![]() |
![]() ![]() |
![]() |
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare fetelor,
Azi am mancat asa: D: iaurt cu fulgi si gem , o cafea P: migdale cat am pregatit pranzul , fasole batuta cu sunca de Praga , masline si castraveti acri S: cred ca niste mere ca a fost satioasa fasolea. Drojdia o fi conforma? As vrea sa fac niste painici conforme. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Cina:omleta cu ceapa verde,rosie si gogosar.
Week-end placut dragi MM-iste ! (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Alinice, aiesit leurda la Piatra?? Maine merg si eu in padure ( la locul unde stiu ca gasesc) sa vad daca a iesit> Super ar fi, ca nu mai am chef de salata lor din Egipt de la Kaufland (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . Tre' sa ajung si eu neaparat in Piatra sa ne telegongolim ( eu si copiii) si iti dau un semn, poate ne vedem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
In sfarsit vorbiti si voi de soia asta expandat, extrudata sau cum o mai fi, ca eu intreb pe aici de cateva zile bune si tot zic ca nu e conforma. roxanico, ai abilitate mai mare la cautat poatari mai vechi, asa ca am toata increderea ca ma vei lumina in sensul asta. Multumesc anticipat (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) . Stoino... sa petreci minunat si sa uiti de toate (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) !!! Kalua, nu stiu ce se intampla, sper sa nu fiu dereglata complet. Chiar daca nu am dat nici 100g de pe mine, m-am premiat azi cu un patratel de ciocolata de la Stoina ( o am de vreo...3-4 saptamani in casa si abia azi am luat din ea). Azi: ora 9; 2 mere cu fulgi si scortisoara ora 13: mancarica de linte ( linte, ulei, putina ceapa, pulpa de rosie). N-am avut nicvi o alta verzatura la mine. Ora 19: fasolica cu castraveti murati conform , ciocolata de la Stoina Va pupacesc!! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
stoina, drum bun si sa te relaxezi in concediu! si, bineinteles, nu uita de distractie. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ce-as veni si eu cu tine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
of kalua, parca m'ai palit cu vestea fulgilor... cred ca o sa papa cativa pe stomacul gol, pauza si apoi salata.. e mai bine? la fel si cu soia... o sa postez maine ce contin exact... acum nu mai am ambalaj.. si ce mai papam eu soia.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) cina mea: cateva alune (foarte putine) si un mar seara buna. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Dragelor, multumesc mult ptr urari si sa-mi tineti pumnii...mi-am propus sa fiu 100% conforma...asta in situatia in care la fiecare masa sint peste 15 feluri de dulciuri.Va puuuuuuuuuuuuup!
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
Puteti sa dati cu pietre in mine, stiu, sunt magarita, da' n-am avut timp deloc sa intru in tihna si sa postez aici! Deci... Pescarush, la multi ani, sa fii fericita si iubita de toti baietii tai! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si te rog sa accepti scuzele mele, acum stiu ca esti nascuta in aceeasi zi cu fratele meu si-o sa tin minte. Stoina draguto, arata bestial clubul ala! Sa petreci minunat si sa ai parte numa' de vreme frumoasa si voie buna! Sa te intorci plina de energie pozitiva! Irinici, domle, pana la urma tu te masori cu un mtr de croitorie? Chiar citeam in dimineata asta pe un site specializat ca a slabi nu inseamna totdeauna pierderea in greutate, e important si grasimea pierduta, care-i voluminoasa si ocupa cm buni pe tot corpul. Zilele astea am mancat conform, gata, am dat militaria jos din pod, nu se mai poate! N-am postat fiindca am fost tare aglomerata la office, am stat pana tarziu la birou, apoi am mers