IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 214 215 216 217 218 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
mihaela1977
post Oct 25 2008, 12:02 PM
Post #2151

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: deva, HD
Member No.: 5,029

Faina integrala din grau doar, nu stiu daca e ok.
Imi voi comanda pe net ( iese f. scump din cauza transportului/kg ) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) pana ajung eu sau cineva intr-un oras normal.
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Oct 25 2008, 12:08 PM
Post #2152

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Imprieteneste-te cu o vanzatoare de la plafar si roag-o sa comande si faina de soia, naut si altceva ce-ti doresti! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Atata timp cat stie ca are vanzare pentru ele, nu cred c-ar fi problema.

PS: faina de grau integrala o poti combina cu tarate si iese o painica buna.

+Quote Post
kalua
post Oct 25 2008, 12:09 PM
Post #2153

Musafir

Pentru painicile filozofale e ok si cea de grau.

+Quote Post
mihaela1977
post Oct 25 2008, 01:40 PM
Post #2154

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: deva, HD
Member No.: 5,029

E o mare bunaciune fileul de peste cu rosii-am adaugat la final ciuperci "calite" in suc propriu in prealabil.
Ma gandesc sa fac acest "sos" si cu alte conformitati.Va doresc si voua pofta buna , multi pupici. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si multumiri pt. sfaturi.

+Quote Post
pescarush
post Oct 25 2008, 01:41 PM
Post #2155

Musafir

Am trecut si eu sa va salut, pana imi beau cafeluta de dimineata.
Meniul pe azi nu e definitivat, diseara voi fi plecata.

D - cafeaua cu lapte din care sorb acum, mar ras cu fulgi de ovaz si scortisoara (ca tot mi-ati amintit de asta)
P - pulpa de curcan la cuptor cu salata.

Kalua, nici eu n-as putea manca wassa aia cheala cu ceai. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dar eu am nevoie de mic dejun glucidic, altfel ma pocneste o pofta de dulce dupa-masa, ca-s in stare sa mananc orice dulce imi iese in cale (si bineinteles, nu-mi trebuie conform, in cazurile astea). De la mansarda e totul, stiu. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
GAta, va las ca am treaba. Sa aveti un week-end placut si linistit. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Oct 25 2008, 06:57 PM
Post #2156

Musafir

Pesca, distractie placuta cu gagicile!
Eu am mancat astazi:
D: orez basmati cu lapte 0.1% (imi facusem 2 portii mititele, ca sa am si pentru maine dimineata, dar le-am dat gata de azi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )
P: pulpe de pui la grill cu icre de fasole si salata de varza cu rosii
Evident c-a exagerat maica-mea cand s-a referit la icrele de fasole, sunt f bune, dar mi-a adus o tona. Sa vedem cand le-om termina, ca tare multe-s.
C: probabil voi manca un mar acru (ca de asta am pofta).
Ieri am fost la Mega Image sa-mi mai iau gem, mustar conform si-am gasit si pasta de masline. Dupa ce-am citit pe eticheta, pare conforma. Din pacate, in loc sa iau de masline verzi, am luat de masline negre. Asta, ca o alta idee de ce putem manca cu painicile filozofale. Eu raman la fulgii mei cu gem si iaurt, ca nu m-am plictisit de ei.
Si eu am probleme cu pofta de dulce. Totusi sunt fericita ca-mi luasem dupa pranz o ciocolata, dar am pus-o la loc nedeschisa.

+Quote Post
Light Blue
post Oct 25 2008, 09:47 PM
Post #2157

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

Painicile filozofale se fac cu faina de grau si cu faina de ovaz sau secara? Astea sunt? Ca tot s-a vorbit despre ele, dar nu mi-am facut inca. Nu am tava de briose, n-am gasit.
Mihaela, ai incercat sa cauti faina de naut sau altceva la Plafar? Ar trebui sa se gaseasca. Daca nu, vanzatoarea face comanda.
Kalua, fetita mea are 6 ani. O duc la dans si am observat ca in pauza toti copii mananca ceva dulce pe post de gustare sau si mai rau au cate un suc. Ce bine ca la voi le interzice sa vina cu dulciuri la gradinita. Asa o fi si la scoala?
Meniul de azi:
MD: branza si o rosie, o cafea;
P: ciorba de pui, salata de varza rosie si mici;
S: telemea, salata de varza, iar mult mai tarziu un strugure... cu boabe mari si buuune.

+Quote Post
ToothFairy
post Oct 25 2008, 10:05 PM
Post #2158

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Hello gagici!
A gasit tata niste Wasa foarte buni cu susan si cu faina integrala de secara facuti pt Billa, din gama Clever...sunt muuult mai buni decat Wasa originali, dar nu prea scrie cate fibre au sau am omis eu aspectul asta..
Eu azi am cam facut-o lata...adica vai si amar de Monti`ul meu..io-s numai cu suisuri si coborasuri in dieta asta...si-s cam infuriata pe mine...dar am observat si la Fanny aceeasi atitudine...is sigura ca poate daca am fi avut cu vreo 10-15 kg in plus, eram mai consecvente si mai fidele dietei..nu`mi doresc kg-le alea (cred ca nici Fanny), dar mi-as dori mai multa seriozitate...dar mereu se ivesc ocazii cu neconformitati...azi am avut pomana de 7 ani a bunicului...nu am putut refuza coliva si altele...
Si le-am mai facut si tiramisu la ai mei azi, ca le-am promis...normal, am tot lins si eu cratitele...God...dulciurile-s ca drogurile...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ati vazut pozele de pe eladyz?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Maine revin cu meniul, sper de bun-simt ...
Pupici

+Quote Post
stoina
post Oct 26 2008, 12:20 AM
Post #2159

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Iubitelor,

Eu am avut musafiri-prietenii mei din Techirghiol.Au fost in zona, prin Bucovina si eu am crezut ca vin in vizita doar.De unde, dragii de ei, au venit hotariti sa facem plantarile de toamna,la gradina.Gogu e constructor si o persoana complexa (eu l-am numit 'panaceu universal 'si l-am asemanat cu propolisul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) Asa ca, alaltaieri am alergat toata ziua dupa plante si ieri , de dim pina la 6 seara am plantat , pe ploaie si frig.Am "faurit"cam 60 de gropisoare, mai mici,mai mari, am si brad de craciun,ce mai, fericire mare. Am invatat droaie de tertipuri, de taieri si fertilizari, sint aproape 'stiutoare', iar in gradina am citeva exemplare de perene, de mor de bucurie vazindu-le.

De papat am papat ok, taaare ferice sint in concubinajul asta cu Monti...bun baiat! Dar nimic n-ar fi la fel de placut si bun fara sfaturile voastre, so... (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) si taaare ni-ati lipsit zilele astea! Puuuup!
MD: painica filozofala cu brinze, rosie.
P: pulpe pui la gratar
C:mere coapte+o para.

P.S.Gogu si Mioara au fost absolut fermecati de painica filozofala,asa ca astazi au plecat inarmati la greu cu faina de secara, tarite si minunata reteta.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 26 2008, 12:24 AM
Post #2160

Musafir

Sa-ti traiasca si-nfloreasca gradina, stoinici! De-abia astept sa ma bucur si eu de ea privind-o! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

413 Pages V  « < 214 215 216 217 218 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 11:34 AM