IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 223 224 225 226 227 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Nov 1 2008, 12:05 AM
Post #2241

Musafir

Mai kalua, eu stau si cuget adanc acum....cum sa nu mearga untul cu Wasa 24% fibre? Wasa asta nu merge cu grasimi? E adevarat, calc stramb seara, cand n-ar tb sa mananc paine, dar in principiu, eu asa am inteles, ca untul se poate consuma cu Wasa 24% fibre, sau cu painici filosofale, right?
(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Insist pt ca in seara asta, adica pe la ora 1700 am mancat asa: 2 felii de Wasa cu unt, bors de vita cu smantana si ardei iute verde (iam -iam!), branza brie cu un pahar de vin rosu sicilian.
Iar meniul pe toata ziua a fost:
d - 2 iaurturi cu coacaze si capsuni, fulgi de ovaz, cafea cu plate
1700 - ce-am spus mai devreme
acum(2300) - strugure
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Nov 1 2008, 12:14 AM
Post #2242

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Pana iti raspunde Kalua, pun raspunsul lui Monti care mi se pare ca s-ar adapta situatiei.

I am an impassioned eater of peanut butter as well as nut and almond butter. Am I authorized to continue using it as a spreading on my integral bread at breakfast?

Answer: In phase 1 it’s better to avoid eating peanut butter even if it is sugar free because it’s too heavy in fat although it’s good fat (polyunsaturated.) However there will be no problem in phase 2 but be sure that the product doesn’t contain, sugar, corn syrup, dextrose and modified starches.

mai adaug si Saturated fats (meat, butter, milk products…) can be stored easily since they do not suffer any metabolic changes.

Cam asta e si cu wassa si unt. Daca-ti place poti manca, dar nu te astepta sa fuga kilogramele. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Nov 1 2008, 12:29 AM
Post #2243

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Multumesc mult, Fanny!Pai nu ma astept sa-mi fuga, da' macar sa stea in banca lor si sa nu se inmulteasca cand imi satisfac o dambla conforma, cum e asta.

+Quote Post
Fanny
post Nov 1 2008, 12:34 AM
Post #2244

Moderator Global

S-ar cam depune, in timp, daca luam in calcul faptul ca untul e grasime saturata si n-aduce niciun nutrient organismului... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Nov 1 2008, 12:39 AM
Post #2245

Musafir

Ei, acum n-o sa-mi pun poalele in cap tot timpul.

+Quote Post
Fanny
post Nov 1 2008, 12:56 AM
Post #2246

Moderator Global

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa stii ca imi place mai mult atitudinea asta a ta decat cea cu mustrarile de constiinta.

Mai voiam sa spun ceva. Mentiuni legate de ce si cum "zbarcim" au un alt rost care nu-i de urecheala, ci de semnalare a unor posibile greseli pe care le-ar putea face un incepator in ale lui Monti, crezand ca daca imita ce face X va slabi fara probleme. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fetele mai vechi le stiu pe ale lor (cat mai vor sa slabeasca, in cat timp, ce pofte isi permit etc) si, mai ales, cum le reactioneaza organismul la dieta... dar invataceii abia acum le dibuiesc.

+Quote Post
Alinice
post Nov 1 2008, 10:09 AM
Post #2247

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Salutare fetelor...apropo de greseli ,in ultimele doua saptamani am avut o evolutie tip yo-yo : am pus si am dat jos 1,5 kg. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Si cred eu ca totul s-a datorat stresului , care a facut sa ametesc regulile dietei MM. In plus , metabolismul meu este foarte redus !
Meniul de ieri
MD branza de vaci cu paine de tarata si o cafea
P salata de vinete cu salata de rosii, castraveti,ceapa
C orez cu legume
Dar azi vor fi sigur dulciuri neconforme in program,macar voi gusta cate o bucatica (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
Light Blue
post Nov 1 2008, 06:56 PM
Post #2248

Dependent

Member No.: 4,661

Astazi mi-a facut placere sa recitesc o parte din mesajele fetelor de anul trecut. Ce a trecut timpul!
Unele si-au atins scopul si au deja greutatea dorita. Altele nu au mai scris, cine stie cum le-o fi!
Am nimerit in perioada din februarie 2007, cand dr. Wise a descoperit reteta de Mousse au chocolat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , Ciudat, dar intr-o noapte am visat ca vreau sa mananc mousse au chocolat. Pacat ca n-am apucat sa mananc! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Blue-dea a mai scris in ultimul timp?

Iata meniul de azi:
MD: 2 felii de paine cu gem facut in casa, cafea;
P:Ciorba cu perisoare, dar nu am mancat si perisoarele, varza anatolica cu un mot de iaurt- este buuna!
Gustare; Ei, putina ciocolata Heidi 85% (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
S: va fi o supersalata cu niste chiftelte cu susan suuuperbuuune!

Kalua, zi-mi si mie cum le faci, ca le-am vazut in poza! Le dai prin faina intai?

+Quote Post
mihaela1977
post Nov 1 2008, 07:04 PM
Post #2249

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: deva, HD
Member No.: 5,029

Ai dreptate, Fanny si eu am doar 2 saptamani si imi dau toata silinta sa nu calc deloc " pe langa" macar inca 2 luni- cand vine Revelionul- dupa care tot la fel.Vreau sa las micile abateri pt. faza II( cine stie peste cate luni). Eu astazi:MD=wassa cu dulceata conforma, o cana lapte 0,1 %, cafea cu lapte ; P=supa pui goala, ciuperci pane( cu soia ) si spanac, G=mere rase cu scortisoara adineauri, C=sper sa mananc doar pomelo, poate cateva alune de pamant( am voie,nu?). Pt. maine,ma mai gandesc.Pupici, (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) .

Light Blue, gemul facut in casa e cu fructoza sau cum sa fie conform. Cred ca voi face si eu chiftelute de soia- n-am facut niciodata- ca imi faceti pofta, trebuie sa fie bune.Pa.

+Quote Post
Light Blue
post Nov 1 2008, 07:16 PM
Post #2250

Dependent

Member No.: 4,661

Mihale, gemul este de prune si este facut fara fructoza. Dar nu o sa tina mult, face floare. Este bun la gust si imi fac pofta cu el. Astazi am facut gem de gutui cu mere. Astept sa se raceasca, ca sa vad cum este la gust. Ce fel de Wasa mananci? Eu nu am gasit decat cu 16% fibre. Pot sa cumpar?

+Quote Post

413 Pages V  « < 223 224 225 226 227 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 01:06 PM