IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 231 232 233 234 235 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Nov 5 2008, 12:10 AM
Post #2321

Musafir

Doftoreasa sunt eu! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Asa ma alinta fetele.
Kalua, acum am alta problema... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ...nu gasesc, soro, o sala de aerobic in orasul asta! Si ma simt deja anchilozata de atata stat!!!

This post has been edited by dr_wise: Nov 5 2008, 12:12 AM
Go to the top of the page

+Quote Post
mihaela1977
post Nov 5 2008, 11:21 AM
Post #2322

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: deva, HD
Member No.: 5,029

Sper sa gasesti sala, doftoreaso.Ce bine ca poti sa mergi.Si eu cand stateam in Simeria mergeam de 2-3 ori pe saptamana insa acum nu are cine sa stea seara cu Bianca si nu mai pot merge ( sotul meu lucreaza ca agent comercial de dimineata pana seara-stiti voi, munca cat mai multa, bani foarte putini...pana a implinit Bia 2 ani a stat el in concediu de paternitate, eu am mers la serviciu dupa 2 luni, din cauza banilor, bata-i vina, mi-a fost foarte greu, am pierdut cele mai importante clipe, dar a trecut...scuze pt. off!)
Astazi:MD=fin crips, o lingurita dulceata conforma capsuni, lapte+fulgi ovaz, cafeluta ; P= mai am varza anatolica superbunacioasa,
G=mere rase; C=sper ca doar fructe, poate vreo cateva alune de padure, mi-am cumparat o pungulita de cateva zile.E ok?

+Quote Post
angy03
post Nov 5 2008, 12:14 PM
Post #2323

Tratabil
**

From: Bucuresti
Member No.: 4,982

buna dimineata

si eu pe aici un pic:
D. rosie + branza si sunca slaba
P:snitel cu naut + rosie
S: branza + rosi + ardei

+Quote Post
mihaela1977
post Nov 5 2008, 01:33 PM
Post #2324

Tratabil
**

Esti foarte cuminte angy, sper sa avem ceva rezultate cat de curand.

+Quote Post
pescarush
post Nov 5 2008, 02:57 PM
Post #2325

Musafir

Eu sunt in mare pana de idei la capitolul mancare. Si am uitat si sa scot ceva carne la dezghetat, macar pe maine sa fac ceva. (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)
Deocamdata, meniul meu pe azi arata asa:
D - cafea, 2 clementine, pauza, cereale cu lapte
P - un maglavais de Philadelphia cu ton din conserva in ulei de masline, rosie, ardei capia, si daca mi-e foame tare, mananc cu finn crisp 24 % fibre.
C - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) habar n-am.

Mai frate, dar sunt dusa rau azi! Mi-am facut ieri lista de cumparaturi, am uitat-o pe-aici, pe la birou, dar n-o mai gasesc. (IMG:style_emoticons/default/guns24.gif)

+Quote Post
mihaela1977
post Nov 5 2008, 03:54 PM
Post #2326

Tratabil
**

Cred ca in orasul asta este o mare pb. cu conductele de apa...am culcat-o pe Bianca si pe cand ma pregateam sa strang in bucatarie si sa ma apuc de gatit, surpriza-nici un strop de apa la robinet si inca nu a venit.Voi gati maine,sper: ciorbita de porc cu conopida si pasta rosii; pulpe pui cu fasole galbena-tot spuneai ca nu mai ai idei.Pt.restul le voi pune in ciorba cartofi si le fac sos cu ciuperci langa pulpite.Of, suntem o familie ciudata: fiecare nu mananca alte feluri de mancare, greu de gasit cale de mijloc acum.

+Quote Post
dr_wise
post Nov 5 2008, 07:44 PM
Post #2327

Musafir

Mihaela, in ce oras locuiesti?
Salutare, gagici!!!
Astazi am fost mimosela, dupa ce ieri seara m-am destrabalat cu o cioco amaruie...70% (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . Am vrut sa vad cum e combinatia de cioco neagra cu fragute... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Meniul de astazi:
d - 2 iaurturi cu fructe si fulgi ovaz, cafea cu lapte
1300 - 2 mere (honey crunch + granny smith)
1530 - branza Camembert cu un deget de vin
1800 - salata de ton
Gata!
Acum ii dau cu ceai en gross!

+Quote Post
ToothFairy
post Nov 5 2008, 09:24 PM
Post #2328

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Azi am mancat tare anemic, n`am mai reusit sa fac ciorbica radauteana cum aveam in plan, pt ca am avut scoala, iar dupa ce am venit de la scoala, n-am mai avut chef sa ma apuc...am zis ca mai bine frig niste fructe si ma bag la invatat, ca-i mai lejer asa...da` de unde, ca m`a luat si mai rau foamea..
MD - 2 mere rase, scortisoara, fulgi ovaz, cafea decof. cu lapte, un patratel cioco
P - nimic gatit...alune...si un mar...asta am avut la scoala (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
G - strugure, o banana verde
C - o omleta cu o rosie, niste ciuperci marinate
Anemic rau meniul meu...ufff...de cand e bubu plecat, stau cam prost la capitolu` gatit..e altceva cand vine el acasa si sare direct cu nasu`-n oalele mele si adulmeca si ma lauda ca ce papa bun ii fac (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) acu` m-am lenevit, fac acolo ceva sa fie si cu asta basta..prefer sa fiu mai expeditiva cu gatitu` si sa castig un pic de timp ca sa invat..
Maine sper sa mananc mai bine si mai conform..
Pupici

+Quote Post
Fanny
post Nov 5 2008, 09:47 PM
Post #2329

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
Member No.: 1,055

Azi am fost in sevraj. M-au hartuit imaginile cu dulciuri si va spun c-a fost ingrozitor. Imi venea sa ma infig in orice avea zahar, dar am avut noroc de treaba multa si asa m-am putut opri ... oarecum. Am baut insa 2 cola zero :frustraremare: iar efectele asupra stomacului meu se simt abia acum. Ptiu, fir'ar sa fie de sponsori ca ne-au trimis un bax!
Acum vreo 2 saptamani, alta firma ne-a trimis un cos cu bomboane (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Cred c-a inceput asaltul companiilor de sarbatori.

+Quote Post
angy03
post Nov 5 2008, 11:05 PM
Post #2330

Tratabil
**

Member No.: 4,982

Bune seara dragelor,
Nasol cu dulciurile astea - te inteleg Fanny - tare nasol este
in ce domeniu lucrezi?
Ma bucur de cunostinta Doctoreaso - chiar esti doctor sau asa de alint (oricum suna bine)

Mihaela - sunt cumintica - am avut un exces cand a venit sora mea din Germanica - dar acum rezist eroic
stau cioco si bunatatile si nu ma ating de ele - cica le pastrez de Craciun...

La mine sa stii ca nu a mers asa cum as fi vrut - greu si incet merge - nu ma mai cantaresc pana sambata
insa de la burta partea superioara parca s-au topit niste sunculite... ce bine este
Si ma simt ff usoara si bine - sincer
Asa ca ma felicit zilnic ca v-am gasit (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post

413 Pages V  « < 231 232 233 234 235 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 10:52 AM