![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare!
Am avut un week-end plin, dar fain! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Normal ca am calcat un pic si in strachini, cu o Margarita sambata seara (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si niste cornulete si ecler ieri dupa-masa, trimise de mama prietenei care a fost la noi. Pe azi mi-am propus: D - cafea, struguri si ananas (doar cateva boabe si cateva guri de ananas, ca m-am ranit in cerul gurii si abia mananc), pauza, laptre cu cereale P - fried rice (facut cu Basmati), friptura de porc la cuptor si salata. de faza 2, sunt left overs de ieri, sunt yummy. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) G - un mar C - inca nu stiu, probabil ardei jalapeno umplut cu feta, ardei capia si mai vad eu ce mai gasesc prin frigider. P.S. Albi, doftorici e in Luxemburg. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ahaaa, multam Pescarush!!
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 88 Joined: 3-October 08 From: Bucuresti Member No.: 4,982 ![]() |
Buna ziua - o saptamana frumoasa tuturor - si calduroasa....
Apropos - 2 kg in minus sunt fericita Ieri seara am facut o prajiturica - inventata -aveam branza slaba de vaci - 2 oua - un baton de vanilie - cte la cuptoroaja de la o lamaie si 4 linguri de tarate de grau / amestecat toate si date la cuptor A fost masticabila si comestibila (heheheh) azi: D - fulgi + iaurt o,1 p - salata varza cu pui la gratar si vinete la gratar S - idem Gustare - cate o bucatica de prajitura facuta de mine - acum e cam tare - da zic ca sunt bomboane O zi frumoasa |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Apropo, fetelor, nu putem face lapte 0% grasimi (aproximativ), daca diluam lapte 1,5% grasimi cu apa? eu ma zgarcesc, ca-i cam scumpean si nu prea gasesc aici la "botu` calului", tre` sa umblu cu el in geanta prin oras..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si de unde stii proportia Emtpy? Cata apa pui in laptele ala? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
This post has been edited by pescarush: Oct 27 2008, 05:07 PM |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 88 Joined: 3-October 08 From: Bucuresti Member No.: 4,982 ![]() |
cred ca tot atata va fi procentul de grasime indiferent de cata apa pui
Ce faci Pesca??? am dat 2 kg jos !!!!!!! credeam ca organismul meu e un incapatanat uite ca nu |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari Mihaela si Angy! Tineti-o tot asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
pai, ma gandeam asa ochiometric proportia apa:lapte = 2:1 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...hmmm ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Vaz` ca nu m-a luminat nimeni pana la urma cu solutia mea de "degresare" a laptelui (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azi, cumintica rau, Doamne ajuta sa ma tina tot asa... MD - o banana verde G - un Activia 0,1% grasimi, 2 patratele cioco 70% cacao P - ciorba de curcan (2 portii) G - aerobic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) si un mar C - fripturica de curcan cu muratura, kefir, ceai. M-am croit pe muraturi ca vad ca deja nu mai au gust legumele "proaspete", asa ca ce rost are sa mai dau banii pe ele? |
|
|
![]()
|
|
Empty - stiu ca inainte laptele se punea intr-un vas si toata grasimea se ridica in sus / smantana
incearca daca merge asa - daca are ceva grasime sigur se ridica - face o pojghita alba Pune laptele intr-un vas in frigider Posibil sa reusesti azi cuminte da am trecut pe proteine: D: cafea cu lapte degresat 1,5 - oua,branza cu ciuperci si un pic de ulei de masline (amestecate- a iesit pana la urma ceva comestibil) G : cateva migdale P: sote de legume (dovlecel - vinete - conopida) cu branza si ou S: musaca de vinete cu pui si salata de varza eventual si un strugure Am inceput sa nu mai am nevoie de dulce - ma simt chiar bine / usoara Si in afara de dimineata - nu simt nevoia de cafea ... parca nu mai sunt eu!!! Multumesc mult ptr acest forum O zi frumoasa |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 09:13 PM |
|