IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
asgaard
post Mar 31 2008, 04:03 PM
Post #251

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

Se gasesc boabe de soia la Plafar, nu granule, boabe intregi cum sunt cele de naut etc
De la Sanovita, de la Solaris si nu stiu daca mai sunt alte firme.
Go to the top of the page

+Quote Post
Nimphetamin
post Mar 31 2008, 04:21 PM
Post #252

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Salutare, girlies!
Eu nu am putut fi cuminte nici azi. O colega si-a sarbatorit ziua si a facut cinste cu pizza. Cum era sa refuz?
Asa ca meniul de azi arata astfel:

MD: salata de rosie si salata verde cu ficatei
P: pizza 4 feluri de branza
C: ceai, mult ceai!

De maine sper sa ma cumintesc, ca doar e inceput de luna, nu?
Va pup, sa aveti o zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
irinica
post Mar 31 2008, 05:14 PM
Post #253

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Buna fetelor!

Ce veselie aici, cum lipsesc eu cum se inveseleste lumea!
N-am postat de 2 zile ca nu am avut net, da' am mancat conform si am slabit 1,5 kg 9 e cam putin dar important este ca incep sa plece).
Azi: ora 9: 2 mere cu fulgi si scortisoara
ora 14: pate inedit cu 2 rosii si osalata mare
ora 15; am comis-o cu niste seminte de floare
Revin mai pe seara cu cina. Cred ca va fi o salata mare cu tofu.

+Quote Post
pescarush
post Mar 31 2008, 05:24 PM
Post #254

Musafir

irinica, ba mie mi se pare ca ai aparut exact la timp. abia azi a inceput hlizeala pe-aici.
felicitari pentru 1.5 kg! auzi la ea, e foarte bine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
izabelutza
post Mar 31 2008, 05:35 PM
Post #255

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: cluj
Member No.: 3,532

Buna, fetelor!
N-am mai trecut de mult pe aici, ca am avut pe cap multe si marunte. Important e ca am fost cuminte, am mancat conform si desi cantarul se incapataneaza sa ramana la 72 kg am avut surpriza sa incap perfect intr-o pereche de blugi de dininte de sarcina. Deci eu nu slabesc din kg ci din cm. E foarte bine!!!
Meniul de azi>
MD fulgi de toate felurile, germeni de grau cu iaurt. I-am pus o lingurita de gem conform si mi s-a parut prea dulce. Cred ca m-am dezobisnuit de gustul dulce, parca nu-mi mai place. Asa sa fie?
P gratar din piept de pui cu ciuperci si o salata cu de toate
C fructe

Voi ce fel de branzeturi mancati? Eu sunt mare fan, dar nu stiu ce e conform si ce nu.

EmptyG, multumesc ca m-ai adaugat pe lista ta de prieteni. Mai vorbim!

+Quote Post
Alinice
post Mar 31 2008, 07:14 PM
Post #256

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Buna fetelor!
Incep prin a lamuri problema cu soia...am cumparat din piata ,de la tarani, dar si din magazinele naturiste punga cu boabe de soia (seamana cu boabele de fasole) . Pe mine fasolea ma ingrasa dar cu soia slabesc asa ca prefer de acum soia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sa ne intoarcem la meniu...
MD fulgi de grau si fulgi de ovaz cu iaurt degresat + eterna (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)
G un kiwi+o portocala
P varza calita cu coaste de porc
G un grapefruit + un kiwi
C paste din grau spelta cu sos din:ardei gras ,brocoli,ciuperci(toate pasate) amestecate in sos de rosii condimentat.
Azi nu am prea avut legume dar am pus accentul pe fructe bogate in vitamina C pentru ca sunt racita iar! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Superbun linkul pentru tofu si foarte folositor , mai ales pentru mine care vreau sa consum mai multe produse din soia (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Deja mi s-a facut pofta de la pozele apetisante (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

VA DORESC O SAPTAMANA FRUMOASA,FRUMOASA,FRUMOASA...IN CIUDA VREMII DE AFARA!

+Quote Post
pescarush
post Mar 31 2008, 07:50 PM
Post #257

Musafir

am shoppinguit in lunch, m-am aprovizionat pentru noile retete cu tofu. acum astept sa ajung acasa, sa fac marea experienta.
am mancat salata de naut, cred ca nu s-au abtinut si au pus si ceva zahar in ea (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) mi s-a parut cam dulce. mi-am luat si niste masline sun-dried (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) o nebunie.

+Quote Post
gloriana
post Mar 31 2008, 08:12 PM
Post #258

Musafir

Buna fetelor,
Meniul de azi:
D: iaurt cu fulgi si iaurt, o cafea
P: brocoli de ieri, macrou afumat cu tzatziki
S: 2 pateuri Inedit cu castravete
Mi-am facut un gem de mere ( de fapt niste mere calite fara adaos de fructoza ca sa mananc dimineata cu fulgi). Se pare ca nu mai trebuie sa ma bazez pe preparatele din comert.

+Quote Post
CyL
post Mar 31 2008, 10:07 PM
Post #259

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

seara buna,

pranzul meu a fos unul atre boogat: fasolica batuta de care spuneam in care am adaugat ceapa verde muulta, patrunjel din abundenta, fff putin usturoi praf. am garnisit'o cu nite ciuperci proaspete trase in ceaun cu niste ceapa verde si ceapa uscata + o salata verde cu telina rasa. tare mult a fost.. inca resimt "abundenta mancaricii". am papat si pe graba, trebuia sa ajung to work si nu am avut timp sa o savurez.. am papat'o doar. motib pt care, desi eram satula, inca imi era pofta de fasolica. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
G: 1 1/2 patretel cioco 85% si de'a lungul zilei am beut un app un litru de suc de mere prigat 100% si app doi litri de apa. (ma cam mustra constiinta din pricina sucului.. oare nu a fost cam mult..? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) )

C: un mar verde iar can am ajuns acasa am gustat un pic pic pic de fasolica cu doua frunze de salata goala.
empty, s anu uiti sa ne anunti si pe noi de raspunsul referitor la soia.. tare curioasa sunt, eu pap des soia, mai ales acum in post. plssssss (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
irinica.. bravo bravo.. si tu care iti faceai griji... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
nimph.. ce e cu tine..? nu place dispozitia ta. stai chill, cu toatele avem pofte si cu toatele ne gafam si papam neconformitati. mereu o sa existe tentatii si pofte, om esti, si mai ales femeie! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) go one si nu te lasa, asta e, bucura'te ca macar ti'ai facut pofta. eu atunci cand papa ceva ce nu e conform, caut macar sa ma bucur de acel "bau-bau", sa'l savurez, sa nu resimt remuscari. asa ca, montignuieste in contnuare, stai apropae!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
pesca.. te invidiez.. cand o sa ajung si eu sa'mi fie teama ca "o iau prea mult la vale" ...? oof.. mai ales dupa atatea alune si faslica asta de azi.. ma simt asa full.. ca un butoias.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) mai ales cu raceal asta, nici nu'mi dau seama daca pap cev de foame sau de pofta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

oof.. gata, merg sa ma rostogolesc spre pat.. pupicei multi si dragi!

+Quote Post
kalua
post Mar 31 2008, 10:16 PM
Post #260

Musafir

Un litru de suc de fructe pe zi e mult prea mult. Si nu se combina cu ciocolata, aceasta continand grasimi.

+Quote Post

413 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 11:55 AM