![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftorici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , mancate-ar mama, iti ia fata ce vrei tu. Apropo, sa-ti faci o lista din timp. Poate mai vrei niste carti ceva (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Fanny, de mult vreau s-o 'barfim' pe Luciu care se lauda c-a slabit 30 de kg in 45 de zile. Mi se pare nebunie curata si dupa asa o slabire e imposibil sa nu ramai cu sechele. A...si a zis c-a luat 38 de kile-n sarcina. Si asta mi se pare cam mult. Din auzite, e o tipa f modesta, serioasa si muncitoare, deci as crede-o capabila sa faca asemenea gesturi pentru cariera. Dar tot mi se pare o slabire fara cap. Teo, strugurii aia nu prea se servesc ca desert. Ei se pot manca doar singulari, la o masa. Au IG-ul 50. Apropo de struguri, am impresia ca cei din care se fac stafide sar bine de 50. Fanny, eu am plafar langa scara blocului si-i destul de bine aprovizionat, dar ajung doar sambata sa fac cumparaturi. Apropo, trebuie sa-mi refac rezerva de fulgi de grau de la Sanovita. Faina de naut n-am mai luat, ca n-am mai facut snitele. Am aruncat-o pe cea veche, ca iesise din garantie (stransesem 3 pungi). |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
barfa zilei: Cica nicoleta luciu a slabit 30 de kilograme intr-o luna jumatate (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) printr-o dieta din apa plata, compot de mere (fara zahar) si supa de pui (fara sare). (IMG:style_emoticons/default/fool.gif) Asta in conditiile in care in septembrie a nascut! Doamne fereste! Asta e...in conditiile in care bunul ei cel mai de pret e frumusetea fizica, eu o inteleg. Oricum, pentru cat stie ea, a ajuns destul de departe, e de apreciat. O gasesc mai in banca ei si cu bun simt decat Mdam Girafa...cum naiba o cheama, ca imi scapa numele, maritata cu piticania (ai nostri ca brazii!!!) milionara. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Merg la bucatarie sa-mi iau un iaurt cu calciu si magneziu din frigider, sa ma resuscitez. 'Neata, Roxy & Sara Ltd! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa traiasca fetele sprintene de dimineata! Gata jogging-ul pana la office? Sa stii ca pe mine faina aia de naut nu ma tenteaza deloc. Am avut si a zacut saraca parasita in camara. Mie-mi place faina de soia. Fetelor, azi ma intalnesc cu o romanca la Auchan, dupa care ies la praduit de calamar. Pana la urma stie careva sa-mi explice cum se curata calamarul?! Ca nu ma las. Weekend-ul asta gatesc calamar! Am zis! This post has been edited by dr_wise: Nov 12 2008, 10:32 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Bagat la cap!
Merci! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua draga, ca sa n-o mai dau in bara, te rog sa-mi spui daca ce mananc eu acum e conform, adica wasa d-asta ametitor de gustoasa, cu susan, cu o crema din iaurt sau ce naiba e chestia asta cremoasa si fara grasimi + gem capsuni.
wasa arata asa: (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Produse%20MM/HPIM2081.jpg) si contine (in 100g de produs): Roggenvollkornmehl (63g), Weizenspeisekleie (24g), Sesamsaat (14g), Wasser, Weizenkeime, Weizenschalkleie (2.8g), Salz. Iaurtul ala cremos arata asa: (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Produse%20MM/HPIM2079.jpg) sau asa: (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Produse%20MM/HPIM2080.jpg) si scrie pe ambalaj: Specialite au fromage frais 0%M.G. enrichi en vitamine D. Ingredients: fromage frais 0% M.G. (70%), gelatine, vitamine D. Contient: lait. E de bine? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) aseara, stiu ca n-am voie, da-mi era pofta de ceva bun, am mancat wasa d-asta cu cioco amaruie. Avea un gust asa de bun, parca erau biscuiti trasi in cioco cu susan deasupra! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Imi dau seama ca seman cu boschetarii aia care-si faceau inainte de '89 rachiu din pufoaica, asta e, fiecare cu drogul lui, acum ce sa fac, daca mintea mea bolnava inventeaza combinatii.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) numa' sa-mi spui daca sunt conforme. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by dr_wise: Nov 12 2008, 11:29 AM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai asta-i Wasa aia (unica) care se poate combina si cu grasimi, ca are IG-ul 35.
Branza-i si ea conforma. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
ref la Luciu: geaba corp, daca (,) capu' n-o ajuta!
