![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Aoleo, kalua...am pierdut din vedere aspectu` asta...am vazut ca Leea mai consuma parca grau expandat.. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ce chestie...ori e cantaru` defect, ori eu chiar am dat jos 1kg...desi m-am cantarit si la aerobic si arata mai putin...
Light, pai ce-as putea pati decat sa dea vreo diaree peste mine, daca nu fierb combinatia?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) in ultima instanta, o sa fac si bazaconia asta cu diluatu` da` pana una alta dau 4,2 lei pe 1 L de lapte 0,1%grasimi...God, mi se pare mult la buz`naru` meu limitat... M-am intins la rondelele alea de grau expandat ca nu stu` ce sa mai pap in pauza la scoala... Eu-s mare amatoare de cacao...in orice combinatie...85% mi se pare destul de dulce...macar acolo cu 90% sa`ncerc daca ziceti ca-i crima asta cu 99% (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 88 Joined: 3-October 08 From: Bucuresti Member No.: 4,982 ![]() |
Buna seara,
mi-a fost dor de voi Am avut zile mai grele - cu serv - lucrez sapt asta de la 10 la 19:00 si seara pana ajung acasa ... nu prea am avut timp de scris am mancat conform si sunt tare mandra de mine: D- suc de portocale - pauza - iaurt cu paine de tarate (cumparata de la Ana- sper ca e ok - am mancat doar 1/2din painica adica cam 2 felioare ) P- musaca - vinete cu carne de pui (vinete si dovlecel) S - ciorba de varza + branza - as mai manca un fruct ca mi-a foame da nu stiu daca am voie.... Maine: D: fulgi secara + iaurt 0,1 P: musaca (mai am o portie) S: salata de varza cu carne de pui la gratar Gustarile sunt fructe - azi nu am avut timp sa le mananc....le consum maine - am 3 mere la servici Sper sa nu ma tenteze sora mea cu ceva seara asta ca vine de la Germania cu "bunataturi " - promit ca ma tin tare... Sa-mi tineti pumnii mai stau pe net , poate mai vb cu voi Ma bucur nespus ca v-am gasit (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu cine-i Ana, dar inafara de Pumpernikel (si nici ala de la toate firmele) nu prea exista paine conforma in comert.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu e ok painea de la Ana, s-a mai discutat aici. Are si faina normala de grau.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, e nasol rau de tot daca seara mananc desert 2 felii de wasa cu unt? Mai, imi place wasa asta de mor! Nu ma pot abtine, asa de buna e combinatia asta, sunt in extaz de placere.
PS: seara, adica pe la ora 1730-1800. This post has been edited by dr_wise: Oct 29 2008, 09:57 PM |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 88 Joined: 3-October 08 From: Bucuresti Member No.: 4,982 ![]() |
gata - nu mai mananc painica de la ANa - se numeste paine scandura - fetele de acolo au spus ca e cu 90% tarate de grau
si cu strugurele meu cum ramane?? (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftorici, paine cu unt teoretic nu-i voie nici dimineata, nici la faza a doua...Mai trebuie sa zic ceva? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angy, cand ai luat cina? Cina a fost proteino-lipidica, iar strugurele are IG-ul peste 35... |
|
|
![]()
|
|
of of - fara strugure!!!
pai am luat cina la 19:30 am mancat ciorba de varza si branza (3 feliute) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai a trecut destul timp de-atunci, il poti manca daca vrei neaparat.
|
|
|
![]()
|
|
merci - acum mananc un strugure - da e ultimul
mananc dimineata sau la gustare Ce face fetita ta Kalua?Cati anisori are? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:25 PM |
|