![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Saluti!
Hai sa va spun ultimele peripetii.... Ieri seara am iesit la plimbare prin centru, sa-mi cumpar un mobil, tinand cont ca am obtinut permisul de resedinta. Buuuuuunn....si, fataindu-ma asa pe o straduta tare faina, care seamana cu Calea Victoriei...prietenii stiu de ce, vorba reclamei (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ...descopar o alimentara Alima. Intru sa caut fulgi de ovaz, obsesia mea de-o saptamana, de cand am venit aici, ia fulgii de unde nu-s. Mai sa fie! Care mama naibii or fi fulgii, fiindca undeva tb sa existe. Il vad pe un tip ca se apleaca si inhata o punga, dau sa pipai punga, precum orbii, se simteau fulgi, fratilor. Ba, mai mult, se simteau fulgi de ovaz. Incerc sa gasesc o explicatie in lb engleza...ioc. In lb franceza, nimic! Ptiuuuuuu! Toate ingredientele erau scrise in lb germana si flamanda. Ia uite aici ambalaj, va duce mintea la fulgi de ovaz? Pe mine hotarat nu! (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM1783.jpg) Primul lucru pe care l-am facut cand am ajuns acasa a fost sa desvirginez ambalajul si sa caut surpriza. A fost OK! Mi-am cumparat si-o punga de Wasa 24% fibre si am halit una cu unt....buuuuuuuuuuuuna rau de tot! Stiu ca n-am voie seara Wasa, da' nu m-am putut abtine. E asa de placuta la gust, cu seminte de susan pe deasupra! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Asa ca ieri seara am mancat: branza cu mucegai, 1 pahar de vin, desert 1 felie de Wasa 24% fibre cu unt. Meniul de azi: d - 2 iaurturi cu fructe in care am presarat fulgi de ovaz, cafea cu lapte p - 1 strugure, apoi ceafa de porc gratar, fasole verde sotata, cu usturoi, 2 rosii, 1 pahar de vin 1730 - un mar s - branza + 1 rosie + vin rosu PS: special pt Empty si Fanny....sa vedeti ce croissante fotogenice au astia pe aici, am fost nevoita sa mananc un strugure, ca sa-mi potolesc pofta de dulce! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si am trecut in seara asta pe langa o terasa italiana unde era afisata oferta asta: 5.90eur pt o cafea macchiato si un tiramisu....offffffffff! Nu stiu cum de mai rezist! This post has been edited by dr_wise: Oct 26 2008, 12:39 AM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Te tii tare pe pozitii, soro, bravo!
Pentru mine punga aia e mama fulgilor de ovaz. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si-acum mi-ai facut pohta de-un pahar de vin, ultimul l-am baut impreuna cu stoina. Ia sa ma duc "sa mai bem un paharel, sa ne mai cinstim nitel". |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 88 Joined: 3-October 08 From: Bucuresti Member No.: 4,982 ![]() |
Buna dimineata tuturor
Azi am dormit cu o ora in plus asa ca am sarit peste micul dejun - am baut doar o cafea acum o ora un strugura si o sa- mi fac omleta dietetica cu ciuperci si cascaval de capra apoi fructe si seara o salata ceva cu carne de pui la gratar Mi-am facut provizii de varza si carne de pui sa am toata sapt viitoare asa ca de maine sunt tare pe pozitii Apropos am gasit pe nettot cautans cartile lui Monti un site interesant - vreau sa-l vedeti si voi si sa-mi spuneti parerea voastra: editat sunt o multime de informatii - parca copiate de aici Trebuie sa invat sa fac si eu painica filozofica / imi trebuie reteta doar- ca tare imi e dor de paine - insa sincer / cu mana pe inima sunt la a 3-a saptamana fara un gram de painea pe care o adoram mai ales calda!!! paine batuta ardeleneasca - bat-o vina!!!!(scuze azi e sarbatoare mare la Bucuresti!!!=nebunie) Stoina sa ne trimiti si noua foto cu gradina ta - multumim Va doresc o duminica frumoasa si o zi insorita This post has been edited by kalua: Oct 26 2008, 12:14 PM
Reason for edit: postarea linkurilor romanesti interzisa
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
angy, vezi ca nu ai voie sa pui adrese de site-uri ROMANESTI pe forum...
