![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
LA multi ani, fanny!!!!
Sa stii ca-mi esti tare draga! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Uite, stiam eu ca nu beau un pahar intreg de vin rosu sicilian degeaba. Il inchin in cinstea ta! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Astazi am fost mimozela, dupa ce ieri am pacatuit cu un tiramisu si-un capucino, da' fusera servite la un restaurant italian, preparate ca la mama lor. Pacat ca n-am reusit sa razbesc tiramisu pana la capat, era totusi prea dulce pt cum sunt eu obisnuita sa mananc. Meniul de astazi: d - iaurt cu vanilie si fulgi ovaz, cafea cu lapte Asta-i ultima descoperire conforma: (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Produse%20MM/HPIM1901.jpg) p - branza brie si gouda aperitiv, pana cand am fost gata cu "Pollo alla Milanese": (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2059.jpg) A nu se tine seama de cartofi, care sunt total interzisi in dieta MM, eu am pozat aici portia sotului meu, fiindca voiam sa-i arat italianului care mi-a recomandat reteta ce garnitura am servit la pieptul de pui. Am mancat si-o salata babana de cruditati si un pahar de vin rosu "Sicilia Rosso". s - un strugure alb italian, bunacios rau! Ce mai, fuse o duminica italiana, pui italian, vin sicilian, struguri italienesti. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angy, felurile alea toate de faina sunt integrale, nu? Ca numai integrale sunt conforme.
Empty, nu exista migdale macinate in magazinele normale? Fanny, si eu neserioasa. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si daca tu macar ai avut scuza, eu n-o am nici pe aia. Am tras o fuguta pana in Austria si am venit acasa cu portbagajul plin de alimente, de zici ca s-a terminat mancarea in Germania. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Fanny, la multi ani plini de fericire! Sa ai parte numai de bucurii!
Dr. Wise, vrem si noi iaurt bun. Ne e pofta. Nu are indulcitor? Ce se poate face cu faina de migdale? Kalua, m-am gandit eu ca ai fost plecata. Vezi ca Roxana vrea sa ne lase. Roag-o tu sa ne mai faca cate o vizita. Ca o sa ne fie dor de ea! Azi: MD: mar ras cu fulgi de ovaz si o cafea; P: ciorba fara perisoare, salata de morcovi si chiftelute cu susan; S: o salata de varza cu iaurt- chiar e buna asa, niste chec cu nuca. Pupici! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ei, Roxanica noastra nu pleaca de tot; daca nu-si mai posteaza meniul zilnic nu inseamna ca nu mai da cate-o raita pe-aici. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ce de urari! Multumesc frumos. Va transmit la randul meu multe ganduri pozitive si s-aveti un parteneriat cu Monti de lunga durata!
(IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
Fanny "La multi ani!", multa sanatate si implinirea tuturor doleantelor.
Sunt in ultimele zile de concediu, n-am avut bani sa plecam pe nicaieri, n-am facut mare lucru si nici nu m-am odihnit din pacate.Azi cand am vrut sa duc fetita la gradinita-surpriza,gradinita inchisa, in greva; asa ceva e strigator la cer, fara sa anunte? Este normal?!:dimineata am incheiat 2 saptamani de Monti; in prima sapt. am slabit 3 kg dar sapt. trecuta nici un gram nu s-a miscat in nici un sens,de ce oare? Sapt. trecuta am fost strict cuminte, sper sa fie bine pe viitor, sunt usor dezamagita, macar jumatate de kg... Ieri am mancat la pranz ciocanele pe gratar, un mic si aseara doar pomelo. Azi am de gand:MD=cascaval, salam, ardei gras ( e primul mic dejun lipidic), cafea ; P=supa pui, spanac cu ou ochi, G=mar ras, C=sper ca doar fructe.Pe curand. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
mihaela, pai au anuntat ca intra profesorii in greva..eu credeam ca scolile si atat...nu si gradinitele...or fi anuntat, dar nu am fost noi atente. In legatura cu kg, stai linistita ca se duc cand nici nu te astepti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kalua, pai nici urma de migdale macinate prin saraciile noastre de magazine...si cred ca nici pe la supermarket-uri nu se gaseste...nu stu`, e aiurea sa cumpar migdale si sa le macin...pacat de ele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) oricum, eu o sa`mi cumpar pana la urma un migdal, sa-l am io in curte...ma rog, o sa-l tin in casa mai mult...ca are nevoie de caldura si lumina...ce, sa dau pe cateva grame de migdale 10 lei ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Apropo de dorintele mele de-a aparea pe piata paine si dulciuri conforme, cica de sarbatori ar aparea niste produse conforme pe piata noastra, din pacate tanti care le scoate a inceput cu stangu` afacerea, pe site-ul ei posteaza retete furate de pe un alt forum cu topic de retete Monti. Si-s curioasa daca nu cumva face vreo smecherie si baga si niste fainutza alba prin fainurile ei, s-o mai "lungeasca" un pic...hmmm.... eu le astept , sa le incerc... o paine va costa 5 lei... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) altii n`au bani nici de-o paine amarata de 1 leu...ehh... M-am trezit cu gandu` la clatitute azi-dimi asa ca am prestat vreo 5 clatite micute si le-am umplut cu gem conform...dar chiar daca compozitia este conforma, le-am prajit in ulei, ca tigaia miraculoasa tefal o am acasa...se foloseste mamuca de ea...offf...da` am pus jumi-juma tarate:faina integrala...poate-poate o mai scadea IG-ul.. Fanny, LA MUUUULTI AAAANI!:) azi te iertam daca nu esti conforma...hihihi:) Kalua, ce ti-ai luat bun din Austria? uite, decat sa`mi fi cumparat haine & co. din Austria, mai bine imi cumparam niste chestii conforme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) mi-a trimis bubu niste poze cu niste spaghete interesante din grau dur si cu boia (astea erau rosiatice asa de la boia) si cu spanac (astea erau verzi)...aratau foarte misto...asta mananca el in Franta...offf, il invidiez...ca io de papa din Romania m-am saturat.. O zi faina gagici. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
Mersi de incurajare, EmptyG. Intr-adevar ce n-as da si eu sa gasim in magazinele de la noi chestii conforme si mai ales la preturi normale...multe sunt asa scumpe ca n-ai cum sa ti le permiti zilnic. Sper sa ai dreptate cu kg. mele.Pupici, (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny, sa ne traiesti! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
LightBlue, ce draguta ai fost (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Pai am zis ca de citit voi citi, si atunci cand am ceva de adaugat, n-o sa ma menajez. Doar n-o sa-mi mai vedeti meniul zilnic, ca daca nu-i integral conform, nu-mi place sa-l postez (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Angy, vezi ca la plafarul din Titan au si faina de naut. Intreaba vanzatoarea si daca nu are, roag-o sa-ti aduca. Eu prefer faina de naut, celei de soia. Sa vezi ce snitele bune din piept de pui date prin ou si faina de naut ies. Am facut in weekend pentru prima data papanasi neconformi si mi-am dat seama ca se fac usor. O sa incerc sa-i fac si conformi, dat fiind ca reteta papanasilor contine in principal branza (asta pentru Empty, care sta si se gandeste la dulciuri). |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Pai o viata avem, Roxanico, nu? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mai ales ca-s fara barbat, imi gasesc alinarea in dulciuri (conforme, of course) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Vezi ca io am o reteta de papanasi postata pe forum conforma...si-s foarte buni si fierti (io fierti i-am facut) si prajiti... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 03:18 AM |
|