IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 242 243 244 245 246 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
Fanny
post Nov 12 2008, 06:27 PM
Post #2431

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

De mentinut, nu ma indoiesc ca o va face. Vointa are, dar ii lipseste creierasul!... daca va aduceti aminte acum cativa ani promova dieta morcovi si fibrobar tinuta cateva luni de zile! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Eu am mai facut prajituri cu faina de soia (de faza II-a) si nu m-a nemultumit gustul. Iar pe undeva pe aici trebuie sa existe si o reteta de paine de soia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu am papat azi:
MD: cafea + iaurt cu musli
G: cafea si apa plata (dovada mea de eroism pe ziua de azi!)
Pranz: o pulpa de pui cu muraturi
G: o para
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ajung abia la 8 acasa. Cred ca ma linistesc cu o omleta si iaurt. Sunt lihnita!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
angy03
post Nov 12 2008, 06:35 PM
Post #2432

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 4,982

Fanny eu am cumparat faina de naut - secara - soia - ovaz si altele de la Plafarul de la Auchan Titan
Acolo aveau de toate ptr toti inclusiv cafea ecologica - eu sunt cafegioaica inraita desi nu fumez

Gata o seara buna
Angela

+Quote Post
Fanny
post Nov 12 2008, 06:39 PM
Post #2433

Moderator Global

(IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Angy, si eu tot din auchan imi fac cumparaturile de obicei. Avantajul c-am familia in zona si dupa vizitele de week-end, fac si cumparaturile de rigoare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sambata, sper sa ajung sa-mi iau un... sac! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
mihaela1977
post Nov 12 2008, 06:43 PM
Post #2434

Tratabil
**

From: deva, HD
Member No.: 5,029

Sunt in totala pana de idei gastronomice...poate si din cauza starii pe care o am, de mult nu m-a mai durut capul asa. Nu mai stiu ce sa-mi mai iau la serviciu, nu ma pot obisnui sa mananc iaurturi simple sau branza proaspata cu sau fara grasimi, mai multe legume, of, sunt de belea. Am mancat omleta cu cascaval si crema branza fara grasimi cu ardei kapia. Nu stiu daca ma incumet sa gatesc ceva caci toate le scap pe jos, le imprastii, etc, mai bine ma joc cu Bianca. V-am batut destul la cap, mai vorbim, pa.
P.S.=inteleg ca este in regula ce mananc daca nu m-ati tras de urechi.

Angy, in ce domeniu lucrezi? Stiu ca e greu pana seara...

+Quote Post
Fanny
post Nov 12 2008, 07:06 PM
Post #2435

Moderator Global

Ca tot vorbeai de ce mananci, Miha, eu nu inteleg de ce nu se gasesc fructe la tine in meniu. Nu-ti plac?
Un alt aspect: Cum poti papa dimineata si fincrisp cu dulceata si fulgi cu lapte(degresat, banuiesc)? Eu niciodata nu-s asa hamesita dimineata!
Si 3. ce pateu papi? Ai grija ca multe contin amidon!

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Nov 12 2008, 07:10 PM
Post #2436

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Fanny, cum adica omleta si iaurt? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) mi-a mai zis cineva de combinatia asta, s-o mananci concomitent, ca e buna...chiar e buna? tre` sa`mi confirme si o a doua persoana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
mihaela1977
post Nov 12 2008, 07:15 PM
Post #2437

Tratabil
**

Fanny, sa-ti spun drept inainte de Monti nu mancam niciodata nimic dimineata.Intr-adevar mananc ce ai spus dar in cantitati mici, spun eu:
1-2 fin crips, o lingurita dulceata, lapte-cam150g, o lingura fulgi.
Fructe mananc in fiecare zi-mere rase sau pomelo, mancam ca si gustare, de cand s-a terminat concediul mananc seara, poate am mai omis sa scriu.
Am observat ca aproape toate conservele au ce nu trebuie, acest pateu nu avea in ingrediente, i-am deschis fetitei si am papat si eu.
Multumesc de sfaturi.

+Quote Post
ToothFairy
post Nov 12 2008, 07:18 PM
Post #2438

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

miha, pateu conform, ma rog, pseudoconform este la Hame...cel de pui parca...pentru ca nu are zahar...eu nu pap deloc pateu sau mezeluri , dar asta asa ca sa stii...pana la urma cel mai conform pateu e cel facut de tine personal..

+Quote Post
mihaela1977
post Nov 12 2008, 07:30 PM
Post #2439

Tratabil
**

Mersi Empty, cred ca ai dreptate. Ininte mancam destul de multe mezeluri, acum nu prea - incerc sa mananc f. rar si am gasit ceva salam nemtesc care are ingrediente conforme la pach. de 80 si 100g- daca nu mint si ei. Poate pui daca stii o reteta buna de pateu " de casa".

+Quote Post
Fanny
post Nov 12 2008, 09:01 PM
Post #2440

Moderator Global

Leea a inventat o gramada de retete de pate. Reamintesc, pentru ca a venit vorba, ca motorasul de cautare de pe elady functioneaza excelent! Folositi-l cu incredere! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

QUOTE(Leea @ Mar 18 2007, 06:17 PM) *
Pate de ficat (l-am facut eu, ca-mi ramasese niste ficat prajit si nu-l mai voia nimeni + nitica branza topita, piper si verdeturi uscate). Tot cu salata, doar ca am taiat toate legumele (rosii, ardei, ridichi, castraveti) in rondele/bucati si pe fiecare am pus cate un mot de pate, iar pe deasupra am presarat ceapa verde si salata verde taiata fideluta. Arata demential, sunt ca niste tartine mititele, cat o inghititura una.

Pate de ton
si
Pate de soia

Empty, e buna combinatia, dar pana la urma am renuntat la iaurtul rece in favoarea unui ceai fierbinte! (IMG:style_emoticons/default/germare.gif)
Am luat si niste fistic si seminte, ca desert. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post

413 Pages V  « < 242 243 244 245 246 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 07:56 AM