovi in ciorba dar sa nu-i mananc?
---supa pui cu taitei din faina integrala?

Mii de multumiri,vedeti voi am avut un inceput de ulcer urat si mananc zilnic ciorbe.

+Quote Post
albinuza
post Oct 21 2008, 12:23 PM
Post #2057

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Mie mi se par in regula toate. Kalua??
Eu aseara am papat o omleta cu ceva crenwursti in ea si cu salata de varza murata.

Azi
MD: 2 mere
P: pulpa si aripioara de pui la rotisor cu salata de rosii si castraveti(de fapt nu e chiar salata ca is separate)
C: Nu cred ca ingurgitez ceva... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 21 2008, 12:31 PM
Post #2058

Musafir

miha, daca ai un inceput de ulcer ar fi bine sa bagi niste gustari printre mese, cel putin acum, la inceput.
Toate supele pe care le-ai enumerat sunt conforme. Taiteii poate sa fie si aia normali, nu neaparat din faina integrala. Dar cumparati, nu facuti in casa.

+Quote Post
pescarush
post Oct 21 2008, 01:23 PM
Post #2059

Musafir

Apropo de amestecat, m-am invrednicit eu sa fac paine ieri. Si am vazut eu ca n-a crescut prea mult (pun si faina integrala), dar nu se vede bine prin gemuletul ala de la masina de paine. Cand s-a terminat programul (dupa 3 ore), deschid masina, si ce sa vezi? Nimic nu era amestecat. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu, repede: "S-a stricat masina!" (in general nu tin prea mult). Cand colo, eu uitasem sa bag elicea, inauntru. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Asa ca, am cumparat paine aseara. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Meniul meu pe azi:

D - cafea, portocala, pauza biscuiti de ovaz cu gem, ceai verde
P - bip bip restaurant
C - cred ca niste mere, de obicei vin plina de acolo si nu-mi mai trebuie altceva.

Am fost ieri la masaj si mi-a spus tipa aia un trick pentru constipatie. Poate-l stiti, eu acum am auzit prima data. Se pune ceva rece pe burta si cald pe sale (o idee mai jos, de fapt, dupa cum mi-a aratat ea locul), cica are efect imediat. Eu n-am mai fost nevoita sa incerc, deocamdata, dar daca se mai intampla, am sa tin minte.

+Quote Post
ToothFairy
post Oct 21 2008, 01:34 PM
Post #2060

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

aoleo pesca, pai cum simt rece la burta, cum ma ia durerea de ovar...deci la mine iese din plan solutia asta...
Azi:
MD - orez (basmati cu brun) cu lappte, putina miere , cafea decof. cu lapte
G - iar cafea decof. cu lapte - in pauza de cafea de la faculta
P - "clatita" cu ton, branza telemea cu verdeata, rosie, castravete murat
G - mar, kefir, ceai
C - seminte de dovleac...tare`mi plac ca-mi iau gandu` de la mancare rontaindu`le. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cantarul meu inca resimte dezmatu` de saptamana trecuta si din weekend cu pizza. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) imi vine sa dau cu el de pamant...
Rox, o sa pun pozele in weekend, i promise.

+Quote Post

413 Pages V  « < 204 205 206 207 208 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 10:31 PM