la shopping, iar cand am ajuns acasa am picat secerata...iar daca nu eram secerata, sigur statea fiu-meu calare pe PC pana la ora la care nu mai eram in stare sa ma asez pe scaunul de la PC. Astazi sunt invitata la petrecerea fratelui meu; ziua lui a fost pe 27.03, dar de abia astazi se lasa cu pupaceala si voie buna. Aseara am umblat ca besmetica sa-i iau un cadou care sa-i mearga la suflet...cred ca am reusit....da' nu va spun ce-am patit! Ieri m-am gatit "pruna pe colac" (adica fusta gri cu dantela neagra la tiv - putina, cat sa fie sexy - sacou rosu, pantofi rosii cu toc cui) in ideea ca ma intalnesc cu o prietena in oras la o cafea, dupa program. ca de obicei, s-a contramandat intalnirea, asa ca am taiat-o la REAL sa caut cadoul...ei, pe langa cativa soferi care m-au claxonat(si care m-au binedispus, de ce sa nu recunosc)...fratilor, au trecut niste pustani intr-o masina, un pic mai mari decat fiu-meu, m-au claxonat, m-au fluierat si mi-au strigat: uauuuuu, ce gagica misto esti MAMAIE!!! Am impietrit! Cun adica mamaie?! Am vrut sa arunc cu poseta dupa ei, sa le sparg mutrele si parbrizul, da' m-am abtinut cu gandul la cardul din portmoneu! Auzi, mamaie! Am venit acasa bodoganind ca o baba sclerozata si i-am povestit sotului meu ce mi s-a intamplat! Fetelor, e clar! Eu ma simt ca la 20 ani, ba chiar mult mai bine, da' trebuie sa admit ideea ca sunt o femeie matura...middle, ca sa folosim un eufemism (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Neata fetelor,
Eu iar mi-s mahmura..iar am iesit,iar m-am betivanit cu vin...sa-mi fie rusine! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Apropo de soia,eu am tot folosit mai demult,inainte sa ma hotarasc sa tin monti restrictiv...si nu`mi modifica cantaru`...din contra...este de la Sano Vita,soia obtinuta prin extrudare,nemodificata genetic...atata scrie...si da o reteta pe punga pt snitele...reteta de snitele...nu stiu,eu am folosit-o si mi-a priit...dar ma deranjeaza un pic cuvantu` extrudare,care creste IG cu 5 unitati...uff....kalua,ce zici? dr_wise ce m-ai amuzat cu patania ta...si ce,daca o femeie trece de 30-40 ani,tre` sa-si puna cenusa`n cap?(asta e vorba lu` bunica-mea..)..din contra.. MD - am facut o combinatie f buna,sper eu,conforma,dupa calculele mele:branza dietetic f putin,iaurt Activia,dulceata de ieri,o lingura rasa,fulgi de ovaz...papa de bebelusi,bun.. P,C-nu stiu..intru mai tarziu si dau raportu`. Weekend fain fetele...!!! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Dimineata asta am fost pe fuga si am preferat un MD lipo-proteic:1 cremvurst cu mustar , cas de oaie si ardei gras + (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)
Acum abia m-am intors de la munca(olimpiada de biologie) si pregatim muschi de porc la gratar cu salata din gulie ,castravete si ceapa+ o lingura de fasole batuta(am terminat-o in sfarsit!).Cred ca nu voi mai manca fasole batuta muuuulta vreme de acum pentru ca am observat ca se depune pe mine! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Voi reveni mai tarziu cu cina. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreaso, am ras ca proasta citind "patania" ta de-aseara. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) S-apoi nu te supara, dar pentru copchiii de 19-20 de ani noi suntem bunice, acuma ce vrei si tu?
Eu ma indoiesc ca snitelele din soia sunt facute numai din soia extrudata: trebuie ei sa mai faca ceva cu boabele alea inainte de-a le baga in forma x, nu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu va tot spun, dar voi nu faceti, pe mine de fapt durea-m-ar capul, ca nu consum asa ceva: scrieti un e-mail producatorului si intrebati-l de procesul de fabricatie. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:47 AM |
|