IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 23 24 25 26 27 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Mar 30 2008, 10:22 PM
Post #241

Musafir

Cyl, ai vazut ce reteta buna cu soia a postat Alinice? Si-acolo poti fi sigura de ce-ai pus inauntru. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Iar cu fiertul orezulu, fii atenta aici si-o sa ma tii minte cat ti-o fi viata de lunga (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :
pui orezul intr-o oala cu fundul mai gros (asta cu fundul gros e important ca sa nu se arda orezul), torni apa, scuturi oala astfel incat sa se asze uniform orezul, apoi bagi aratatorul in oala pana cand atingi fundul ei. Apa trebuie sa-ti ajunga la prima incheietura a degetului. Metoda valabila pentru cantitati mici de orez, ca. 200g.
Eu fierb orezul numai asa, nu cantaresc orezul si nu masor apa si-mi iese intotdeauna perfect, nu mai ramane apa deloc. De-aia nici nu-mi trebuie fierbator de orez, de care toata lumea e entuziasmata, nu-nteleg de ce.

La cantitati mari de orez se pune degetul pana la orez si apa trebuie sa ajunga tot la prima articulatie.

Sucul de mere e conform, are insa IG-ul 50, deci nu se combina cu grasimi.
Go to the top of the page

+Quote Post
Alinice
post Mar 31 2008, 09:53 AM
Post #242

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Cyl, eu orezul basmati l-am pregatit dupa indicatiile de pe cutie si mi-a iesit foarte bun. Incearca si asa. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Mar 31 2008, 11:08 AM
Post #243

Musafir

Kalua, interesant trucul tau. Nu prea inteleg eu cum e cu incheieturile, dar o sa aprofundez. Eu stiam o masura de orez, 3 de apa.
De azi, dragutelor, m-am hotarat sa ma fac maica Teresa (vorba doftoresei (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ), ca nu se mai poate si asta nu pentru ca m-as fi ingrasat (cei drept, am pus vreo 500 gr) ci pentru ca nu-mi place mie ca mananc si aiureli. Vreau ca cel putin 2 saptamani sa fiu cuminte.
Meniul meu de azi e conturat decat pentru 2 mese:
D: iaurt cu gem conform si fulgi
P: ciorba de pui a la grec, mazare cu piept de pui si salata greceasca fara branza
N-am la mine ciocolata conforma, sau alune, migdale&co, asa ca nu vreau sa fiu predispusa la rontaieli.
Diseara am duc la o impachetare cu ciocolata, facuta cadou de nasa-mea (cadou in avans, ca ziua mea e abia in iulie) si o sa va spun impresii dupa. Planuiesc sa-mi fac si aprovizionarea cu fructe, ca astea vor fi masa mea de seara.
Va pup si-o saptamana insorita!

+Quote Post
CyL
post Mar 31 2008, 11:43 AM
Post #244

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

ooof.. kalua.. sincer dupa ce am citit postul tau am inceput sa bat din palme.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) mai ales pentru sucul ala de mere. cred ca o sa mai iau, am vazut si de la prigat tot la cutie, aceleasi ingrediente. cred insa ca cel de portocale e mai indicat. multumeeeeeeesc pupici muulti
iar cu orezul, promit ca asa o s afac, o sa tin minte si o sa o invatz si pe mama sa'l pregateasca la fel. cred ca am intels si treaba cu incheietura degetului, abea astept sa vad cum o sa iasa.
multumesc mult de tot.. o sa ma uit si la reteta alinicei.. s avad ce bunatati mai papati voi, mai ales cu soia.

meniul meu:
MD: o salata verde cu rosie, pe stomacul gol luat 2-3 linguri de fulgi de ovaz
g: 2 portocale
pt pranz niste fasolica batuta pregatesc cu o salata maaare
c: probabil fructe, o sa fiu la munca

su sunt inca destul d eracita.. nu inteleg cum m'a prins pe mine coana raceala, rar ma 'bonlavesc eu.
sanatate fetelor.. :*

+Quote Post
kalua
post Mar 31 2008, 11:48 AM
Post #245

Musafir

Eu-s preafericita Augustina atunci, trebuie sa ma bag si eu in joc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
P: doua merisoare, apoi cotlet cu sos cu multa ceapa si ardei kapia copt in el. Cu gogosar umplut cu varza, murat.
C: un fel de gulas din muschiulet de vita cu ciuperci si varza de Bruxelles, vad eu cu ce verzatura pe langa.

