IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 236 237 238 239 240 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
ToothFairy
post Nov 7 2008, 10:59 PM
Post #2371

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Fanny, nu-s eu cea mai in masura, dar asa prieteneste: (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
Pai secretu` la carnea de curcanel, saracu`, mai ales cea pe care o folosesti la snitele si gratare e s-o bati bine..probabil stiai si tu, altfel e destul de atoasa...in ciorbe, carnita asta e perfecta...ca e frageda..
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Nov 7 2008, 11:16 PM
Post #2372

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

N-am batut-ok Empty! De altfel, era prima data cand am cumparat si preparat carne de curcan. Nu stiam trucul, ca altfel nici nu ma hazardam cu gratarul, ci faceam snitele. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
mihaela1977
post Nov 8 2008, 09:31 AM
Post #2373

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: deva, HD
Member No.: 5,029

Ce mai faceti? Eu azi: MD=fin crips+ o lingurita dulceata, lapte+fulgi, cafea+lapte; P=ciorbita, aripioare pui cu ceva salata; mai departe nu mai stiu, sper sa nu incalc nici o regula astazi. Si eu ma intrebam ce sunt acelea pupuri. Pa.

+Quote Post
Oana
post Nov 8 2008, 09:46 AM
Post #2374

Incurabil

From: Iasi
Member No.: 5,191

Mihaela iti urez un calduros La multi ani si sa se indeplineasca toate dorintele tale (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Fanny
post Nov 8 2008, 10:07 AM
Post #2375

Moderator Global

Este reteta cu care ne ameninta Angy de cateva zile. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A zis ca dupa ce incearca si vede cum iese in varianta conforma, o va posta pe forum.
La multi ani, Mihaela! Sa te tii departe de tentatii!

+Quote Post
ToothFairy
post Nov 8 2008, 10:29 AM
Post #2376

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

La multi mihaaaaaa!! Sa fii sanatoasa si implinita pe toate planurile ! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Nov 8 2008, 11:21 AM
Post #2377

Musafir

La multi ani tuturor sarbatoritelor zilei, sa traiasca, sa infloreasca si sa fie iubite!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Si sa faca cinste cu bunataturi conforme.
Eu declar cu mana pe inima ca am mancat pilaf sarbesc ieri (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , i-am pregatit sotului meu si am scapat in el, dupa care nu m-am mai oprit, asa de bun era, condimentat cu curry, dar...de astazi sunt Maica Tereza.
Am aflat o reteta de "Somon copt in folie", conform de conform, e o reteta italieneasca.
Prepar maine la pranz si, daca iese gustos, pun poze si reteta aici, bineinteles, cu vinul corespunzator. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
- at -empty: Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-l primeasca...pe nenea curcanul. Crezi ca era mai fericit daca murea de batranete, singur, fara nici o bucurie? Asa stie ca l-ai iubit si apreciat la adevarata lui valoare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
angy03
post Nov 8 2008, 11:28 AM
Post #2378

Tratabil
**

Member No.: 4,982

La multi ani Mihaelelor si Gabrielelor
La multi ani cu Monti
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
mihaela1977
post Nov 8 2008, 11:33 AM
Post #2379

Tratabil
**

From: deva, HD
Member No.: 5,029

Va multumesc mult de urari tuturor, ma voi gandi si la voi. Eu pt. pranz fac langa aripioare rosii cu usturoi si ciuperci calite cu ulei masline.
Ma voi stradui la maxim sa fiu 100% conforma. Va pup, merg la gatit. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Fanny
post Nov 8 2008, 11:34 AM
Post #2380

Moderator Global

Doftorici, paraste-ne reteta cu somon. Am si eu vreo 4 bucatele in congelator si chiar ma intrebam ce sa fac cu dansele. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Am pus si eu ieri niste retete montignace

+Quote Post

413 Pages V  « < 236 237 238 239 240 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 10:44 AM