doctore, nu stiu la tine cum e, dar si eu-s amatoare de vinuri rosii, dar dupa ce beau vin rosu` am extrasistole si dupa vreo 2-3 ore ma doare capu`..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu azi: MD - wasa cu susan si gem de prune cu fructoza, cafea decof. cu lapte P - copan pui cu muratura, supa de curcan C - ceva fructe, sa vad...sau o omleta. Azi is cuminte...clar... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
angy, m-am uitat acolo si mi se pare foarte aiurea ca nu scrie compozitia exacta a fainilor sau a painii. Eu una as fi scris exact ingredientele si procentul de tarate in locul lor ca sa dea buzna si lumea care stie exact despre ce-i vorba la MM si nu-i crede pe cuvant. Nu zic nici ca nu-s bune produsele lor, dar de unde sa stiu eu ca-s bune? Si-mi inchipui ca si ating bine la buzunar, deci eu una n-as cumpara asa, pe bajbaite.
Reteta o gasesti la topicul cu indexul de retete Montignac. Aseara chiar am baut juma de paharel de vin rosu, mmmmh, bun o fost! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Si eu m-am cinstit cu jumate de paharel de vin. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
DE mancat, am mancat conform pana seara. Azi ma asteapta alte tentatii (la care stiu ca n-o sa rezist) asa ca m-am asigurat ca mananc in restul timpului conform. Chiar si asa, cu suisiuri si coborasuri am dat jos un kg. De maine ma apuc sa fac si un stop de gimnastica, sa devin elastica. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 88 Joined: 3-October 08 From: Bucuresti Member No.: 4,982 ![]() |
Dragele mele,
nu am stiut ca nu am voie sa scriu despre site-urile romanesti - am dat intamplator peste el si mi-am zis sa ma sfatuiesc cu voi daca este ok sau nu cand apare faina respectiva o sa va scriu - azi am intrebat la 2 mag si nimeni nu a auzit despre aceste produse. Pana una alta caut eu fainurile care trebuie la plafar si imi fac eu o faina ... in rest nu ma dau batuta.. vreau sa dau jos pana de sarbatori cat mai mult - mi-am propus 10 kg (chiar daca vor fi 8 tot voi fi multumita....) apropos de vinuri rosii Empty G am fost vineri la o degustare de vinuri si enologul ne spunea ca pentru a avita durerile de cap trebuie sa cumparam vin de calitate (mai scump sec si pe care sa scrie ca este fara sulfiti. Cu cat este vinul mai tratat cu atata durerile de cap sunt mai insistente Am gasit un vin rosu super - daca am voie sa scriu cum se numeste - vi-l recomand cu caldura (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Angy, ai voie sa scrii nume de produse si opinile tale despre ele. Doar cu linkurile catre site-uri romanesti avem noi o rafuiala. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
angy, da` eu beau numai vin de casa rosu...prietenul meu e din zona viticola, deci vinu` e cat se poate de natural..nu stiu...acum am baut niste must, ma cam ameteste si mustu`, da` dureri de cap nu am.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
S-a stricat calculatorul meu ieri si de aceea nu am mai putut sa va spun nimic.Sper sa nu fie ceva grav si sa nu coste mult ca sa-l pot repara maine.Acum sunt cu fetita la sora mea.Toata saptamana am fost 100 % conforma faza I dar azi vreau sa marturisesc pt. iertare: am fost la o onomastica de Sf.Dumitru si nu am mancat paneuri, piure, sarmale,etc. DAR nu m-am abtinut sa nu gust din diplomat facut de casa, fara blat dar cu frisca cu zahar. Merit cele mai crunte certuri, acum imi pare rau...nu mai pun gura pe dulce pana la sarbatori - cand vor fi sigur conforme(mie nu imi plac praji cu crema, dar ma topesc dupa clatite, galuste cu prune sau diplomat...). In rest, daca mai conteaza:MD=omleta cu ciuperci si ardei gras, P=zeama de supa, pulpa pui prajita; C=nu mai vrau nimic ,imi e greata de la tort;voi manca poate niste pomelo. Aseara nu am mancat decat niste pomelo si cateva alune de padure (sunt cam scumpe!).
Va pup si va rog sa fiti in continuare alaturi de mine, nu voi mai face prostii. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Ma alatur si eu voua cu un pahar de vin rosu sec:Noroc! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 03:48 AM |
|