Roxy, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) multumesc de intentie. O sa ajung eu la alt plafar zilele astea si ma ocup de chestiune. Si eu, ca doftorici, prefer faina de soia, dar as fi cumparat si de naut, numai sa gasesc. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
Fanny, pana gasesti faiana de soia sa stii ca daca pui in blender cateva lingurite de granule de soia-sunt la toate magazinele- iese ceva exact ca si pesmetul si snitelele ies mult mai bune.
Nu stiu de ce dar orezul care l-am facut ieri pt. pachet a iesit tare aiurea...am ramas cam nemancata. L-am fiert aproape o ora dar era tare beton, un gust ciudat, am scapat si cam multa sare, bleec, nu stiu unde am gresit, mai caut retete. Voi manca imediat ciorba si cred ca imi fac ou cu cascaval si ardei, nu am chef chiar de nimic...alta zi urata. Kalua, daca soia se poate combina cu orice atunci mi-as putea face niste piscoturi din soia-fara fructoza- pe care sa le pot manca la serviciu cu cate ceva?! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 88 Joined: 3-October 08 From: Bucuresti Member No.: 4,982 ![]() |
Buna seara - am ajuns si eu la un calculator
La noi este nebunie in showroom au inceput promotiile de sarbatori si este mai rau ca la gara - nu mai putem face nimic decat sa stam dupa clienti. Deci eu am fost si azi cumintica si Kalua am mancat dimineata si rosii si ardei langa branza si celebra WASA apoi la pranz salata de rosii ardei castravete si peste care am pus o branzica de vaci seaca seara - voi manca fasole batuta cu varza acra Maine - cam la fel -dar reconfirm Este simpatica foc doctoreasa de la Luxemburg - mi-o si inchipui - hehehe o seara buna tuturor nu cred ca deseara mai am putere sa intru pe net (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Salutare fetele !
doctorela, ai dreptate, pot fi mai libertina in meniu cu ocazia lipsei bubului, dar daca-s asa, nu-s nici foarte conforma...ca nu ma satur cu o omleta sau un cascaval cu o rosie..dar tot imi lipseste, sa-l vad cum isi baga nasu`n oale si adulmeca si ma lauda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) am si io o placere.. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) kalua, nu intentionam sa fiu chiar maica Tereza a fazei 1 ieri...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si nici azi, prin urmare: MD -(faza 2) orezu` respectiv...l-am "asezonat" si cu putintica fructoza si scortisoara sa devina si mai apetisant...si a fost...am mancat ca sparta...mai am si pentru maine la micu`-dejun...am observat ca daca bag ceva cioco amaruie in creierii diminetii ma simt bine toata ziua...is vioaie, energica, vesela...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) G - un iaurt Activia de baut, un Latte MAchiatto P - 2 felii de "mozzarela" de pe plaiurile noastre a la Napolact, care de fapt e un cascaval care aduce la gust foarte putin cu mozzarela adevarata, facute pane feliile astea, si ce-a ramas, am facut o omleta...cu o rosie si`un ardei capia...a fost foarte bun paneul ca am adaugat si niste susan in faina de naut...yummy...dar am mancat cu mare pofta si mi-a fost un pic rau de la prajeala si de la atata ulei ... G - acu` bag un ceai.. C - nu stu` daca ma mai tenteaza ceva, ca pranzu` l-am luat la 4:30...daca e, mai pap un mar acolo...sau mai bag un kefir.. Cantaru` meu nu se prezinta foarte bine...ori sunt balonata, ori sunt la ovulatie, ori pentru ca nu mananc 100% conform faza 1...nu stu`.. Oricum, parca la 48 kg lumea ma bate la cap ca-s prea slaba, iar la 49 kg ma simt eu babana... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) tre` sa ma stabilizez la mijlocu` lor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) 48,5 ...da` la mine cantaru`i numa` in curbe ascendente si descendente...nu se poate fixa la o anumita cota (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hai ca azi is tare vorbareata...(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) miha, ce tare e ideea cu "pesmetu`" de soia..cred ca sunt niste retete de fursecuri cu soia...eu nu stu`, tin minte ca am incercat la inceputu` dietei Monti aceasta faina si nu prea m-a incantat gustu` ei din prajituri sau paneuri...o s-o mai incerc...poate-poate o s-o accept.. Si apropo de ce-a facut Luciu...mi se pare inconstienta crasa...mira-m-as sa se mentina ... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 01:35 PM |
|