![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
Salutari!Sper ca maine imi va fi reparat calc.In sfarsit mi-a adus doamna de la farm naturista faina de soia.Am cumparat o pungulita de topioca, arata ca polistirenul dar stiu sigur ca v-am auzit vb despre ea.,dupa ce am calc. voi cauta.Cu taiteii integrali cred ca am dat-o in bara-acasa am vazut ca scrie pe ei ca contin si f. putin amidon de porumb...deci banui ca nu am voie.Am o intrebare: orez integral=glucid, carne=lipid---NU voi mai putea manca niciodata sarmale?...vine Craciunul!Maine am de gand:
MD=wassa,dulceata conforma, cafea, lapte+fulgi ovaz P=supa pe pui(goala cred, ce spuneti de taiteii aia?!); ciuperci pleuriotus(sper ca spun corect) pane cu faina soia si salata verde cu lamaie C=cascaval cu ardei gras( in ultimele 2 seri am mancat pomelo doar si am rontait si ceva seminte) In continuare beau in jur de 1,5 l apa plata-nu-mi vine sa cred si deja sa stiti ca nu mai am parca "burtoiul" asa umflat. Va pup si mai vorbin.Pa. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Taiteii aia nu-s conformi, dar zau daca nu tin minte c-am spus acum cateva pagini ca taiteii din comert (fara ou) au IG-ul 35.
Singurul orez care se poate combina cu grasimi este cel salbatic, dar am inteles ca nu se gaseste in tara decat in amestec cu alte orezuri. Si mie mi se pare ca ala oricum nu se preteaza la sarmale. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
Kalua, spune-mi te rog painica filosofala este de fapt la farinata?
Si te mai rog: in multe retete gasesc folosita supa conforma-adica? Mersi mult pt. lamurirea cu orezul( din pacate!) si taiteii. This post has been edited by mihaela1977: Oct 30 2008, 07:07 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
huh! Nu-mi spuneti ca tocmai azi cand m-am cumintit eu, voi v-ati facut de cap!? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
dimineata: cateva felii de ananas + cafea cu lapte pranz: ficatei plus un salatoi imens gustare: 2 mere cina: inca ma gandesc (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) LE: Cina... salata de fructe din ananas si mango. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba chiar asa am facut Fanny. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pe mine sariti-ma azi. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si pe mine, dar seara mananc numai pomelo. (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) Dar nu cred ca se va pune vreun gram pe mine, la nebunia care a inceput azi la serviciu functioneaza arderile la maxim in corpul meu.
Miha, supa conforma e ori supa facuta de tine (normal ca aia-i conforma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) sau apa amestecata cu supa instant, dar trebuie sa fie una conforma, nu Delikat sau Vegeta sau dintr-astea. La farinata e la farinata, iar painea aia desteapta e o paine conforma, doua lucruri total diferite. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Mihaela, ai sa gasesti reteta pentru painicile filozofale sub denumirea " Painisoare cu tarate- reteta filozofului".
Eu de ce nu mai slabesc? Am tot 60,4 kg. Cine zicea ca a slabit mult? Ca sa ma inspir din meniu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azi: MD: un mar si cafea; P: ciorba de pui, o jumatate de rosie si friptura cu sos; S: salata de morcov cu un mot de iaurt, cateva alune de padure deasupra, niste felii de rosie si fasiute de cascaval. Este buuuuna! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul meu de astazi fuse:
d - iaurt cu afine si fulgi ovaz, cafea cu lapte (pe care am lungit-o pana la ora 1700) p - fructe, struguri + mere s - bors de vita cu smantana, mazare cu carne de vita Acum ma delectez cu a 2-a cana de ceai verde si menta; prima fuse cu iasomie. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Fanny, da` ai fost semi-cumintica...mango are IG =55 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) asa-i ?
Si pe mine sa ma "sariti" azi ca am fost o mare purcica, din creierii diminetii pana acu`...God, grea zi... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Oricum, ca tot ma bucuram ca se dusese kg ala.. Azi am avut parca timp numai de facut abateri, fir-ar...n`am avut timp sa`mi beau ceaiurile, kefiru`, da` de prostii am avut timp (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) pffuuu... De maine, scrie "conforma" pe fruntea mea...vreau sa prestez maine sau sambata ciorbica radauteana, ca asta ma scoate pe mine din belele ca nu`mi mai tre` si felu` 2, ca e consistenta...da`i faza 2 daca e cu smantana si carne de pui si ceva ulei , nu? cum s-o fac de faza 1? iaurt nu bag in ea, nu-si are locu`. V-am zis aseara ca am prestat un gem dintr-o gutuie si 4 mere si un pic de fructoza? Foarte bun a iesit, aromat, nici prea dulce, un pic acrisor asa, ce sa mai, tocmai bun de aruncat pe...gat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si baui si`o caisata asta seara, hac, (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) . Regret abaterile, dar dau "restart" de maine incolo la meniuri conforme...uffff... Pupici Light, Roxanica avea meniuri hotarate in conformitati (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si kalua, si dr_wise.. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da Empty, Roxanica, cand era cumintica, ca acum nu prea mai e in stare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si eu am fost ieri mare mancacioasa si-am imbinat conformul cu neconform si seara, c-am fost la mami, am mancat pasiunea Sarei (piure) cu ostropel de pui si castraveti murati (din astia noi). La mine, micul dejun e aproape tot timpul conform. Un mar inainte cu 30 de min si apoi iaurt 0.1% Danone cu fulgi de grau si gem (dar fara zahar). Am gasit unul frantuzesc, care costa peste 10 lei borcanul si cand m-am uitat la compozitie n-avea fructoza in el. E de coacaze si-mi place ca-i un pic acrisor. Kalua, ai vazut ca-i bun pomelo? Eu tocmai mi-am terminat rezerva de 6 buc si trebuie s-o reinnoiesc. Mananc cate 1/2 la cina. Cel mai greu acum imi e sa ma lupt cu pofta de dulciuri. Asta-i marea mea problema. Intr-o saptamana o sa-mi fac si analiza cu glicemia (specifica sarcinii), ca sa vada daca Sara nu-i suspecta de nu stiu ce diabet. Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si spor la slabit! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 09:33 AM |
|