IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 212 213 214 215 216 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Oct 24 2008, 03:18 PM
Post #2131

Musafir

Bre Albi, bre, e casa plina numa' de cutite d-astea. Parol!
Eu am facut o fasole de sta mata-n coada!!!!
Bunacioasa rau de tot!
Am mancat-o cu salata XXL din salata verde, rosie, castravete, ulei masline, otet mere.
Azi mi-am mai luat o sticla de vin d-ala buuuuuuuuuuuuuun, da-l pastrez de "fripturici", adica pt weekend, ca la fasole nu merge. Si e al naibii de ieftin.
Ia sa-i trag si astuia o poza, pt gagicile din zona:
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/HPIM1781.jpg)
Il cheama Cabernet Sauvignon de Ardeche, de la mama lui Francia, ouat pe Valea Rhonului.
Io-te ce scrie...sa-l consum taman cum zice Nea MM, cu carne gratar sau branzeturi, la 18grC.
Sa ma trazneasca Dzeu daca o sa ies din litera legii!!!
Asa zice, asa facem! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A propos, stiti cum isi fac secretarele cruce? Corect?
Uite asa: sa ma trazneasca Dzeu aici (si incepe de la frunte), daca nu ti-oi da-o pasta (si se opreste "acolo"), cu un picior aici(umarul drept) si unul aici (umarul stang).
Amin!
Acu' va prieste dieta?!
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Scuze, da' ma simt bine si, cand ma simt bine, bat campii!!! Mai ales hormonii mei tropaie ca mieluseii!!!!!

This post has been edited by dr_wise: Oct 24 2008, 03:20 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 24 2008, 03:28 PM
Post #2132

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Doctoreaso da' stai bine cu nervi de ai rezistat o saptamana ca eu il schimbam a 2-a zi pe terorist.
Ce bine arata vinul ala, o fi si gustos. Ne cinstesti cu un pahar pe wee (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Oct 24 2008, 03:38 PM
Post #2133

Musafir

Promit ca o sa beau un pahar in cinstea fiecareia weekend-ul asta.
Si cere branza, domle, ceva de speriat!
Ia sa socotim cate pahare ar tb, teoretic, sa beau: eu, roxy, kalua, leea, pescarush, fanny, master, albi, empty, alinici, plus noile venite, asa, ca sa aibe vant din pupa la slabit...cel putin 14 pahare.
Pai imi trebuie o luna intreaba de munca non stop, weekend-ul nu-mi ajunge.
PS: si pt lotte unul, noroc c-am vazut-o prin zona...si stiu ca-i amatoare de vin rosu sec. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

This post has been edited by dr_wise: Oct 24 2008, 03:40 PM

+Quote Post
pescarush
post Oct 24 2008, 04:04 PM
Post #2134

Musafir

Doctore, vezi ca trebuie sa iei vinul la lada. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Maine beau si eu pentru voi, ca am intalnire cu gagicile. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Si sarbatoresc ca s-a miscat acul cantarului, e pe la 50.5 kg acum. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Incep sa-mi recapat tonusul. Sa stiti ca are dreptate kalua, nu te poti lasa de Monti, eu m-am simtit chiar rau in perioada in care mi-am batut joc de el (desi nu m-am ingrasat mai mult de 1-2 kg), si aici ma refer la sanatate.

This post has been edited by pescarush: Oct 24 2008, 04:07 PM

+Quote Post
lotte
post Oct 24 2008, 04:50 PM
Post #2135

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

dr_wise, pai nu eram pe lista, si ma gandeam ca o sa bei cu mine in cinstea fetelor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Da, da, si eu cu vinul rosu sec!

