![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
Buna seara tuturor-sunt acasa, deci din fericire mi-am reparat calculatorul.
Ieri nu a fost apa (se stia), aseara a venit ,am aruncat toate rezervele si azi-dimineata pe la 9,surpriza: s-a luat apa si nu a venit nici la ora asta-din aceasta cauza am papat azi:MD=wassa, dulceata,lapte, fulgi ovaz, cafea P=2 ochiuri cu cascaval si ardei gras C=2 triunghiuri branza topita fitnes+2 feliute mici salam zic eu conform, acum rontai niste seminte de floarea soarelui-cred ca e ok G=pe la 17.30 mi-era foame-suspect si am incercat si eu merele rase cu scortisoara-nu credeam ca sunt asa bune,super. Sper sa vina apa pana maine, sa pot gati pt pranz: supa pui, spanac si ciuperci pane in soia (apropo, soia se poate combina in orice forma cu lipidele?) Kalua, taiteii de care spuneai nu se pot pune in supa de pui, nu-i asa? Aseara am mancat doar pomelo.Pe curand. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
`na seara, gagici Montigniace!:)
Exercitiu de memorie, sa vad daca`mi amintesc ce-am papat azi: MD - germeni de grau cu fulgi de ovaz, cu un pic de gem d-ala executat alaltaieri de mine si cu putin lapte, in loc de iaurt...lapte 0,1%... e ok ?? P - am gatit..cu spor asa...am facut mancarica de ficatei cu praz si masline, si "pseudopizza" care altii ar zice ca e buna, dar eu ..dupa ce am gustat`o cam zis "pas"...mi-aminteste de gustu` de chiftele de branza, de la care mi-a fost rau mai demult...in blat am pus branza , spanac...branza e foarte sarata...nu stiu cine-o sa manance...bubu nu e acasa..el papa tot ce faceam eu, ca un copil cuminte (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( offf... poate o dreg eu cumva...la pranz am papat foarte putin, am gustat din ambele mancaruri...gustat, decat.. G - 4 patratele cioco 75% C - 2 mere, kefir, ceai M`am cantarit la aerobic, am 1 kg mai putin...deci s-a stabilizat pana la urma cantaru`...ma mir, dupa nazbatiile de aseara...parca vad ca d-abia maine incepe sa se vada...sper totusi sa nu... mihaela, naspa fara apa...nu te poti apuca de nimic...am patit-o si eu si eram abonata omletelor si a concervelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Roxanica, tu ai probleme cu glicemia acum cu sarcina? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
Am gasit reteta painicilor filosofale,multumesc.Sper sa-mi fac cat de curand, va anunt.pupici, (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
EmptyG, tu esti la faza I sau faza II? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Le combin, mihaela...eu tin Monti mai mult pt ca e sanatos si ca am probleme cu colonu` si de cand l-am descoperit ma simt bine...cum nu pap conform, cum am disconfort...
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Fanny, da` ai fost semi-cumintica...mango are IG =55 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) asa-i ? Nu chiar, am fost la limita. Mango (fresh fruit) = 50 / sucul are IG 55 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Azi dimi: cafea cu lapte pranz: doua copane cu salata mare de varza gustare: struguri si ulterior o feliuta de gutuie cina (neconforma, bag seama (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ): dovleac copt Roxanica, vezi ca dulceturile de coacaze contin si siropuri de struguri (care`s cam neconforme) Eu mi-am luat teapa in trecut. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dovleaaaac copt???? aoleo. mor aici...maine la prima ora, ma duc la piata...sa iti fie de bine Fanny !
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Atentie, dovleacul are IG 75!
Ma simt vinovata ca v-am facut sa poftiti la neconformitati. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Deci mi`am anuntat cu nerusinare abaterea pentru maine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu te simti viniovata...oricum, nu`l mananci tot anul...il mananci numai acum in perioada asta scurta... |
|
|
![]()
|
|
Nici la ora asta n-a venit apa.Daca nici maine nu va fi in timp util va trebui sa-mi alcatuiesc un alt meniu din..nu stiu ce.
Pupici. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aici e imposibil sa fii conform in preajma Halloween-ului. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Azi a fost o destrabalare de dulciuri in office. Si ma gandesc cu groaza ce va fi saptamana viitoare. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Iar la noi in cubical e "centrul", acolo se pun toate dulciurile si vin toti sa-si ia. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Si ma gandesc si mai cu groaza ca peste vreo 2 saptamani, asa, incep sa ne trimita supplierii tot felul de ciocolatele si biscuiti etc. si bineinteles iar va incepe destrabalarea. Asa ca... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) nu stiu cum o scot la capat pana prin ianuarie, ca daca vaz dulciuri, (mai ales dintr-alea buuuune) sunt cam slaba de inger. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) This post has been edited by pescarush: Oct 31 2008, 11:03 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 06:49 AM |
|