![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Meniul de ieri:
Dimi: cafea cu lapte si fulgi cu iaurt si putina miere pranz: gratar cu brocoli si salata de rosii gustare: para si mar cina: struguri si niste seminte de dovleac Eram fericita ca mi-au fost suficiente lingurita de miere si fructele pentru potolirea poftei de dulce, dar seara m-a pocnit o durere de cap pe care am tratat-o cu un nurofen, singura bulina anti-dureri din casa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
Realizare mare pt. mine: beau in jur de 1,5l apa plata-inainte beam doar minerala si erau zile cand beam si un pahar max, pe langa multe cafele!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mihaela, nu mananc putin deloc. Daca am zis ca am mancat o omleta, asta nu inseamna ca omleta e mica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si eu am aproape un an de cand ma tin de Monti! Nu prea postez, da-s oarecum veche (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si ca sa vezi cat de putin mananc, aseara am bagat in mine un maldar de paste integrale, cu sos ragu, combinat cu piept de pui si branza philadepphia 0, ceva la suta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Buna rau. Md: Cafea P: aceleasi paste de aseara C: Nu stiu. Poate bag niste alune |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
Ok, Albinutza.Imi faci pofta de paste, din cate am inteles in faza I nu prea sunt de mancat.
Am terminat de facut supa de rosii si este buna, orezul integral are alt gust.Pup. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mihaela, te rog sa citesti despre Montignac pe site (nu aici, pe forum), se pare ca nu-ti sunt clare multe chestii de baza. Noi iti stam la dispozitie si poti sa ne intrebi de una, alta, dar principiul in mare trebuie sa-l fi inteles. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mersi si scuze Kalua ca va tot bazai, e prima sapt.si e greu.
Scria cineva ca face maioneza cu ulei pt. maioneza, de aceea am intrebat de ulei si de cascaval. Va pup. This post has been edited by mihaela1977: Oct 22 2008, 12:12 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Hai mai ca nu e asa de greu. Daca am reusit eu sa renunt la cartofi prajiti, poate oricine! I'm so proud of me (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Bine, recunosc ca mai bag cate un Mac o data pe luna, da is cartofi putini acolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) merge?? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu-i vorba ca ne bazai, Miha, ci regulile de baza trebuie sa-ti fie foarte clare. Alimente cu IG pana-n 35 se combina cu grasimi, cele cu IG-ul intre 35 si 50 nu. Iar alea cu IG-ul peste 50 le uitam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ti-ai printat listele cu IG-ul alimentelor permise? |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu la raport. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Nu pentru ziua de ieri, of course.
Dar am planuri mari incepand cu ziua de azi. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Meniul de azi: D - cafea cu lapte, o portocala, biscuiti de ovaz cu gem de visine, un ceai verde P - conopida la cuptor cu branza, smantana (arata o nebunie, inca n-am gustat-o (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ) cu salata de rosii si castraveti G - un mar C - tofu spread cu ardei si rosii. |
|
|
![]()
|
|
Am inteles, satraiti! Am listele printate.
Am pus cam mult piper in supa de rosii, dar e ok.Pa. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 03:30 PM |
|