IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 249 250 251 252 253 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
mihaela1977
post Nov 16 2008, 08:36 PM
Post #2501

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: deva, HD
Member No.: 5,029

Am gustat adineauri pt. prima data tofu-este bun. Am papat cu ardei gras, de cina. Pe la ora 6 am mancat niste clementine.Maine am de gand sa fac varza anatolica, deci va voi anunta. pupici.
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Nov 16 2008, 09:13 PM
Post #2502

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

QUOTE(Light Blue @ Nov 15 2008, 11:37 PM) *
Sau pui prea mult ulei de masline si il simti amar. Am gustat ulei de masline adus din Israel, facut in casa. Era asa bun ca puteai sa inmoi painea in el si sa mananci, avea gust de masline.

Eu nu am mai cumparat ulei de masline din vara cind au venit parintii domnului Maat din Grecia si ne-am adus ulei din maslinii din curte.Vreo 20 de litri, asa... sa fie o tira! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Light Blue, chir asa, ulei de masline pe piine si presarat cu zahar se maninca in insula Creta... asta dau bunicele nepotilor pe post de dulce instant. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

astazi:
cafea cu lapte de ala lesinat
friptura cu salata se rosii cu ceapa si salata verde
si ma simt umflata caun elefant. Am stagnat la 55. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Light Blue
post Nov 16 2008, 10:57 PM
Post #2503

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

Pai si buni a mea ne dadea felii de paine cu zahar pe ele, dar fara ulei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Nu cred ca de la asta mi se trag kilogramele in plus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Adevarul e ca ma pot abtine de la unele alimente daca vreau sa slabesc, dar nu reusesc sa stau departe de dulciuri. Cele care ati luat crom ati observat ca vi s-a micsorat pofta de dulce? Parca Nimphetamin a luat crom, dar nu e aici sa ne raspunda. Si azi m-am atins de niste placintele cu mere. Of! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Sper ca de maine sa ma mobilizez. Adica, promit ca incerc sa fiu serioasa.
Azi:
MD: 2 felii Wasa cu gem fara zahar sau indulcitor, cafea;
P: ciorba cu carne si ciulama- acum imi dau seama ca nu era potrivita pt mine;
S: friptura cu muraturi.
Mihaela, cum rezisti fara sa bei cafea? Nu erai bautoare de cafea cu cofeina inainte sau nu te trezesti f. devreme?

+Quote Post
pescarush
post Nov 17 2008, 05:12 AM
Post #2504

Musafir

Eu pot spune ca am fost cumintica in week-endul asta. Noroc ca am stat pe-acasa. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Azi am mancat:

D - cereale cu lapte
P - spagettini cu saganaki si salata (faza 2), 2 -3 patrate de cioco Lindt 85%
G - o clementina
C - sunca cu salata

+Quote Post
Fanny
post Nov 17 2008, 08:08 AM
Post #2505

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Aseara am avut niste abateri mici. (IMG:style_emoticons/default/fool.gif)
De saptamana asta, majoritatea din birou suntem la dieta. Sefa mea tine scarsdale, iar o colega incepe mersul la sala, prin urmare o sa fie mai atenta si la ce va papa. Asta inseamna ca voi fi si eu mai motivata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Nov 17 2008, 10:11 AM
Post #2506

Musafir

Ulei de masline facut in casa...mmmmmh (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , ce fericire sa poti avea parte de asa ceva...

Eu mi-am propus pe azi asa:
un merisor, o pruna mare, apoi varza rosie calita
seara: linte cu smantana si-o raita cu rosii.

+Quote Post
Roxana_
post Nov 17 2008, 10:15 AM
Post #2507

Musafir

Light blue, eu am luat Metabol primele 4 luni (contine si crom) si-ntr-adevar n-am avut pofta de dulce. Si la mine tot asta-i marea problema si va fi intotdeauna: pofta de dulciuri. De la orice mancare ma pot abtine, dar cand vad ceva dulce parca o iau razna.
Eu te-as sfatui totusi sa nu iei nimic, ca daca tii Monti strict si fara dulciuri vreo 3 luni, te dezveti. Ciulamaua aia nu-i conforma, ca sigur avea faina.

+Quote Post
pescarush
post Nov 17 2008, 07:19 PM
Post #2508

Musafir

Meniul meu pe azi:

D - cafea, un grapefruit, pauza, cereale cu lapte
P - faza 2 - ultima portie de saganaki cu shrimpi cu spaghettini si salata. Nus tiu ce-ar zice grecii daca m-ar vedea mancand asa, dar mie-mi place. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
G - un kiwi
C - ficat de vita la gratar cu salata de varza murata. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) pentru ceilalti fac si niste cartofi.

+Quote Post
kalua
post Nov 17 2008, 07:37 PM
Post #2509

Musafir

V-am mai zis parca de colega mea vietnameza, ea "asorteaza" saganakiul cu orez. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Adevarul e ca mie-mi place asa, fara nimic, pot manca mai mult din el. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si daca n-as fi cu MM-ul, sigur l-as manca cu paine alba.

+Quote Post
lotte
post Nov 17 2008, 08:28 PM
Post #2510

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Buna fetele,

Meniul meu pe ziua de azi:

D: un mar, cereale cu lapte, cafea conforma
doua mere gustare
P: o salata mare din salata, rosie, ridichi, ardei, doua snitele conforme, doua patratele ciocolata 85% cacao
C: salata mare cu hering marinat.Un pahar de vin rosu sec.

Di, si eu ma simt umflata, am 54kg si nu pot sa dau jos nici pace.

O seara faina!

+Quote Post

413 Pages V  « < 249 250 251 252 253 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 02:44 PM