IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 211 212 213 214 215 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Oct 24 2008, 12:11 PM
Post #2121

Musafir

Anche io, Roxy Foxy!!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Acum am aterizat acasa si-am pus fasolea la fiert. Sa vedem ce-o iesi, ca-i "new entry"...fasole spaniola.
Mai fratilor, luxemburghezii astia nu produc nimic?
Toate cele sunt aduse de peste tot.
Mihaela, mie mi se pare tare bun iaurtul Tnuva cu 0% grasimi, dar problema ta este sa-ti obisnuiesti organismul cu noul regim, adica probabil ca tu erai mare amatoare de tot ce contine zahar si o sa-ti ia ceva vreme pana cand o sa apreciezi gustul natural al produselor, fara adaosul ala criminal de zahar.
Asta-i buba mare la tine.
Asa ca ar fi de preferat sa faci o schimbare radicala, daca vrei sa ai rezultate, din toate punctele de vedere.
Organismul tau e imbacsit de zahar, iar pancreasul saracul, e in reparatii capitale, de nu mai stie de el.
Nu mai adaugi nimic in iaurt, te asigur ca Roxanica n-a slabit cu miere in iaurt, cand am inceput noi dieta habar n-aveam ca se poate consuma miere si nici macar acum nu dam branci cu mierea.
Deci, ai ambitie sau nu?!
Daca da, fa o schimbare radicala si-o sa vezi ca se va cunoaste si pe pielea ta, si in modul cum ti se modifica greutatea.
OK?
O sa-ti fie greu la inceput, tuturor ne-a fost, cu cat am avut mai multe kg, cu atat a fost mai radicala schimbarea.
Trebuie doar sa-ti impui ca vrei sa faci asta si-o sa o faci.
Alta varianta mai pesmisiva n-o sa gasesti, sa mananci pe saturate ca la MM, la orice ora, dar intr-un mod istet.
Mie, de ex, nu-mi placea branza proasptata deloc, mi se lipea limba de cerul gurii cand o mancam, era mai ceva decat aracetul, iar cerealele alea simple, fara zahar, de abia imi alunecau pe gat, se impiedicau tot timpul in omulet si strigau "ajutor"!
Dar cu timpul mi-am schimbat gusturile si acum le gasesc excelente.
Stii care-i marea problema?
Obisnuinta!
Obisnuinta e a 2a natura.
Asa ca da-i bataie si obisnuieste-te cu ce-i sanatos.
Eu n-as mai renunta la MM nici sa ma plateasca cineva.
Sunt sexy, frumoasa, arat mult mai tanara, pielea mea radiaza, am tonusul schimbat si mananc pe saturate, chiar imi pot permite acum sa mai calc stramb, nu se cunoaste.
Vrei sa ajungi asa?
Baga ambitie la patrat si atentie cu ce si cum te hranesti.
Bafta!

This post has been edited by dr_wise: Oct 24 2008, 12:14 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
mihaela1977
post Oct 24 2008, 12:17 PM
Post #2122

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: deva, HD
Member No.: 5,029

Multumesc mult Dr.Wisse, sa stii ca mi-ai ridicat f. mult moralul.Iti voi urma sfaturile intocmai, voi cumpara iaurt Tnuva si treptat sunt convinsa ca imi va place. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Fanny
post Oct 24 2008, 12:41 PM
Post #2123

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Doftorici, esti buna de lobby-sta, de numa'. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu iar am uitat sa pap micul dejun. M-am revansat cu un pranz consistent, iar mai incolo o sa abordez un fruct sau un iaurt.

+Quote Post
dr_wise
post Oct 24 2008, 01:04 PM
Post #2124

Musafir

Fanny draga...practica ma omoara! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Eu fac fasole cu carnati, sa moara cartierul asta select de arome romanesti!!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Acum ma pun pe preparat sosul cu ceapa, aiaiaiiiiiiiiiii!
O sa pice cucoanele astea lesinate pe spate!
Cred ca nici proprietareasa mea nu se prea omora cu gatitul, mai mult de o oala de inox, de 2-3 litri, o craticioara minuscula si 2 tigai, altceva n-am gasit prin bucatarie. Aaaa, plus multe tavi pt cuptor.
Haoleeeeeeeeuuuuuuu, sa nu uit sa-mi cumpar azi cutit zdravan de la Auchan.
Ma duc in bucatarie acum, sa-mi tai venele cu cutitul ala minuscul cu zimti! Mama lui! Mai de graba e bun pe post de vibrator, decat de taiat telina si ceapa cu el!
Ptiuuuuuuu!

PS: nu ma las, ii fac o poza, ca sa vedeti cu ce m-am chinuit eu saptamana asta.
I'll be back!

