![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bravo Angy si Miha pentru kg pierdute! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Admir fetele ambitioase!
Meniul meu pe azi: D - cafea, ananas, pauza, cereale cu lapte P - 2 cremwursti cu mustar Dijon, 1 ardei jalapeno cu feta, blue cheese, rosie, ardei capia C - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) am scos la dezghetat piept de pui, dar inca nu stiu sigur ce fac cu el, probabil gratar pentru mine si snietele pentru ceilalti. P.S. Empty, mie sincer mi se pare ca mai bine bei apa decat combinatia aia care ti-ai propus-o. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Eu imi cumpar lapte 1% grasime, ala skimmed mi se pare chiar spalatura de pe blide. This post has been edited by pescarush: Oct 28 2008, 03:53 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
angy, sar-mana pt idee, dar iti dai seama ca la laptele de 1,5% grasimi, nu se ridica nici urma de grasime...
eu o sa incerc si "nazbatia" mea, cand nu am in casa lapte cu 1,5% grasimi. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie mi se pare Ok solutia ta, empty.
Daca asta iti da liniste, do it! Dar eu zic sa-l fierbi in combinatia asta. Salutare! Felicitari noilor venite si la mai multe kg date jos! Sa fiti frumoase, sexoase si iubite cu foc! Meniul de astazi: d - 2 iaurturi cu ananas si fulgi ovaz, cafea cu lapte 1530 - struguri + 1 mar 1730 - ciorba cu perisoare in varianta Luxemburgheza, adica dreasa cu galbenus de ou batut cu smantana lichida si zeama de lamaie, 3 chiftelute marinate. Mi-a fost lene sa fac salata. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Dar recuperam maine. Ieri seara am fost o mare magarita, adica am mancat pe la 2200 4 felii de wasa d-aia bestial de buna cu gem de capsuni. Iar meniul zilei de ieri a fost: d - 2 iaurturi cu capsuni si fulgi ovaz, cafea cu lapte p - branza brie + 1 deget de vin rosu sec s - ciorba cu perisoare, iahnie de fasole, rosie |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
doctore, ce bine e acolo la tine...gasesti ce vrea inimioara ta Monti...offf, ce m-as muta...da` poate ma mut...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) in fiecare zi il intreb pe bubu meu ce banataturi a mai papat el prin Franta...conforme si neconforme...oofff...i-am zis sa-mi aduca "ciucalata" cu 99% cacao si finn crisp-i d-aia cu 24% fibre...pacat ca e limita la bagaj la avion,fir-ar...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Felicitari fetelor care au slabit!
Empty, ingenioasa idee. Si eu ma gandeam cum se obtine laptele degresat si am inteles ca se aduna grasimea, asa cum zice Angy. Cred ca daca pui apa obtii lapte diluat, concentratie 50%, dar grasimea ramane. Ma gandeam ca e periculos... pentru stomac. Oare lapte cu 1,5% grasime nu e bun la meniul glucidic? Eu nu am cu ce sa ma laud. Ieri am facut painici filozofale si snitele de pui, date prin faina de naut. Ceva a fost gresit in meniul de ieri pentru ca azi cantarul arata cu 1 kg mai mult (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Poate maine sa fie mai bine. Iata si meniul de azi: MD: iaurt cu fulgi de ovaz, o cafea; P: ciorba de pui, un snitel de pui, ardei gras; S: 2 mere. Dr Wise, de ce a fost stearsa poza cu Orlando? Am o idee, Empty. Poti sa fierbi laptele si grasimea se aduna sub forma de caimac, asa ca se arunca. Este un mod de a separa substantele din amestecuri. Asa ca nu pune lapte! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Light, cand ai mancat painicile alea? Daca le-ai mancat dimineata, e ok. Esti cumva inainte de perioada magica? Atunci arata cantarul in plus, la mine cel putin. Sau poate te-ai balonat de la ceva, nu ai gresit neaparat in meniu. Acum, nici nu ti-am vazut meniul pe ieri, asa ca nu stiu.
