![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) hilara
doftoreasa dac-ar fi sa fac o comparatie cu ceva de-alea gurii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) as spune ca esti ca sampania, Dom Perignon. iar topicul asta e de milioane (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sinteti niste femei frumoase. Mai mare dragul sa va citesc. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 88 Joined: 3-October 08 From: Bucuresti Member No.: 4,982 ![]() |
Buna dimineata,
De acord cu Cleo,si mie imi face placere mare sa va cunosc si sa citesc ce scrieti M-am trezit cu durere de cap dupa aburii de vin si ca sa continui am inceput dimineata cu D: strugure - cafea - astept sa treaca un timp ca nu mai imi e foame si iau nistte branza vaci cu rosie sau ardei si o felie de wasa P peste sau carne pui la gratar cu salata si Luskos(ciorba de varza- am facut cam multa - am o saptamana- hehehe) S nu stiu - probabil carne cu salata Va doresc un sfarsit de saptamana minunat si celor din tara si din afara si Luxemburg (hehehehe- mai vrem picanterii de acolo) Angela |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Salut fetelor...am revenit si eu la sfarsit de saptamana .
Rox nu am nici o poza noua acum. Am postat ceva poze cand m-am intors din concediu. Vestea buna e ca imi vin pantalonii de acum 2 ani , iar vestea proasta e ca am pus cam 1 kg pe mine . Dar am luat masuri si astept rezultatele . Azi am o aniversare .Deci meniul e incert. Week-end placut dragutelor ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ieri, am avut o zi haotica. Dupa pranzul, care a constat in mazare cu gratar de pui, am facut o pauza luuunga. Deh, munca mi-a rapit pofta de mancare.
Am aterizat acasa pe la 9 si-am baut o cola zero ( (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) ) si am ingurgitat seminte de dolveac. Cina adevarata am luat-o pe la 11 noaptea: piept de pui la gratar, branza de vaci degresata, rosie si ardei. In concluzie, nu faceti ca mine. Imi incep dimineata cu cafea cu lapte si pomelo. Ca tot se vorbea de asta, mie fructele imi plac cel mai mult la micul dejun sau ca gustare intre pranz si cina. Foarte rar mananc fructe seara si ma si satur din asta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
Eu zic ca sunt cuminte:
D=wassa cu lapte 0,1% o gurita cafea+lapte G=daca mi-e foame voi gusta tnuva 0%.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) P=fac o ciorba aita pe pipote peste file cu rosii pt. mine cu ciuperci, pane pt. restul C=mai am niste ramasite de budinca spanac+ardei gras (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) rugaminte:-in supe pot fierbe si morcovi si sa-i arunc apoi? -pe viitor, la pane cu f.soia-se prajeste in ulei normal sau de masline?multumiri Va pup si astept sa ma vb.Pa, merg sa gatesc,e tarziu. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Pentru prajit poti folosi orice ulei iti place. Eu folosesc de floarea soarelui.
la intrebarea despre morcovi nu stiu ce sa-ti raspund. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Pont: poti folosi faina de soia sau naut pentru paneuri. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) cei ai casei probabil ca nici nu-si vor da seama de diferenta dintre pesmet si faina conforma. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
Multumesc Fanny, ai dreptate.
Portie de nervi:am cumparat 2 pg. pipote in care peste 75% erau inimioare din care nu pot folosi decat varful... sa nu mai zic ca in nici un super-market nu am dat peste marca Inedit de care tot spuneti voi ca papati...si locuiesc in oras, Deva, deci nu in vf. de munte.Of,of. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) This post has been edited by mihaela1977: Oct 25 2008, 11:10 AM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Miha, eu zic ca poti fierbe morcovii aia in supa. Ce se poate intampla? Sa ramana niste amidon din ei in supa, in cazul cel mai rau. Dar sa nu ne dam acum mai catolici decat papa, in fond ne schimbam felul de-a manca pe termen foarte lung, nu-i vorba de-o dieta pe care-o tinem o luna, doua, asa ca pune linistita morcovul acolo.
Mai, voua va place ce mancati? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu cand aud de wasa cu lapte de-ala chior mi se ridica paru-n varful capului. De ce nu va faceti, macar la sfarsit de saptamana painici filozofale, care pot fi combinate si cu grasimi? Ca doar asta-i chestia minunata la MM: mananci pe saturate bunataturi si slabesti! |
|
|
![]()
|
|
Ai dreptate Kalua, mersi. Eu abia astept sa gasesc faina pentru a-mi putea face painici-pana atunci mixez granulele cu blendarul, insa iese mare ,asa ca si pesmetul.Crezi ca ar iesi painici daca nu e fina ca faina?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar nu gasesti nicio faina integrala? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 11:11 AM |
|