+Quote Post
dr_wise
post Mar 31 2008, 12:27 PM
Post #246

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Eu ma declar zilnic Maica Tereza, da' nu prea-mi iese...OK, hai sa incercam in grup, cine stie, poate reusim...hulalulaaaaaa, concentrilaaaaaaaaaaa..... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) care se mai baga in gasca "La Maica Tereza, Augustina & CO. LTD"?

+Quote Post
pescarush
post Mar 31 2008, 01:25 PM
Post #247

Musafir

eu, doctore. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) desi, cam greu acum, cu postul, dar ma straduiesc.
meniul meu de azi:

D - fulgi de ovaz, germeni de grau, nuci, seminte de in, apple sauce si un ceai. mi-am pus nuci si seminte sa fie mai consistent, ca dimineata aveam 49.5 kg si chiar nu vreau s-o mai iau la vale.
P - salata de naut (asta ma duc s-o cumpar, ca n-am mai gatit aseara)
C - vreau sa incerc salata cu tofu a la cleo. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

sa aveti o saptamana buna.

+Quote Post
ToothFairy
post Mar 31 2008, 01:44 PM
Post #248

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Va pup si eu din treacat dragelor,
Sunt happy ca azi am avut o zi super la scoala,am avut pacient,i-am luat amprenta pt o proteza.. (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif)
De papat am papat conform,dar cam muuuult,ceea ce nu mi`e prea caracteristic..la scoala a fost ziua unei colege si ne-a adus bombonele Rocher,am luat`o,si am ascuns`o intr-un buzunarel mic si pricajit si i`o dau lu` iubitu` s-o pape el ca mie nu`mi tre`,... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) nu`mi vine sa cred ca am rezistat sa n`o pap...si e asa buuunaaa...uf.rezist eroic! (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)
Avem asa:
MD - 2 mere verzi,lapte cu fulgi de grau,branzica dietetica dulceata conforma,fulgi de ovaz
G - cateva alune
P - mancarica de mazare,pui-de ieri si mai planuiesc o conserva de ton cu gogosar murat
C - fructe
kalua si Alinice,lamuriti-ma si pe mine,chiftelutele alea nu-s tot din soia expandata,cele care-s expuse la retete Monti?ca eu numai soia expandata gasesc...sau extrudata...sau cum s-o numi ...nu stiu,mie`mi place,fac si snitele din soia asta,si un fel de paste milaneze (cu soia aia marunta,granule),fac si mancare din ea cu fasole verde sau cu mazare...fac de toate...off,o sa ma enervez si ii scriu la producator sa vedem ce vesti ne da.
ce tare-i manevra aia cu orezu` si cu incheietura...i-a sa incerc si eu...
Ma declar si eu o sfanta..oricare...Tereza sau Augustina...important e sa fim,sa ne incurajam,sa facem un Ordin al "Sfintelor".
Pupici dragelor,o zi minunata in continuare!

+Quote Post
kalua
post Mar 31 2008, 02:29 PM
Post #249

Musafir

Eu am inteles ca reteta Alinicei e cu boabe de soia. Alinice, sa ne luminezi, te rog!

Empty, sper sa fi facut treaba buna cu amprenta aia. Asta ti-o spune o fosta tehnician dentar. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Mar 31 2008, 02:55 PM
Post #250

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

pai boabe de soia expandata...eu numa` asa o gasesc...
da kalua,doctorita a fost multumita de amprenta mea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) wow,nu stiam ca ai fost tehnician,poate ca e mai bine ca te-ai lasat de tehnica dentara in Ro...

cred ca am mai zis de soia,in ceea ce ma priveste pe mine,nu ma afecteaza la cantar...din contra...nu stu`,e`n functie de fiecare persoana..problema e ce bau`bau`ri o mai contine... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

God,am gasit ca Dr. Oetker a cumparat firma Inedit cica...aoleo,nuuuu...ca astia de la Oetker baga numa` prostii in produse...o colega de-a mea si-a cumparat un shake de la ei la plic si i-au iesit niste bube de d-abia a scapat de ele...

Am trimis mail la Sanovita,pentru a afla detalii despre soia.Sa speram ca-s prompti.

+Quote Post

413 Pages V  « < 23 24 25 26 27 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 02:50 AM