![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreaso, orice posmag sau paine-n doua cu tarate, deci chestii care se pot combina cu grasimi, nu e indicat sa le combinam cu ceva 100% grasimi (unt, untura). Niciodata, nici macar dimineata. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
'Neata fetelor.Pana acum un an jumatate am stat in alt oras asa ca aici nu prea avem prieteni, mai ales si cu fetita mica...insa aseara am fost la niste prieteni care au facut o bunatate de mamaliga cu slanina, branza, oua-va vine sa credeti ca am rezistat si nu am gustat deloc? In schimb am mancat si eu niste ou cu branza si slaninuta cu ceai lamaie fara zahar.
Nu stiu de care e wassa mea pt. ca am aruncat hartia originala ( le tin intr-o cutie) dar oricum maine tb. sa-mi cumpar si iti voi spune. Azi:MD=mai am 2 wassa, dulceata,lapte,cafea cu lapte ;P=mai mult ca sigur mergem la un gratar, deci voi manca doar carne pe gratar, sper cu ceva salata; C=sper din nou sa fie fructe, daca nu o bucatica de cascaval cu ceva...Dimineata am 2 saptamani si ma voi cantari... Sper sa fie vreme frumoasa si sa aveti o dumineca cat mai placuta.Pe curand. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Bravo pentru vointa, Mihaela! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Eu n-as putea sa povestesc ce-am mancat ieri c-as sari din bip in bip. Aseara am baut multe ceaiuri, de parca mai puteam drege busuiocul (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) iar azi intentionez sa devorez multe vegetale. O zi cu mult soare va doresc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny, sa stii ca avusesi dreptate cu gemul ala. Nenorocitul contine suc de struguri (care ma gandesc c-are IG-ul>50, pe principiul ca sucul din fructe mai ridica un pic IG-ul fructului consumat ca atare). Si mi-am facut si stoc. Dar oricum, in ultima vreme sunt destul de neserioasa ca sa mai ma hazardez doar de la gem. Asa ca o sa va urmaresc din umbra. Chiar daca o sa mai am zile montignace pe alocuri, n-o sa scriu, ca pentru mine a tine Monti inseamna a fi cuminte o luna doua, nu o zi doua pe saptamana. Voi reveni in forta dupa ce nasc.
LightBlue, sa stii ca Blue_dea nu mai scrie demult; am impresia ca nu mai e nici membru. Si mie-mi place sa recitesc ce mancam anul trecut (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Miha, tine-o tot asa! In viata fiecareia exista vizite, diverse evenimente, dar nu trebuie sa cedam tentatiile. Daca reusesti de la inceput sa te abtii, sa vezi ce bine iti va fi pe parcurs. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Eu azi, cumintica foc :
MD - struguri, kefir cu fulgi de ovaz, cafea cu lapte P - snitel de curcan , salata de fasole pastai G - 2 mere C - ceai, omleta cu cascaval, o rosie. Fanny, las`ca arati super...te avantajeaza si inaltime...nu te mai strofoca atata...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) doar ca e bun Monti pt sanatate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pana la urma ce vegetale ai papat azi? Mie mi-ar placea sa existe in comert mai multe chestii de baza Monti: mai ales paine, gata facuta...offf, poate in urmatorii 10 ani...cine stie..si sa nu uit, dulciuri..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dulciuri Monti...nu se gaseste vreo fata p-aci sa-si faca afacere pe tema asta?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) hai va rog...mi-as face eu, da` eu tre` sa investesc in cabinet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pupici |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) am pacatuit si azi. Singurele vegetale fusera intr-o salata.
Am facut o ciorbita de fasole pentru zilele urmatoare si sper ca dupa ziua de maine sa ma potolesc. Valul de neconformitati se datoreaza aniversarii mele. Maine mai infloresc un pic, iar in familie m-am sarbatorit in avans. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
LA MULTI ANI, Fanny, multa sanatate (ca-i mai buna de cat toate), multa fericire, si`mpliniri...si la cat mai multe meniuri conforme!! Te pup ! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 88 Joined: 3-October 08 From: Bucuresti Member No.: 4,982 ![]() |
La multi ani Fanny !!!
Sper ca nu am inteles gresit Zilele astea am sarit calul - am incercat sa ma abtin si pana la urma am cedat un pic in fata ciocolatei aduse de sormea tocmai din Germania (cica trebuia sa fie ptr Craciun!!!!) Gata - de maine sunt cumintica am cumparat tot ce trebuie - am gasit faina de secara - soia si hrisca - la un plafar din Titan Am luat iaurturi 0,1 % si peste slab si o rezerva de varza Maine:mar - pauza -iaurt cu fulgi de secara + cafea P: peste / salata varza G : mar S: salata de varza si carne de pui Gata sunt cuminte - promit Va pupic pe toate - (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Sunteti dragute foc! Saru'mana de urari! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Sa ne traiesti, Fanny !!!
Fetele, voi ati gasit faina de migdale? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) eu nu am vazut pe la plafar.. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:48 AM |
|