![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 88 Joined: 3-October 08 From: Bucuresti Member No.: 4,982 ![]() |
si eu la raport - ca-mi si place (ma controlez asa si-mi e jena de voi !!!)
dim -strugure /pauza/ fulgi secara + lapte - ora 12 ca mi-a fost tare foame: 2 oua cu branza de burduf slaba + 2 bucatele salam espania / ca muream de pofta - seara peste alb cu salata de varza (nu prea merge da...) mult am mai mancat azi Va pup |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
A fost primit urmatorul articol pe eLady: Categoria: Dieta Montignac Titlu: oct 21 2008 Continut: Ma numesc Calina si sunt in cautare de sfaturi pt a incepe dieta Montignac.Acum am intrat pt prima data pe forum si am citit mai multe cazuri la care a dat rezultate.Eu am 37 de ani si 95 de kg deci am mult de munca pana o sa vad rezultate.Deci va rog sa ma indrumati ce sa maninc si cat? Autor: CALINA (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Daca o fi o tipa ca mine acum 3 ani, eu o inteleg. Eu am invatat internet din clickuri pe linkuri. Si daca mai stiu cate o chestie care nu se face prin clickuri e pe incercate, pe bajbaite, pe intrebate pe la altii, pe aici pe forum de multe ori. Ati fi surprinse cate chichite care voua vi se par floare la ureche, la mine, deocamdata, sunt limbi straine. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
Am mancat si vreo 12 buc. fistic dupa minuscula conserva de ton in suc propriu cu lamaie, sper ca e ok.
Ma gandesc la meniul de maine.pupici. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Azi am cam facut-o lata, da` maschez sub forma de bip abaterile mari, ca sa nu mai para asa "prapastioase"...of,of.
MD - 2 mere rase cu scorti si fulgi de ovaz...Doamne ca bun e! da` blu_dea de ce nu mai intra pe forum? are un tata tare inventiv..ceai P - bip bip bip G - de fapt pranzu` ar fi : tocanita din carne de porc si o muratura (gogonea), kefir C - normal ca nimic...ca sa dreg busuiocu`...desi nu cred ca e bine asa... Si cand ma gandesc ca vine weekendu` si merg acasuca la mamuca, intr-un fel ma FOARTE bucur ca mi`i dor mai ales de ea, da` stiu c-o sa dau nas in nas si cu multe neconformitati... Maine...e o zi noua... sper, conforma pt mine...si nu numai pt mine, si pt voi ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Mai sanatoasa ar fi o salata decat pauza de la cina,Empty. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) sau macar un fruct.
Dimi:strugure cafea cu lapte pranz: peste la cuptoru salata de ardei gras + ficatei (deh, pofteam si aveau la cantina) gustare: un iaurt dietetic cina: pomelo |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Fanny, parca mi s-ar da la un mar.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Declar si eu cu mandrie c-am fost cumintica azi:
D: un mar, dupa iaurt cu gem si fulgi de grau P: ciorba de fasole cu afumatura, mancare de varza cu pui ca la bunica si o mega salata (salata verde, varza rosie, rosii, castraveti, masline) G: un mar C: supa cu galuste (am mancat si galusca, desi nu fuse conforma) si niste alune de pamant. Va pup! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt cumintica tot timpul.
Ieri am mancat: d - 2 iaurturi, cafea cu lapte p - 1mar + 1 portocala s - ciorba radauteana de pui, desert branza Feta + 1 pahar de vin tarziu, pe la 2330 (m-am culcat la ora 0200 am) - 2 iaurturi Astazi: d - 3 finn crisp cu gem de prune, lapte, cafea cu lapte. Kalua, te rog sa ma lamuresti, e OK gemul asta, cumparat astazi: (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/mic%20dejun/HPIM1779.jpg) Continut: pflaumen, pflaumenkonzentrat, waser, fruktose, gewurze, geliermittel pektin, susstoffe cyclamat und saccharin, konservierungsstoff kaliumsorbat p (1530) - salata de ton cu conserva de ton in ulei, salata verde, ceapa verde, ou, rosie, castravete; desert branza cu cateva picaturi de vin rosu s - cascaval + Feta + rosie + castravete; ceai verde cu lamaie; 2 cuburi de cioco 78% cacao This post has been edited by dr_wise: Oct 22 2008, 10:10 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Conform magiunul.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:05 AM |
|