Eu sunt mandra de mine, ca am facut Pilates azi. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
doctore, ce bine e acolo la tine...gasesti ce vrea inimioara ta Monti...offf, ce m-as muta...da` poate ma mut...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) in fiecare zi il intreb pe bubu meu ce banataturi a mai papat el prin Franta...conforme si neconforme...oofff...i-am zis sa-mi aduca "ciucalata" cu 99% cacao si finn crisp-i d-aia cu 24% fibre...pacat ca e limita la bagaj la avion,fir-ar...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) Ciucalata cu 99% cacao gasesti la Bucuresti, dar te asigur ca a 2-a oara nu-ti mai trebuie. Eu am cumparat 2 bucati si nu mai stiam cum sa scap de ea, pt ca mi se facea gura punga, asa-i de amara. Pana la urma am facut o spuma de cioco, ca s-o consum, in amestec cu Heidi cu coaja de portocala. Wasa iti poate aduce, ca-i usoara. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Meniul meu pe azi: D - cafea, o portocala, pauza, biscuiti de ovaz cu gem, ceai verde P - ghiveci de legume C - ardei capia cu feta, salata... si sper, Pilates. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
[quote name='Light Blue' date='Oct 29 2008, 12:01 AM' post='199256']
Dr Wise, de ce a fost stearsa poza cu Orlando? /quote] Pai am mutat-o in alta parte si se pare ca n-o mai recunoaste. Salutare! meniul meu de astazi: d - 2 iaurturi cu fructe si fulgi ovaz, cafea cu lapte 1530 - un strugure + 1 portocala + 1 mar ionatan s - o salata babana cu ton Acum ma apuc sarguincios sa caut cartea tehnica a cuptorului...ori eu, ori eu...pai ce, crede ca se joaca cu mine?! - at -pescarush: cum e domle Pilates asta, slabesc sau nu daca ma apuc de el? Eu am vazut ceva la Tv, dar nu ma prea incanta, mie-mi place sa ma agit, sa transpir, sa aud instructorul urland la mine precum sergentii aia din infanteria americana, trupele speriale seal, pe muzica saltareata...parca fara urlete si muzica nu se leaga treaba. This post has been edited by dr_wise: Oct 29 2008, 04:43 PM |
|
|
![]()
|
|
Bucurie maaaare pe mine!
Finally, s-a dus kg-ul ala nenorocit cu care purtam eu lupte seculare...sa fie oare din cauza ca am inceput sa beau lapte degresat Zuzu?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oricum, bine ca s-a dus...e adevarat, am avut si niste zile pline, stresante, timp limitat pt gatit, mancat conform, dar destul de rar....asa imi doresc sa am o zi libera, numai pt gatit...sa fac o pizza Monti, o praji Monti, ceva acolo Monti...da` poate ma razbun in weekend... angy si Light, nu prea cred ca merge degresat laptele cu apa...pt ca apa nu "disloca" moleculele de grasime...ele raman tot asa...ma gandesc ca e acelasi principiu in amestecul de ulei-apa...deci, cum ziceti voi sa fac? sa il pun la fiert si apoi sa il las sa se raceasca? si in timpul racirii se aduna grasimea la suprafata? sau cum? uite, bunica stia toate-cele despre lapte...facea branza, facea smantana, facea unt...pacat ca nu am intrebat`o cand a trebuit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Azi meniul meu suna cam asa: MD - iaurt 0,1% cu mere, germeni de grau, fulgi ovaz si scortisoara G - 2 rondele grau expandat P - friptura de curcan cu muraturi G - fistic C - mere, kefir, ceai Am reintrodus in alimentatie germenii de grau, care-s oribiiili la gust pentru mine, dar in combinatii mai multe si mai parfumate cum am facut la micu`-dejun is acceptabili... dr, tot ma roade curiozitatea cu "ciucalata" aia...macar una acolo sa`mi aduca...ca de nu`mi place, fac ca tine, o transform eu in ceva bun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 03:49 AM |
|