+Quote Post
Light Blue
post Oct 24 2008, 08:28 PM
Post #2136

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

Dr. Wise, esti o comoara la casa omului! Esti vreodata posomarata? A lesinat careva la usa de pofta, de la mirosul de carnati? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ai un talent descriptiv, ca parca simt gustul la mancarea de care vorbesti. De la tine m-am molipsit cu mere cu cereale de ovaz.
Mi-a placut cum ai incurajat-o pe Mihaela, desi nu-mi pot imagina ca v-a fost si voua greu.
Pescarush, tare as vrea sa am si eu chiar acum 50,5 kg la cei 163 cm. Din pacate daca ajung pe la 52 kg par scheletica, iar daca am mai mult se pune grasimea pe unde nu trebuie. Bine ar fi sa fie la noi in oras un bazin de inot.
Acum meniul de azi:
MD: 2 felii de paine cuminte cu gem de prune facut in casa fara zahar, cafea;
P: ciorba de legume si fasole(Toata lumea a mancat fasole azi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
S: paste integrale simple alaturi de o rosie si un mic castravecior.
Mai tarziu poate mananc un mar daca imi mai este foame.
Kalua, tu ii dai voie fetitei tale sa manance dulciuri din comert? Ma gandesc la fetita mea care profita de bunici ca sa manance dulciuri. Ma ingrijoreaza!

+Quote Post
kalua
post Oct 24 2008, 08:40 PM
Post #2137

Musafir

Light, cum, ai mancat numai pastele alea c-o rosie si-un castravecior pe langa? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Eu i-am dat dulciuri din comert, dar cu masura, adica rar si putin. Si am avut marele noroc cu gradinita, unde n-aveau voie copiii sa-si aduca dulciuri si se mai facea si propaganda pentru mancare sanatoasa. Si daca temelia a fost pusa bine, sper sa nu apara probleme.
Cati ani are fetita ta?

+Quote Post
pescarush
post Oct 24 2008, 08:49 PM
Post #2138

Musafir

Light Blue, pentru fiecare exista o greutate optima, in functie de inaltime si conformatie. Acum, eu am doar 1.57 m (sunt mai piticot (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ) si greutatea ideala pentru mine este 50 kg.
Sa stii ca le-a fost greu fetelor, mie nu, ca eu n-am avut decat 5 kg de dat jos, eu ma mai lupt cu poftele in special de sarbatori. Apropo, pentru fetele noi, incercati sa fiti cat mai stricte in perioada asta, ca vin sarbatorile si atunci e greu de rezistat tentatiilor.
Cati ani are fetita ta Light Blue? Sa stii ca nu o vei putea feri la infinit de dulciurile din comert. Daca e mica, ar trebui sa ai o discutie cu bunicii.
Eu am zbarcit-o iar, cu prajitura cu mere. (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) A adus un coleg de-al nostru, facuta de el, n-am putut sa refuz. Dar a fost yummyyy.

+Quote Post
angy03
post Oct 24 2008, 10:13 PM
Post #2139

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 4,982

buna seara ,
am picat si eu pe net
direct de la o degustare de vinuri
am gustat doar si mi s-a facut o foame....

d- fulgi secara + lapte
p- rosii + branza
S - vin 1/2 pahar (in total) si apiu la 1/2 ora rosie + branza si carne

ma culc acum ca nu mai pot - aburii de la vin si ploaia sunt de vina

O sa citesc maine ce ati scris - am vazut multe raspunsuri interesante -
Noapte buna

+Quote Post
kalua
post Oct 24 2008, 11:08 PM
Post #2140

Musafir

Eu cuminte foc azi, sa nu fiu de deochi! Dupa-amaiaza am mancat un muffin de-ala picant (cu toate ca-i facut cu faina de soia, cu care eu nu-s prietena, e bun, bun, bun), iar seara am facut o chestie asiatica cu peste, mazare, ardei kapia, usturoi, ardei iute (am primit de la o colega, din recolta proprie, dintr-aia mici si iuuuuuti) si sos de soia conform. Bunatate si asta.

+Quote Post

413 Pages V  « < 212 213 214 215 216 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 06:40 PM