![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Haideti ca maine, pe lumina, pozez gradinutza si o pun la vedere!
MD: 2 oua cu brinze, painica, ceai G: cafea si cioco 70% P:toate conforme, dar nu ptr prinz si nu asa combinate (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) C: fac niste piept de pui cu un sos Kalua indian.As papa doar fructe, sa vad daca-mi iese.... Kalua, nu-s ce mi-ai facut, da-ti duc doru, bre!Te rog scrie-mi despre mixer si ce accesorii sa cumpar, tinind cont de experienta ta de consumator:) VA pup, iubitele! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stoinici, chiar ieri v-am "barfit" cu mama, n-ati sughitat? Am uitat sa-ti spun ca si Marius a lasat la ai mei o impresie (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . Sa stii ca si eu iti duc dorul, poate dati o fuguta prin decembrie pe-aici? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Sa stii c-am tras si eun butter chicken saptamana asta, bun fu! Iti scriu despre Kitchen Aid.
Miha, unde ti-s salatele pe langa mancare? |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare!
Empty, nu ma doare capul niciodata, fiindca cumpar numai vinuri de calitate, iar faptul ca vinul pe care-l bei este de casa, nu inseamna ca cel care l-a pregatit nu a pus sulfiti in el, ca sa-l limpezeasca. Sau poate ca ai tu probleme cu tensiunea, nu stiu ce sa zic. Eu beau un pahar si atat. Singurul lucru rau care mi se poate intampla e sa ma ia cu un somn teribil. Meniul de azi: d - 1 portocala, 2 felii de wasa 24% fibre cu unt, cafea cu lapte p - strugure + mar, apoi o salata babana de ton, desert branza brie + 1 deget de vin rosu sec s - 2 mere Vi-l prezint in premiera pe Orlando - macho man: (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/HPIM1789.jpg) Va avertizez, e mic da' rau! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Doftorici, esti de coma!
Eu ieri am zbarcit-o chiar mai rau decat am prognozat. Dar az sunt pe cai mari. Incep cu pomelo |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
No way!
N-o zbarcesc, desi misuna tentatiile in jur...numa' intru intr-un market si vad rafturile pline la raionul de dulciuri cu cioco elvetiana, sau belgiana, sau cine stie ce Milka mai deosebita...si nici n-au inceput pregatirile pt Craciun. Sambata, de exemplu am fost in Auchan, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeens! Erau acolo zeci de braserii si patiserii si cofetarii...iar de tentatii, nu mai vorbesc. Mai, am vazut aici la muieri cu fundul mare, deja ma simt skiny pe langa ele! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Imi creste inima de bucurie si ma impulsioneaza sa nu calc stramb. Plus ca-n noiembrie suntem invitati la o serata dansanta organizata de francezi, sunt convinsa c-o sa fie si mancare din belsug...neconforma...asa ca ma pastrez pt evenimentul ala, numa' c-o sa compensez cu mult dans. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Tot sambata mi-am cumparat gemurile astea...cu ingrediente in lb franceza sau germana, asa ca apelez la voi, sa-mi confirmati ca sunt OK din punct de vedere MM...mie asa mi s-au parut. (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM1790.jpg) Pe borcanul de gem de portocale scrie: sucre de canne, oranges, gelifiant, pectine de fruits, correcteur d'acidite acid citrique. Ingredients issus de l'agriculture biologique. Confiture preparee avec 40g de fruits par 100g. Pe borcanul de gem de capsuni scrie: fraises Camarosa (60%), fructose, eau, jus de citron, gelifiant (pectine de fruits), jus de fruits rouges, acidifiant (lactate de calcium, vitamine C). Preparee avec 60g de fruits pour 100g. Voila! Acum parca am oarece dubii in privinta celui de portocale. Voi ce ziceti? Mic dejunul de astazi: 2 iaurturi cu capsuni si fulgi ovaz, cafea cu lapte This post has been edited by dr_wise: Oct 27 2008, 09:48 AM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Sucre de canne mi se pare a fi zahar din trestie de zahar, deci neMM. La celalalt nu mi-a sarit nimic in ochi. Jus de fuits rouges (sucul de fructe rosii) banuiesc ca e natural si nu vreun sirop.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda....si mie mi s-a aprins beculetul acum la "sucre de canne" ala, fir-ar el sa fie. Prea era ieftin si "bio". Ei, nu-i bai, il pasez lui amore puro sa-l consume.
Multumesc! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
Sunt din nou la sora mea, cu fetita ( noroc ca sta la 2 blocuri distanta), sunt tot in concediu.Sa stiti ca nu-mi vine sa cred: am cu 2,5-3 kg mai putin decat acum o saptamana-mi se pare incredibil. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Kalua, la masa de ieri nu a servit decat muraturi care erau f.f.dulci, mai bine m-am lipsit. Recunosc ca stau f. prost la capitolul legume-salate( inainte nu papam), dar acum nu-mi vor lipsi la nici o masa, multumesc. Aseara nu am mai putut manca nimic.Astazi:
MD=2wassa+o lingurita gem conform / lapte cu niste fulgi ovaz ( ce ciudati mi se par!) / cafeluta cu lapte P=ciorba aita pe pipote(inimioare) / peste cu rosii si ciuperci G=daca trebuie, incerc iaurt sau fruct C=cascaval cu ardei gras Maine intentionez sa fac niste pulpe pui pe sare cu brocoli si salata varza. Sper sa-mi repar cat mai curand calc. Va pup dulce,pa. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
hellooooo!
gagici, da` voi ce gem conform papati?d-ala de Arovit? ca ala-i nasol, e cu indulcitori, E-uri...sau e homemade?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) doctore, crede`ma ca vinu`-i de calitate, il fac parintii lu` bubu, am si vazut cum il fac...oi fi io mai sensibiloasa asa...apropo Azi: MD - cafea cu lapte P - ciorba de curcan, friptura de curcan (n`am avut nici o vegetala adaugata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) G - abatere : 2 croissante (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) C - 2 mere Terminai croissantele, duca-se... am avut ditamai pungoiu` , am mai impartit eu pe ici pe colo da` tot ramasesera...mai bine le aruncam...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) doctore, eu cand merg intr-o tara, tre` sa incerc toate dracoveniile de prin magazine...si mai ales dulciurile si produsele Monti...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) stiu, nu se imbina...dar trebuie gustate toate, fara mila ... oricum, bravo tie ca le poti rezista.. Apropo de acid citric (E 330), de care eu fug ca de dracu`, dupa ce am citit ca este cel mai cancerigen din grupa E-urilor...si-l gasim daca va uitati atente peste tot pe etichetele sucurilor, compoturilor, dulceturilor, etc...nu stiu, eu cum il vad, il evit.. mihaela, felicitari pt kg-le pierdute!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna fetelor!! Mie mi-e rusine de mine! Numai prostii ammancat in weekend, asa ca nu mai insir nimic. Nici nu am avut curaj sa ma cantaresc! Sunt balonata si ma simt ca un urs polar. Se simte imediat cum mananc ceva ce nu e conform, ma umflu in burta de zici ca stau sa pocnesc! Nu mai fac (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Doctoreeee, cu scuzele de rigoare, imi zici si mie te rog unde esti? Stiam ceva ca tre sa muti, da am uitat (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) si nu am prins momentul in care ai zis ca te-ai mutat deja. te rog?? Aaaa si am si io 2 cutite mari si bengoase in noul apartament, de as dormi cu ele daca nu as sti ca poa' sa faca buba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 03:40 AM |
|