![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
l-am vazut eu ieri. trebuie sa ma inspir de-acolo, ca suna yummy. chiar m-am gandit cand m citit, ca e foarte potrivit. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Hey fetele,pupici de duminica va transmit si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am papat pana la ora asta: MD - branza dietetica,dulceata conforma,fulgi ovaz P - mancarica de mazare cu pui,gogosar murat (desert dupa 3 ore-o clatita din faina de soia,tarate cu branza-) C - fructe Cantaru` indica 50,3 cu tot cu abateri...la 49 dau cheeeef (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aseara iar am avut seara de joc...iar un pahar marisor de vin la activ...betiva de mine.. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) de data asta am baut un vin alb f tare...m-a molesit de tot... Va pup,o duminica placuta! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mmmmm, suna bine prima salata cu tofu, parca as incerca-o si eu miercuri seara...chiar ma gandeam la tofu cu ardei copti (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) unde e leea sa ne povesteasca de ardei copti?
Meniul de astazi: d - mere rase cu fulgi ovaz si scortisoara, cafea cu lapte p - ceafa de porc la cuptor, cu sos de rosii, cimbru, oregano si usturoi, salata de primavara (salata verde, ceapa verde, ridichi), vin rosu sec; desert cioco 85% cacao 16:30: (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) placinta cu branza... 20:00: 2 pere |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hop si eu cu raportul pe ziua de azi.
D: iaurt cu fulgi si gem, o cafea G: migdale si mar P: brocoli la cuptor cu kaizer si cascaval S: brocoli de la pranz si caise uscate Am luat niste biscuiti dietetici care contin:faina de grau. faina integrala, faina de soia, tarate de grau, grasime vegetala hidrogenata, gluten uscat, agenti de afanare(bicarbonat de amoniu, bicarbonat de sodiu, pirofosfat acid de sodiu), sare emulsificator ( lecitina de soia) aroma natural identica de unt. Ce ziceti? Sunt conformi? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Seara buna, dragele mele! M-am intors de la munte, am fost la Voineasa. F frumos, conditii f b, lume ok.
A fost un we pe cinste, ce pacat ca maine e luni! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Wise, am murit de ras la patania ta, sa nu te superi pe mine prea tare. Daca as fi fost in locul tau, cred ca ma inverzeam de ciuda, ca eu am o angoasa legata de imbatranire care nu-mi da pace deloc (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) In orice caz, ia partea buna: arati f b!! Asta cred ca ar trebui sa te faca sa te simti mandra de tine! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Casa revin la ale noastre, trebuie s ava marturisesc ca nu am fost cuminte (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Imi este cumplit d egreu sa ma abtin, ce sa mai, mi s-a luat de tot, de Monti, de neMonti. Mi-am chinut corpul in asa hal, incat nu cred ca mai raspunde la nicio dieta. Cel putin de Monti nu cred ca mai vrea sa auda (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Am mancat in general gratare cu salata, multa salata. Dar mai erau si prajituri, si seminte si mai ciuguleam. Nush ce sa ma mai fac...Am zis ca e mai bine sa va marturisesc prin ce trec, ca de mintit nu are rost. Va pup, sa vedem ce va fi maine... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am luat niste biscuiti dietetici care contin:faina de grau. faina integrala, faina de soia, tarate de grau, grasime vegetala hidrogenata, gluten uscat, agenti de afanare(bicarbonat de amoniu, bicarbonat de sodiu, pirofosfat acid de sodiu), sare emulsificator ( lecitina de soia) aroma natural identica de unt. Ce ziceti? Sunt conformi? Nu-s conformi, faina de grau e faina alba. |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc, kalua, o sa-i dau mamei. I-am luat in ideea sa mai variez mic dejunul dar cred ca raman in continuare pe fulgi de ovaz.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutelor, ma distrati...toti sperati sa gasiti niste biscuiti conformi pe piata...dar va spunem noi, astea mai vechi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ca nu-s. Daca vreti asa ceva, va faceti voi acasa.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
seara buna fetelor. postez mai tarziu.. am avut un wekend plin rau.. abea acum am acces la internet..
am cautat si eu contnutul la soia.. am vauzt ca a postat empty inainte insa. nu ma asteptam sa spuneti ca nu e conforma... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( ce ma fac eu fara soia...???? ooof... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) tare rea veste mi'ati dat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) meniul meu de we a fost ca neconform.. ca s anu zic de'a dreptul neconform.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) samabta: MD: o salata verde cu morcov ras G: 2 portocale P: orez basmati cu ciuperci G: portocale si alune cina: alune.. (nu ma bateti.. dar am papat cam multe alune si nu am mai luat cina.. oricum era si tarziu cand am ajuns eu acasa.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si am plecat imediat apoi iar) azi: ANTEmd: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ora 5.30( atunci am ajuns iar acasa) cateva linguri de fulgi cu ovaz somn cateva ore MD: o slaata verde cu rosii, cateva linguri de orez basmati cu ciuperci G: alune si portocale P: o salata de varza cu acelasi orez basmati, foarte putin insa. abea am papat.. la munca nu mai am unde, de cand ne'a reamenajat magazinul .. pap pe fuga si pitita sub tejghea.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) C: doua mere urat wekend am avut.. ma mustra constiinta din cazua alunelor alora (cam 250 de grame au fost si cateva alune de padure pe langa ) si m'am mai capatat si cu o faina raceala.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( voiam sa va intreb.. voi cum gatiti orezul? mie imi am iese zeama lunga.. nu mi se alege bob cu bob cum am vazut eu prin reclame (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pls help.. cum il preparati voi? gata.. ma duc la nani.. long wekend.. am epuizat toate resursele energetice. va pupa fata.. have a nice evening :* |
|
|
![]() ![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
aaam uitat sa mai intreb.. cred ca azi m'am gafat cu un suc natural.. am gasit in kaufland, de la sungold, suc de mere 100% pulpa de fructe. la ingrediente scrie: din suc de mere concentrat, nimci altecva, nici conservanti, zahar.. nimic.
am luat o cutie de 1l.. si am baut'o toata.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) desi zice acolo ca nu are nik in ea.. nu stiu de ce am dubii.. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 06:32 AM |
|