![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dofto, spune-ne daca vrei sa-ti expediem niste varza rumaneasca!? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ..da' daca-ti spun ca ma roade ideea asta de ceva vreme, sa vina fiu-meu cu una bucata varza murata romaneasca in geanta cu laptopu', ma crezi?! Sa se duca vestea in Co. Lufthansa.... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Mai cuget... In seara asta am mancat iaurt cu gem de capsuni. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Succes in definirea telului luxembourghez ! Si sa treci cu bine prin perioada asta challenging din viata ta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) multumesc, silvia draga! Deocamdata ma simt ca in concediu. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sa vedem cat ma tine. Domle, mai intreb lumea o data, ca poate nu s-au prins toate fetele...aveti habar cum se pregateste calamarul pt gatit? Am o reteta italieneasca de calamar umplut, dar nu am facut niciodata acasa calamar, doar am mancat la restaurant. Weekendul urmator sunt hotarata sa-mi pierd virginitatea la calamar. Mi s-a promis orgasm gustativ garantat. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) This post has been edited by dr_wise: Nov 10 2008, 09:54 PM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Doctore, ma crezi ca la asta m-am gandit si eu prima data cand am vazut ca tipi disperata dupa varza murata? Sa-i spui la fiu-tau sa bage una in bagaj cand vine la tine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar na, nu mi-am permis sa vin cu ideea. (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif)
Eu mi-am amintit (ca-s senila rau) ca am facut ieri salata de vinete, asa ca am ce manca diseara. (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba eu mi-o permit, ca n-am toti pasareii acasa. Why not?!
PS: tocmai am reusit sa terminam varza aia "rictus post mortem". Alta nu-mi mai trebuie in curand. This post has been edited by dr_wise: Nov 10 2008, 09:57 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da' unde-i problema daca baga varza la desaga si ti-o aduce? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Voi nu vreti sa stiti ce aliment transport eu de prin toate colturile lumii. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
Daca vrei varza pentru salata, cumperi de-aia tuguiata. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Kalua, m-ai facut curioasa! Ce aduci tu de peste mari si tari?
Am vazut in aeroport in Tel Aviv ca si altii cara alimente in bagaje. Dar de romani care duc pachete cu mancare in Italia nu ati auzi? Nu am nici-un meniu de aratat, din pacate. Am fost plecata la Bucuresti si n-am mancat cum trebuie. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu zic ca nu-i nicio rusine sa care varza in bagaje. Dar s-o impacheteze bine si s-o puna la cala, ca n-are sens s-o ia in bagajul de mana.
Mi-amintesc si eu c-am nimerit o varza d-asta de import si-am vrut s-o gatesc. Mi-a rupt mainile pan-am taiat-o. Empty, asa-i cu gatitul. Nu prea-si are rostul cand esti singurica. Hai ca nu mai e mult pana-n decembrie. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Sa mai scriu si eu aici. Sunt putin prezenta pe topicul asta.
MD- iaurt degresat+ fulgi de ovaz G- portocala |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai nu e nici o problema ca duce varza in bagaj. Dar aici au mai platit amenzi de cateva sute de $ la aeroport (aveau carnati, branza, slanina samd) ca au stricat mirosul cainilor pe care-i folosesc pentru droguri. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Altfel nu-ti au treaba, in cel mai rau caz ti le confisca, daca te pun sa desfaci bagajul si le gasesc.
Ieri am fost asa cuminte, ptiu-ptiu sa nu ma deochi. Meniul pe azi: D - cafea, un kiwi, pauza, mere razuite cu scortisoara, fulgi de ovaz, germeni de grau, ceai verde P - pulpe de pui (tocanita) cu castraveti murati C - cred ca tot ca aseara, salata de vinete cu branza Havarti, rosii, ardei capia. This post has been edited by pescarush: Nov 11 2008, 02:26 PM |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
Ieri a fost prima zi de munca dupa concediu-a fost cumplita. Dupa-masa am avut si alarma si am ajuns acasa dupa 10 aseara...
Meniul de ieri:=MD=painici filosofale cu pateu si un pahar lapte, P=pachet la serviciu:bucatele de bacon cu cascaval si salata de ardei cu ridichi, C=pe la 17,30, ciorba, piept pui cu salata varza, apoi...alarma. Azi=MD=finn crips cu dulceata, lapte cu fulgi ovaz, P=piept pui inabusit cu f. putin ulei masline, cascaval, salata varza cu ridichi si ardei, C=peste vreo ora voi manca ciorba radauteana dar pe porc, snitel pui cu soia,brocoli, salata varza;mai tarziu daca mi-e foame mere sau pomelo; Maine:MD=finn crips sper cu crema branza fara grasime(nu-mi place dar ma chinui sa ma obisnuiesc), lapte cu fulgi ovaz, P=pt.lucru imi pregatesc orez integral cu rosii si ciuperci si salata varza, C=ciorba si felul doi inca nu stiu. Deja mi-e foame cu atata mancare, dar mai stau un pic. In cateva zile se deschide si la noi Metro, abia astept, poate voi gasi mai multe chestii pt. Monti. Va rog mult corectati-ma daca gresesc.Mai vorbim, va pup,pa. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 88 Joined: 3-October 08 From: Bucuresti Member No.: 4,982 ![]() |
Buna seara
Azi am fost cumintica -comintica D: branza seaca 0,1 - paine wassa 2 bucati - cafea cu lapte P: 2 rosii - 2 oua fierte/ tare + 1/2 ardei G: mar S: peste la gratar cu salata (cred ca de rosii cu lamaie si varza) Maine D: iaurt + fulgi secara P peste + salata (fac mai mult seara asta si ramane) S: fasole batuta cu varza murata ( ca doctoreasa mi-a facut o pofta ... i-as trimite si ei o varza ) Sper Doamne sa ma tina tot asa!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 01:25 PM |
|