![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
docto, esti super funny !:))))) ce m-ai amuzat.
Gustai ciorba, da, sper sa fie fericit ca e apreciat la adevarata valoare, acolo in Raiu` Curcaneilor...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azi eu am papat/pap: MD - cafea cu lapte 0,1% G - niste struguri P - ciorba radauteana...2 portii, clar.. G,C - fructe, kefir, ceai Dupa abatarea de ieri, cantaru` se resimte..Doamne, ca sensibilos mai e.. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Miha, la multi ani!
Eu nu pun meniul azi, ca merg a restaurant asiatic deseara, asa ca nu va fi conform (sigur e orez sau noodles). Si probabil ca va fi si ceva dulce. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftorici, paraste-ne reteta cu somon. Am si eu vreo 4 bucatele in congelator si chiar ma intrebam ce sa fac cu dansele. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Am pus si eu ieri niste retete montignace Vine, vineeeeeeeee! Stai nitel, sa ma dumiresc cum e la gust si apar maine cu explicatiuni. Am vazut retetele...mmmmm...o sa trag o testare, mai ales retetei macedonesti. Si eu sunt fan al acestei combinatii, ardei + branza. De fapt, de cand m-am apucat de Monti am prins asa un drag de branza, in general, de numa' numa'. Meniul de azi: d - iaurt cu fructe si fulgi ovaz, cafea cu lapte 1400 - un bip bip mic, la plimbare prin centru, ca de cand eram curioasa sa gust!!!! S-a dus sufletul meu curat de Maica Tereza...ehhhh, si maine e o zi... 1500 - gulas de porc, salata de varza alba. Acum beau un ceai de menta. Kalua, de unde cumperi varza murata? Acum mi-am dat seama ca am o "jena" pt sarbatorile de iarna. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani Miha!
Stai sa vina de la Praga si-ti raspunde unde gasesti varza murata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Doar in trecere pe aici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata!
Inchei ziua cu: 1730 - 2 mere 1930 - salata cu ton Daca nu era croissantul ala de la pranz, aveam o zi perfecta MM. Asta e! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Neata!!
Doftorici, lasa, sa iti fie de bine, odihneasca`se`n pace la tine in stomac croissantu` (cum ai zis tu de curcan) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) is sigura ca nu a fost orice croissante, ci unu` mai special asa, de Luxembourg (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Eu am fost foarte matinala azi, m`am trezit devreme, am dat o raita pe la supermarketu` din vecini, am facut o noua descoperire : ciocolata Kandia 75% cacao...bineinteles ca am si gustat`o, mi se pare mai amaruie un pic decat Heidi 75%..deci ma gandesc ca se respecta mai bine proportia de cacao..si e si mult mai acceptabila ca pret..deci la mcu`-dejun am halit si 2 patratele cioco d-asta.. Revin cu meniu` complet mai tarziu.. mihaela, cum ai sarbatorit ieri ?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
Multumesc mult pentru urari. Am petrecut acasa cu niste prieteni si familia.Abateri: am gustat o farama de cozonac cand l-am taiat si seara am gustat o bucatica de nuca cocos dupa ce am mancat lipide; pot spune totusi ca am fost cuminte la cate am avut in jur,nu? Am reusit sa-mi fac si painicile filosofale, nu am tava de briose dar le-am copt gen gramajioara in tava tefal, sunt f. bune.
Azi:MD=omleta cu branza, lapte,painici filozofale; P=supa goala de pui, pui prajit-recunosc, fara salata, C=ceva gustari reci dar cu ardei gras si ridichi. Ma gandesc cu greu ca maine incep serviciul... (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) P.S.-sunt foarte bucuroasa, dimineata am constatat ca am dat jos 1 kg. sapt. asta! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare!
