![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maine o sarbatorim pe sora-mea, asa ca o sa fiu olecutica neconforma, dar numai dupa lasarea intunericului. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ....ca vampirii, dupa lasarea intunericului?.... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pescarush, multa sanatate tie si baietilor! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Eu azi am mancat asa: d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz cafea cu lapte lungita toata ziua 1800 - am mancat la o petrecere organizata in cinstea zilei nationale a Cehiei, Ungariei si Poloniei. Bunataturi, cu exceptia unei piftii cu creveti...bleah!!! M-am dres cu un mic bip bip cu fructe, dar cand am ajuns acasa am facut o omleta si am ciugulit putin din ea, plus 2 rosii. Acum savurez cateva picaturi de vin rosu sec. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Bine ca se termina saptamana de munca! Nu am timp nici sa rasuflu.
Meniul de azi: MD: iaurt obisnuit Gustare: pomelo P: ciorba de pui, salata de rosii si friptura de pui la gratar; S: pulpa de pui cu rosii. Nu prea beau apa! Ce faceti in week-end? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu am baut un ceai bun tare (Irish Cream) drept masa de dimineata
Pentru pranz vreau sa fac cu colega mea o salata cu rosii, castraveti, oua fierte si telemea. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Cand ai vreme, uita-te un pic pe pachetul de ceai. Din cunostintele mele irish tea are caramel.
Eu am baut o cafea, am papat un mar si, probabil, ma infig si-ntr-un iaurt cu fulgi de ovaz. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
La ingrediente scrie asa:
Tea, Irish Cream flavour . Si atat. Nu scrie nimic de caramel, zahar sau indulcitori. Se recomanda pentru un plus de gust adaugarea de lapte. Eu beau ceaiul fara adosuri (zahar/zaharina/lapte) si imi place tare. Deci e ok? |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Irish Cream flavour se traduce ca si caramel. Adica Irish Cream-ul nu-i conform in sine, deci nici ceaiul cu aceasta aroma. Stiu sigur acest lucru c-am si eu acasa. Imi place si mie si cafeaua cu aceasta aroma, dar n-o servesc decat ff rar (in perioada asta, deloc, a se intelege de la sine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ).
Eu ma pregatesc sa mananc un grapefruit. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Salutare fetele,
Azi am papat: MD - 2 mere rase + fulgi ovaz+ scortisoara, cafea decof. cu lapte 0,1% P - 5 clatite cu branza si cascaval...sper ca-s conforme , am pus faina integrala, tarate, ou, branza, cascaval, lapte 0,1...pe clatite am pus rosii si le-am rulat...a fost bun.. G - ceai C - nici nu stiu ce sa mai pap... Is cam deprimata, ca mi-a zis bubu c-o sa se intoarca pe 23 decembrie.. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) sunt cam suparata pe faza asta, eram happy ca vine pe 30 noimebrie si acum m-am trezit cu vestea asta proasta...offf... Nu mai am chef de nimic.. Va pup ! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
Aseara la onomastica am fost f. cuminte. Am baut doar apa plata si pt ca nu era nimic de mancare sau dulce conform am gustat doar un vislu gol, ca toata lumea comenta ca nu mananc si nu beau nimic.
Astazi:MD=wassa, dulceata, lapte,germeni grau; P=pulpa pui cu castraveti murati, C=ciorba radauteana. Mai spre seara voi manca mere rase sau clementine. Ma bucur ca s-a terminat saptamana de lucru, a fost cumplita. Apropo, am gasit si eu in final tofu, am cumparat clasic dar inca nu am gustat sa vad daca imi place. Pe curand,pupici- (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Clatitele mele cred ca-s de faza 2 din cauza combinatiei de ou cu lapte...nu , kalua?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vislu' Mihaelei cred ca-i virslu', adica un carnat sau un crenvurst.
Da, clatitele-s de faza a doua. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 08:02 AM |
|