IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 21 22 23 24 25 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
Alinice
post Mar 29 2008, 04:32 PM
Post #221

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Irinica ne vom gondoli impreuna cand vii prin Piatra ca eu nu m-am invrednicit... (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)
Super hotelul unde mergi draga stoina.sedere placuta!
La cina vom manca chiftelute facute din boabe de soia si ciuperci cu salata de rosii si castraveti . Postez reteta de chiftelute la topicul respectiv.
Azi mama a cumparat de la "rai" paste integrale din grau spelta .am citit pe net la adresa triticum speltadespre el si ne-am hotarat ca de acum sa cumparam numai aceste paste(sunt produse de firma Bio-Petras din Deva).
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Mar 29 2008, 10:58 PM
Post #222

Musafir

Salve!
Azi toata lumea m-a strigat "mamaie"! Sa le fie de bine!
Am mancat o tzara neconform la pranz, adica am baut un Martini, iar desertul s-a compus din inghetata de zmeura si placinta cu branza, in rest...absolut totul conform!
In concluzie, meniul zilei fuse:
d - mere rase cu scortisoara si grisat de grau germinat, cafea cu lapte
p - bip-bip
s - 1 mar
Maine trebe sa trag un cardio puternic de doua ore, sa-mi treaca mustrarile de constiinta...
Pentru persoanele interesate, am pus "prospaturi" pe grup, la poze...eu, fratello si amore puro.

+Quote Post
gloriana
post Mar 29 2008, 11:09 PM
Post #223

Musafir

Buna , fetelor,
Azi:
D: iaurt cu fulgi si gem, o cafea
G: mar
P: crenvursti cu rosii si castraveti, o farfurie de ciorba cu afumatura si fasole cu carnati si o salata de varza
S: papanasi cu faina integrala in amestec cu tarate. Mai tarziu mere si portocale

+Quote Post
pescarush
post Mar 30 2008, 04:47 AM
Post #224

Musafir

doctore (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) asa bine am ras si eu de patania ta! kalua are dreptate, si apoi, sa fim serioase, nici noi nu ne uitam la "necopti", nu-i asa? important este ca suntem apreciate de barbatii de varsta noastra.
a, sa va mai spun ca la mine, la job, mai este o romanca, tot asa, mai subtirica. un coleg, de ziua mea, m-a intrebat daca vreau sa-i spun cati ani am implinit, apoi s-a dus s-o intrebe pe colega daca toate romancele sunt slabe. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
multumesc de urari. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) stai linistita, nu m-am suparat, nu toata lumea poate fi pe faza sa ma felicite de ziua mea. oricum, tu esti o dulce. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
eu am mancat azi:

D - fulgi de ovaz, germeni de germeni de grau cu apple sauce
P & C - placinta cu varza
am mancat si niste prajituri neconforme, am sarbatorit in familie ziua mea. a, si un pahar de vin rosu sec.

+Quote Post
dr_wise
post Mar 30 2008, 07:59 AM
Post #225

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Trebuia sa-i arati colegului tau curios pozele cu mine si Roxy facute inainte de a incepe dieta MM, sa vada acolo romance "sanatoase"!!!
'Neataaaaaaa! Azi potrivit ceasurile cu o ora inainte (ora de vara)? Eu sunt inca buimaca de somn, da' nu mai poci sa dorm (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) asa ca o tai la bucatarie sa pregatesc micul dejun.

+Quote Post
roxanica10
post Mar 30 2008, 10:50 AM
Post #226

Musafir

Si eu am murit de ras citind patania doftoresei. Are un stil unic.
Eu m-am trezit abia acu', mi-am pus o masca pe par si-am intrat un pic pe aici. Ar trebui sa mergem azi in IKEA, dar nu ma simt prea bine.
Meniul meu de ieri:
D: 3 chiftelute de naut cu mustar (am uitat fulgii la serviciu)
P: pulpa de pui, fasole verde cu usturoi, salata de vinete si fasole batuta (lipseste salata, dar nu aveam asa ceva in casa si-am uitat sa cumpar)
C: alune si-un mar (am tot dereticat prin casa si nu mi-a mai fost foame).

+Quote Post
kalua
post Mar 30 2008, 12:02 PM
Post #227

Musafir

Nu se mai gaseste sos Tamari momentan! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Liferantul nu mai poate produce, se asteapta sa creasca nu stiu ce buruiana pun ei acolo. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

Si ce mai vroiam sa va spun tot din cartea cu frantuzoaicele slabe: povesteste tipa cum ca mama ei era mare iubitoare de ciocolata buna. Si cand manca cate o bucatica, doua, le savura cu toata simtirea, inchidea ochii si se concentra numai la gust. Erau clipele cand nici copiii nu aveau voie sa spuna ceva, consacrate ciocolatei! In concluzie, cat timp mancam asa ciocolata, e foarte ok. Nu de dat cate una intreaga pe gat la vale, repede si cu constiinta incarcata.

+Quote Post
Alinice
post Mar 30 2008, 12:06 PM
Post #228

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Meniul de azi:
MD 2 felii de sunca presata + 1 de jambon ,cas si ardei gras + cafea cu lapte
P ciupercute cu smantana si piept de pui ; castraveti murati
C vinete la cuptor cu telemea.
Duminica insorita dragutelor!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Mar 30 2008, 12:34 PM
Post #229

Musafir

Kalua, uite asa fac eu cu tortul de la d-na Mimi. Nu trebuie sa ma deranjeze nimeni cat timp il savurez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si cu ciocolata imi iese...si d-aia reusesc sa ma opresc la 2 cubulete. Mai nou am o pasiune cam neconforma: susan cu zahar si miere. Ma gandesc ca daca l-am face in casa si-am pune fructoza ar fi ok.
Se pare ca nu mai plec la IKEA, pana la urma. Problemele astea lunare ma cam dau peste cap 2 zile. Am luat acum Rupan si Solphadeina (descoperiri noi) si astept sa-si faca efectul.

+Quote Post
kalua
post Mar 30 2008, 04:23 PM
Post #230

Musafir

Ati vazut topicul cu retete cu tofu? Unele (cleolica are grija sa ne mai tot puna) sunt conforme, tineti topicul cu pricina in vizor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

413 Pages V  « < 21 22 23 24 25 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 10:49 AM