+Quote Post
pescarush
post Oct 24 2008, 01:17 PM
Post #2125

Musafir

Doctore (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) mi-am amintit de vremurile cand strigai pe-aici ca ti se opresc fulgii aia in gat. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Si eu nu te intelegeam cum naiba se pot opri fulgii in gat? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dar am inteles perfect ce spuneai vara trecuta, cand am aterizat si eu in Romania si am incercat fulgii de-acolo. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Mihaela, sa stii ca gusturile "se educa", asa cum bine a descris doctorita noastra. Doctore, astept poza cu briceagul tau cu zimti. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Meniul meu de azi nu e complet stabilit, si la pranz voi manca faza 2, ca am facut bruschetta, dar era prea putina umplutura aia de rosii, asa ca am adaugat un pic de feta si Cedar cheese.

D - cafea, o portocala, pauza, cereale cu lapte
P - bruschetta cu salata de rosii, castraveti
G - un mar
C - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) probabil ton in ulei de masline cu salata.

Ma duc la cumparaturi cand ies de la job, sa vad ce mai gasesc, poate mi se face pofta de altceva si schimb meniul de seara.

Hmmm... mi-ati facut si mie pofta de o mancare de fasole. Cred ca merg maine la piata si-mi iau un ciolan afumat, sa fac o iahnie. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

This post has been edited by pescarush: Oct 24 2008, 01:19 PM

+Quote Post
dr_wise
post Oct 24 2008, 01:24 PM
Post #2126

Musafir

Ladies, vi-l prezint pe Teroristu':
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/HPIM1780.jpg)
Asta si fratii lui imi mananca zilele de-o saptamana!
Da' azi ii vin de hac!

+Quote Post
kalua
post Oct 24 2008, 01:57 PM
Post #2127

Musafir

Doftoreaso, esti criminala! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Miha, trebuie sa ne dezvatam corpul de dulce pe cat posibil. Nu-ti fa niciun desert conform, nimic. Asta pana simti ca mori sau dai iama-n prajituri normale in secunda doi. Cu cat esti mai permisiva la inceput, cu atat dureaza mai mult slabitul si nu inveti corpul cu noile "legi" de alimentatie.

Raportez ce-am mancat pana acum: un mar destul de mare, apoi doua fileuri de pastrav afumat (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) cu doi ardei kapia mari.
Habar n-am ce sa fac deseara de mancare. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Stati ca mai vroiam sa spun ceva: nu cred ca o persoana care-a tinut dieta asta se poate lasa de ea vreodata, chiar daca are perioada in care calca in strachini. Numai faptul ca suntem atente la ingredientele din care-s incropite produsele pe care le cumparam nu ne lasa pe viata sa mancam nu stiu ce bazaconii.

+Quote Post
albinuza
post Oct 24 2008, 02:14 PM
Post #2128

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Kalua sa stii ca asa e! Cred ca eu am calcat in strachini cel mai tare de aici, si totusi revin mereu fara nici un fel de problema. Si ma simt chiar vinovata cand o comit. Cat despre dulciuri, am o ciocolata cu 75% in frigider de o luna.
Doctore, unul din ala am si eu acasa, da' nu-l folosesc neam. Ma scoate din sarite (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Hai sa zic si eu
MD: cafea si mar
P: pilaful de ieri cu orez basmati si pui. Am uitat sa-mi iau rosii, castraveti si alte alea.
C: iar nu stiu. Alune?

+Quote Post
mihaela1977
post Oct 24 2008, 02:22 PM
Post #2129

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: deva, HD
Member No.: 5,029

Probabil ca nu peste mult timp voi considera si eu aceasta dieta stilul meu placut de viata.V-am citit "mustruluielile" si va multumesc pt. ca nu ma lasati "sa pic in ispita"-e f.simplu sa gresesti insa dureaza mult sa repari greseala. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Pupici.

+Quote Post
Roxana_
post Oct 24 2008, 02:39 PM
Post #2130

Musafir

Sunt pe jos de ras (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) dupa ce-am citit-o pe doftoreasa noastra. Mie cutitul ala mi se pare rezonabil. Unul in genul asta am si eu si curat cu el legumele. Hai mai doftorici sa ne arati tu cutit valabil pentru tine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Miha, sa stii ca are dreptate amica mea in tot ceea ce ti-a spus. Dupa ce nasc si voi avea voie sa tin un regim, trec la Monti strict, fara dulciuri cel putin 2-3 luni. Majoritatea fetelor vechi, care scriu aici meniul zilnic, nu mai vrea sa slabeasca asa de mult, ci doar sa se mentina si d-aia mai vezi dulciuri prin meniul lor. Dar asta nu trebuie sa va tenteze pe voi incepatoarele(tu, angy si lightblue).
Kalua are mare dreptate. Eu fac ce fac si tot la Monti revin, chiar in sarcina acusica.
Si ca tot veni vorba de fasole, am bagat la cantina la pranz o iahnie cu salata de varza si pui si o crema de mazare buna-buna.
Acum m-a sunat maica-mea sa-mi spuna mahnita c-a facut cele mai nasoale icre de fasole si ca mi le-a lasat in frigider (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu una sunt sigura c-o sa-mi placa, dar ea e mai dura din fire asa.
Miha, faina de soia si de naut gasesti doar la plafar. Daca nu ai asa ceva la tine-n localitate, comanda-ti de pe net.

+Quote Post

413 Pages V  « < 211 212 213 214 215 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 06:38 PM