![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Fanny, nu-s eu cea mai in masura, dar asa prieteneste: (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
Pai secretu` la carnea de curcanel, saracu`, mai ales cea pe care o folosesti la snitele si gratare e s-o bati bine..probabil stiai si tu, altfel e destul de atoasa...in ciorbe, carnita asta e perfecta...ca e frageda.. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
N-am batut-ok Empty! De altfel, era prima data cand am cumparat si preparat carne de curcan. Nu stiam trucul, ca altfel nici nu ma hazardam cu gratarul, ci faceam snitele. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
Ce mai faceti? Eu azi: MD=fin crips+ o lingurita dulceata, lapte+fulgi, cafea+lapte; P=ciorbita, aripioare pui cu ceva salata; mai departe nu mai stiu, sper sa nu incalc nici o regula astazi. Si eu ma intrebam ce sunt acelea pupuri. Pa.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Mihaela iti urez un calduros La multi ani si sa se indeplineasca toate dorintele tale (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Este reteta cu care ne ameninta Angy de cateva zile. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A zis ca dupa ce incearca si vede cum iese in varianta conforma, o va posta pe forum.
La multi ani, Mihaela! Sa te tii departe de tentatii! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
La multi mihaaaaaa!! Sa fii sanatoasa si implinita pe toate planurile ! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani tuturor sarbatoritelor zilei, sa traiasca, sa infloreasca si sa fie iubite!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Si sa faca cinste cu bunataturi conforme.
Eu declar cu mana pe inima ca am mancat pilaf sarbesc ieri (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , i-am pregatit sotului meu si am scapat in el, dupa care nu m-am mai oprit, asa de bun era, condimentat cu curry, dar...de astazi sunt Maica Tereza. Am aflat o reteta de "Somon copt in folie", conform de conform, e o reteta italieneasca. Prepar maine la pranz si, daca iese gustos, pun poze si reteta aici, bineinteles, cu vinul corespunzator. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) - at -empty: Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-l primeasca...pe nenea curcanul. Crezi ca era mai fericit daca murea de batranete, singur, fara nici o bucurie? Asa stie ca l-ai iubit si apreciat la adevarata lui valoare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 88 Joined: 3-October 08 From: Bucuresti Member No.: 4,982 ![]() |
La multi ani Mihaelelor si Gabrielelor
La multi ani cu Monti (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
Va multumesc mult de urari tuturor, ma voi gandi si la voi. Eu pt. pranz fac langa aripioare rosii cu usturoi si ciuperci calite cu ulei masline.
Ma voi stradui la maxim sa fiu 100% conforma. Va pup, merg la gatit. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Doftorici, paraste-ne reteta cu somon. Am si eu vreo 4 bucatele in congelator si chiar ma intrebam ce sa fac cu dansele. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Am pus si eu ieri niste retete montignace |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 10:44 AM |
|