![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctore, pe mine ma relaxeaza Pilates. Inca n-am facut atata incat sa vad rezultate la burta (ca am tot lasat-o balta, din lipsa de timp) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , dar am auzit ca e eficient. Si, defapt, ar trebui combinat cu cardio sau inot. Dar de unde? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ma bucur daca am timp pentru Pilates si atat.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Mie tare-mi place Pilates. In perioadele in care execut intensiv, ma simt mai lunga ( (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) si mai gratioasa. Dar in ultimul timp n-am fost motivata deloc. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Nu-mi dau seama ce mi se intampla. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
Hello!Multumesc pt. incurajari si felicitari. Am aterizat si eu din nou la sora-mea si abia am asteptat sa va scriu.Calculatorul meu a fost adus aseara acasa, aparent O.K.Am incercat sa-i instalez driverele pt. a putea face conexiunea la RDS pt. internet si totul s-a dus pe apa sambetei...Sper sa-l repare zilele astea, mi-e dor de voi. Ieri:MD-wassa, lapte cu fulgi ovaz, cafea+lapte; P=ciorbita, pulpa pui cu salata varza, C=un ciocanel, cascaval, ardei gras. Azi:MD=2 wassa, lapte cu fulgi ovaz; P=tocanita de soia cu ardei gras; C=poate putin salam cu cascaval si ardei gras. Maine cred: MD=wassa, lapte fulgi, cafea; P=ciorbita, tocanita soia, salata; C=cred ca ceva ou cu branza topita,ardei. In rest am mancat G=pomelo, mar, multa apa plata.Sper sa fie ok.
In rest fiind inca in concediu ma invrednicesc cu curatenie, gatit, jocuri cu fetita. Rugaminte:cand incep serviciul, MD il voi lua la ora 7 iar urmatoarea masa principala va fi pe la ora 17,deci va fi corect sa am MD=ora 7, o gustare pe la 12, P=ora 17, la C=probabil ceva f.usor sau fructe???va rog, lamuriti-ma.Sper ca nu v-am zapacit prea mult, astept sfaturile voastre si mai vb.Va pup, salutari! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Empty, tu stii ca graul ala expandat nu-i conform, nu?
Doftorici, depinde tare mult de instructorul de Pilates, eu am facut cunostinta cu sportul asta printr-o instructoare teribila. Nu mai spun ca mergea pana si Mr. kalua la orele ei de Pilates. Si-i cu miscari lente sau pozitii statice, dar curg apele pe tine de nu-i adevarat. De atunci n-am mai prins asa o persoana. Pai normal ca nu se mai vede poza dac-o muti, se schimba si linkul, nu? Miha, da' ce lucrezi de n-ai pauza de pranz? E foarte tarziu pranzul la ora 17! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
Lucrez ca si contabil. Normal as putea avea pauza de masa dar ce sa mananc in fiecare zi , hrana rece?!Si cand vin acasa mai pot manca atunci?!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ia incearca cu sandwichuri din paine de soia si muuuulta salata.
|
|
|
![]()
|
|
Multumesc mult, Kalua.
Deci voi considera la lucru o gustare si acasa voi mai putea servi masa normal. pupici. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Astazi cantarul a revenit la sentimente mai bune- 60,4 kg. Cine stie cum am luat un kg in plus cu o zi inainte!
Astazi: MD: 2 mere cu fulgi de ovaz, cafea; P: ciorba de legume, mancare de ghebe si o rosie; Gustare: strugure; S: o salata. Empty, ciocolata cu 99% cacao este socanta pentru papilele gustative. E ca si cum mananci pasta de cacao presata. Nu merita sa visezi la ea. In schimb ciocolata Lindt cu 85% sau 75% este f. buna si nici nu-ti vine sa mananci multa.(Iata viciile mele ascunse!) Cat despre degresarea laptelui, noi am insistat sa nu pui apa in lapte, ca nu se stie ce patesti. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stoinei si mie ne place ciocolata aia 99%. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Draga Kalua, daca nu m-ai contrazis inseamna ca am spus bine.Multumesc pt. ajutor. Ciocolata cu 99% cacao? Nu stiu cum e dar parca "mi se ridica parul in cap" desi imi place ciocolata amaruie. Va pup, tb sa plec acasa.pa, pe curand.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:35 PM |
|