![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
Multumesc Fanny, o sa-mi fac macar din cand in cand pt. dimineata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Aoleu, Miha! Maine e ziua ta de nume. La multi ani si petrecere frumoasa. (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Cum te pregatesti?
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
Multumesc Fany, promit ca pt. mine va fi o zi conforma.
Inca ma gandesc ce voi pregati, va spun.Oricum va fi ceva in familie, mai mult. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 88 Joined: 3-October 08 From: Bucuresti Member No.: 4,982 ![]() |
La multi ani Mihaela !!!!!
La mai multe in jos kilograme!!! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) trebuia sa scrie la multi ani pe sigla dar...am adaptat-o O zi frumoasa si conforma!!! |
|
|
![]()
|
|
Multumesc Angy, asa sa fie.
La capitolul dulce m-am hotarat sa cumpar prajituri. Voi face ceva platou cu aperitive, salate si cred ca ceva snitele cu piure, legume, si salata. Le voi cumpara apa minerala, suc si bere sa nu zica ca sunt rea cu apa plata. Cred ca voi face un cozonac in masina de paine, sa vad cum iese.In rest, ii voi astepta sa vina maine.Va pup. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pesca, e wasa din asta ? - daca da, ai grija ca scrie sugar pe el. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mooaaaa, ce m-am pacalit! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Si chiar ma gandeam sa le spun fetelor sa citeasca etichetele inainte de a cumpara ceva! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Scuza mea e ca ma asteptau copiii si Sunny in masina, am intrat doar sa-mi iau faina de naut, asa ca am apucat-o si pe asta din mers! Pfuiii, ce m-am enervat! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Mersi Fanny ca m-ai atentionat! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu ma duc sa-mi fac mere razuite cu fulgi de ovaz si scortisoara, ca de cand pohtesc si n-am timp dimineata ca trebuie sa pregatesc o tona de pachete pentru servici/scoala. Si nu ma intrebati de ce nu le pun de seara, ca am eu piticii mei, sa fie proaspat. Ca puii mei sunt foarte prtentiosi si nu vor sandwich, asa ca trebuie sa le pregatesc dimineata si sa le pun in termos. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Inca nu stiu ce mananc la pranz si cina, dar am ceva branza de vaci, si mi-e pofta de o budinca de paste. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 88 Joined: 3-October 08 From: Bucuresti Member No.: 4,982 ![]() |
Maine am hotarat - gatesc - cum o fac rar vreau sa fie a la carte
deci voi face painica conforma - pupuri cu varza - prajitura cu mere - conforma (am o reteta si vreau sa o adaptez !!!- este ceva de vis (vis dulce bineinteles)) si apoi ies la un shopping mic - poate-mi iau o canapea pe care am pus de mult ochii la Ikea dar.... E CEA MAI SCUMPA eu speram ca el (IMG:style_emoticons/default/mos1.gif) sa o aduca dar....(IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Va spun duminica ce am facut si daca ies bine adaug si eu reretele pe forum - sa ma mandresc!!!! O seara frumoasa |
|
|
![]()
|
|
Tocmai am terminat cozonacul cu stafide, a iesit super. Restul, maine.
Am mancat niste alune de padure, sper ca e ok in faza I, ce ziceti? Pupici. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
angy, ce sunt "pupuri" cu varza"? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Eu azi: MD - un patratel de cioco (n`am avut timp sa iau mic-dejunu` ca m`am trezit tarziu si daca papam nu mai ajungeam la faculta) P - abatere C - 2 felii de paine conforma, kefir, ceai Naspa cu abaterea aia de la pranz..acu` ma simt cam rau cu burta, offf... Maine, in sfarsit, fac ciorba mea preferata: radauteanaaaaaa!! yummy...si o fac cu carnita de curcan, de acasa...saracu` curcanel, mi-a fost asa mila de el...ca i`am dat si eu sa pape asta-vara (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) e buna carnea (in general), dar parca inghit cu noduri daca stiu cum arata sursa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) miha, eu iti zic maine "La multi ani!!" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) O seara placuta tuturor!! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Sa stii ca ma intrebam cine-ti furnizeaza curcanii, ca tot timpul se gaseste in meniul tau putina carnita de "gusat". (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu am mancat recent gratar facut din piept de curcan, dar nu mi s-a parut mai gustos decat puiul.
PS: Eu am inceput iar sa mananc aiurea.... pe fond de stres! Astept jumuleala de rigoare. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 10:47 AM |
|