IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 247 248 249 250 251 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
ToothFairy
post Nov 15 2008, 01:59 PM
Post #2481

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Neata !!
Eu am dormit azi mai mult decat deobicei, si ma simt bine..
Si apropo de intrebarea doftoresei, "ce bunataturi preparam azi ?" eu m`am bagat la a presta un tort diplomat "de cacao" (cum suna:))))...si cred ca tot de faza 2 este..am pus: smantana, gelatina, oua, fructoza, cacao..nu, kalua? oricum, l-am verificat, s-a inchegat...e primu` meu diplomat, si am facut greseala sa nu fac crema aia de oua ingrosata ...a ramas cam cruda...oricum la gust este (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) o sa chem o prietena, sa ma ajute sa-l pap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ca de nu, ma bag singura in el, si nu`i a buna (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Meniul de azi suna cam asa:
MD - 2 mere rase, cu fulgi ovaz, scotisoara - asta e micu`-dejun perfect, pt o dimineata perfecta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
G - am gustat un pic din compozitia de diplomat
P - 3 rulouri din piept de curcan cu cascaval, in susan, ciuperci in otet si ultima gogonea de la mamicle-le meu de acasa:((( (mai vreau!)
G, C - bag ceaiu`, kefiru`, si poate gustam si`o felioara, feliuta , din diplomat:D
miha, nasol...cu meniul de la popota...auzi, dar nu-s zile in care is meniuri pe baza de fasole? sau mazare? ca stiu ca se dau d-astea, ca-s ieftine...cel mai bine e sa iti iei tu la caserola de acasa...
Philia, tu tii Monti? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Rox, am ramas amandoua fara faina de naut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) io am facut rulourile in susan..ca sa nu le fac si p-astea de faza 2, ca in ultima vreme vad ca-s adepta ei.
doctore, felicitari pt scadere ! iti doresc o curba descendenta continua pana la greutatea ideala!!:)

De fapt, daca stau bine sa "cujet" tortu` meu diplomat e de faza 1...ca fructoza are IG mic...si merge combinata cu grasimile din cacao, ou, smantana...right? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post Nov 15 2008, 02:06 PM
Post #2482

V.I.P.

From: Craiova
Member No.: 924

Empty, nu tin ca io's slabatura rau....Incerc sa pap si eu sanatos si am adoptat cateva reguli Monti, dar atat...
Si va citesc mereu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Nov 15 2008, 02:14 PM
Post #2483

Musafir

E de faza 1 Diplomatu, Empty.

Nici eu n-am avut ce sa aleg conform la cantina noastra vineri si asta chiar ca se-ntampla din an in Pasti! Si motto-ul cica era Bufet italienesc! Aveau orez (neconform) cu ciuperci, o lasagne palida, pizza cu ton, pui in sos de vin (in jumatate cu cartofi), peste prajit dat prin faina si inele de calamari in aluat. Mi-am luat si eu peste, am razuit pe cat posibil faina aia de pe el si am mancat multa salata pe langa el.

Miha, salata sau muraturi la masa de pranz?

+Quote Post
mihaela1977
post Nov 15 2008, 04:01 PM
Post #2484

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: deva, HD
Member No.: 5,029

Kalua draga, daca am mancat f.mult brocoli nu am mai putut asocia si salata...ti-am spus ca inainte mancam o data pe luna salate, vorba aia- insa promit ca perseverez pana ajung la normal.Dar cate meniuri sunt totusi la tine la cantina; la mine e un singur fel-in nici un caz pt. dieta mea.
Intr-adevar sunt mai ieftine dar nu-i intereseaza caci noi platim masa zilnic si apoi mazare nu fac decat cu sos cu multa faina si chiftele cu multa paine...fasole uscata fac cu afumatura prajita dar e plina de ceapa si ulei.
Philia, mersi de sfat-si eu m-am gandit sa le rog sa-mi incalzeasca la microunde ce nu se poate papa rece.
Va pup.

Empty, te rog trece la retete cum ai facut diplomatul.

+Quote Post
ToothFairy
post Nov 15 2008, 04:19 PM
Post #2485

Incurabil

From: SB
Member No.: 1,062

Mie mi s-a dus limba`n..... si am gustat diplomatu`...era sa nu ma mai opresc...aveam emotii ca nu se intareste, dar dupa 2 ore e deja gelatinos asa...yummy...hai ca pun reteta...pacat ca nu am aparat acu` sa-i trag o "pozna"...

+Quote Post
pescarush
post Nov 15 2008, 04:50 PM
Post #2486

Musafir

Empty, eu salivez deja. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Pana acum am baut o cafea si am mancat o clementina. Ma duc sa-mi fac mere ras cu scortisoara si fulgi de ovaz.
La pranz fac saganaki cu creveti (abia astept sa-l mananc, yummy) si salata.
Inca nu stiu ce mananc la cina, sa vad ce mai am pe-acolo.
Nu stiu ce e cu mine, dar parca mi-e sila de toate mancarurile. Ma uitam aseara in supermarket la rafturi si aveam asa, un moment blank, nu stiam ce as putea lua de-acolo, nimic nu ma inspira, din contra. A zis si al meu, sa nu ma mai uit asa cu sila la rafturile alea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca se vede pe fata mea parerea despre rafturile lor.
Sa aveti un week-end placut. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Trimiteti-ma si pe mine la treaba. (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Nov 15 2008, 07:27 PM
Post #2487

Musafir

Salutare!
Mai, mai, ce fete harnice!
Empty, da' o poza nu pui si tu, sa ne clatim privirea cu Diplomatul tau?
Eu am luat b proaspata degresata, am gem, smantana, faina de toate natiile/ soia, ovaz, secara...n-am gasit fructoza! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Ma batea gandul sa fac niste papanasi.
La pranz am mancat:
ciorba de curcan
pui grill cu ciuperci
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2087.jpg)
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2088.jpg)
salata babana de cruditati
vin alb Riesling
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2089.jpg)
niste seminte de floarea soarelui si dovleac .... mare porcarie! sunt deja curatate, fara sare, n-au nici un Dumnezeu! I le-am pasat lui amore puro, sa le consume la bere.
o cafea mica cu lapte + 2 cuburi cioco amaruie cu coaja de portocala
Daca ma mai apuca foamea, o sa mananc 2 mere Jonagold.

+Quote Post
Master of Norule...
post Nov 15 2008, 07:32 PM
Post #2488

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Dr.Wise ce ne mai ademenesti cu vinul parca mi s-a facut pofta maine probabil ca bag si un vin in cos la cumparaturi.
Porcarie cum zici tu semintele da' sunt mai sanatoase decat cele prajite.

This post has been edited by Master of Norules: Nov 15 2008, 07:33 PM

+Quote Post
Fanny
post Nov 15 2008, 07:36 PM
Post #2489

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Si eu am avut un pui asa frumos rotisat... pe care l-am bucatit si bagat in saramura de usturoi si ardei iute, dupa secretul doftoressei. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Am alaturat si niste ridichii si m-am lins pe degete, la propriu. Acum beau un ceai verde si mananc niste fistic.
La micul dejun si la pranz am avut niste abateri, dar macar nu am perseverat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Nov 15 2008, 08:28 PM
Post #2490

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ...eu, de la 2 cuburi de cioco m-am extins la toata bucata.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post

413 Pages V  « < 247 248 249 250 251 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 03:42 AM