Sa traiasca grupul manechinelor care beau apa plata cu lamaie! Astazi am mancat conform de conform, dar am pacatuit cu gandul... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ...asta ingrasa, oare?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Meniul de duminica fuse: d - 2mere rase cu scortisoara cu flugi ovaz, cafea cu lapte p - somon in folie...bun de bun. Merg acum sa scriu reteta acolo unde trebe'. Arata asa: (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2073.jpg) L-am servit impreuna cu o salata babana plus un pahar de vin alb sec italienesc, Soave, ca doar somonul a fost gatit italieneste (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Asta-i vinul: (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2072.jpg) In seara asta am mancat: 2 mere 2 iaurturi simple amestecate cu gem conform de capsuni Draga Fanny, daca-ti place pestele, iti recomand cu caldura reteta asta. Mie mi-a placut f mult. This post has been edited by dr_wise: Nov 9 2008, 08:26 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Arata intr-un mare fel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multumesc de reteta!
md: o para, cafea cu lapte si piept de pui, branza feta si un gogosar |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 88 Joined: 3-October 08 From: Bucuresti Member No.: 4,982 ![]() |
Buna dimineata,
dragele mele - ieri am fost plecata - ajuns seara si nu am reusit sa mai scriu nimic deoarece conexiunea mea a fost ff proasta Am mancat si neconform dar... am revenit la cel mai sever monti posibil: azi : D - fulgi secara + iaurt o,1 P- conopida cu branza si oua (la cuptor) S piept de pui la gratar cu salata de rosii Gustarile - mere Sambata am incercat minunatele retete despre care v-am tot povestit O sa le postez si la retete Celebrele "pupuri cu varza / ceapa sau mere /prune " nu au reusit asa cum as fi dorit insa au fost comestibile: Se face un aluat de paine : - apa calduta + drojdie cat o nuca - faina de secara + integrala ( proportia incercata de mine 2 cani secara + 1 cana faina neagra + 1/2 cana tarate de grau) sare + putin ulei de masline la framantat (asta ptr ca a iesit un aluat ff greu) se lasa la dospit , sa creasca pana se dubleaza cantitatea in acest timp am pregatit umpluturile: 1) varza calita - ff picanta - nu se caleste ff mult doar sa se inmoaie varza se taie foarte fin /ca taieteii ardelenesti se caleste cu putin ulei de masline + sare + piper + ardei iute sau boia de ardei iute si dulce 2) mere calite cu scortisoara - nu este nevoie de fructoza / nu se calesc ff mult 3) ceapa calita cu piper si boia de ardei dulce si iute se mai poate face umplutura cu gutui sau prune aluatul se intinde foarte subtire ca pentru pizza peste care se adauga umplutura cu acest gen de aluat a fost mai greu ptr ca nici nu a crescut si nici nu este atat de elastic cum este cel normal apoi se impaturesc si se pun la copt intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina la umplutura de varza si de ceapa se pot adauga bucati de carnat conform sau sunca am incercat si cu ciuperci si sunt ff bune In Ardeal pupurile se faceau o data pe luna cand se facea paine / pita si toata lumea le astepta calde - era un fel de sarbatoare ptr copii mai ales Nu spun cat de satioase sunt. Noi in Bucuresti am adus obiceiul si le facem mai rar si le incalzim la microunde ca sa fie calde cand le consumam Ptr ca m-am chinuit cu aluatul am renuntat la prajitura minune Cum o fac cum postez reteta O zi frumoasa tuturor Maat, Am citit ce mult ai slabit - felicitari - 18 kg este o cifra la care vreau sa ajung si eu - felicitari - acum am inteles de ce mi-ai scris ca se poate - este posibil. Ma simt tare bine cu acest mod de viata - regim nu-i pot spune ptr ca pot manca aproape tot ce-mi place gatit conform si nu simt absolut deloc restrictiile. Painea cred ca-mi lipseste insa am inlocuit-o binisor cu fulgii si wassa Iar dulciurile - fructoza este suficienta - merele rase cu scortisoara chiar sunt bune - nu as fi crezut Sper ca in primavara sa ma laud cu mai multa kg - deocamdata 3 fara efort si cu niste abateri - sunt ff bine- sunt multumita In plus am observat ceva interesant - parca pe coaste se curata suncile - pur si simplu dispar - ce bine ma simt!!! O zi frumoasa tuturor |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 03:09 AM |
|