IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 250 251 252 253 254 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
pescarush
post Nov 17 2008, 08:45 PM
Post #2511

Musafir

Kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si eu am fost tentata sa mananc cu paine, maia les ca tocmai facusem una si era proaspata. Dar mi-am dat peste mana. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
mihaela1977
post Nov 18 2008, 05:14 PM
Post #2512

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: deva, HD
Member No.: 5,029

Salutari fetelor! Eu ieri am fost suparata: de dimineata fetita mea acuza dureri mari la urechea dreapta. Mi-a spus sora mea-este medic -ce analize sa-i fac, am aflat ca nu e oreon. Am dus-o aseara la spital la ORL, avea un dopulet in ureche si timpanul usor imflamat; a facut si febra mare ieri, am inceput un tratament, astazi e mult mai bine- nu o mai doare deloc si febra a mai scazut bine.
Aseara am mancat varza anatolica si dupa vreo 2 ore pomelo.
Astazi:MD=wassa, dulceata, o cana lapte, cafea; P=merit felicitari-a fost ziua colegului de birou si nu am pus gura pe prajituri sau pizza, am mancat pachet: piept pui cu ardei gras; C=voi papa ciorbita de conopida si varza.
Ma doare capul cumplit, probabil cum nu am dormit azi-noapte, azi la serviciu...
Light sa stii ca mi-a fost greu cu cafeaua in primele zile pt. ca beam destul de multa si ma si trezesc devreme pentru serviciu dar in 2-3 sapt. te obisnuiesti; sa stii ca eu pun jumatate lingurita cafea normala si restul fara cofeina si o beau cu lapte 0,1%.

+Quote Post
dr_wise
post Nov 18 2008, 05:20 PM
Post #2513

Musafir

Salutare!
Scuze, dar ieri n-am postat fiindca am bucatarit intens si am gustat din piure de cartofi, alea, alea...am facut si papanasi a la empty...fusera buni, da' gretosi...azi mi se pareau mult mai buni, reci. Presupun ca n-am gresit prajindu-i, nu?
Va spun sincer, eu n-am mai produs papanasi in casa, doar la munte mancam asa ceva. Acolo sunt divini! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Astazi am mancat:
d - 2 mere rase, cu scortisoara si fulgi ovaz
cafea cu lapte
p - 2 mere, apoi 1 papanas chel (fara fructoza si gem). omleta din 2 oua (imi era pofta), branzeturi italienesti, rosie, castravete, ardei gras rosu, usturoi; desert b.gorgonzola cu vin rosu sec.
Acum imi fac digestia de anaconda.

This post has been edited by dr_wise: Nov 18 2008, 05:21 PM

+Quote Post
Fanny
post Nov 18 2008, 08:25 PM
Post #2514

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Ieri, la pranz, am tras chiulul de la Monti. Azi in schimb, m-am tinut cu dintii sa nu calc in strachini, ca tentatia era maare.
E ingrozitor sa plec dimineata de-acasa, fara pachet in geanta, caci tre sa ma fatzai prin oras, iar apoi sa caut ceva de mancare conform. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

D: cafea cu lapte, pomelo
P: un gratar, salata de varza + iaurt de baut
C: struguri, un mango

Ma duc sa caut reteta de la ciorba de burta falsa. Daca am ce-mi trebui, o fac in seara asta.

+Quote Post
dr_wise
post Nov 18 2008, 08:25 PM
Post #2515

Musafir

Completez cu masa de seara: supa de rosii; ceai verde la greu...sper.

+Quote Post
Fanny
post Nov 18 2008, 10:53 PM
Post #2516

Moderator Global

Am facut pana la urma ciobita de pui... fara alte "deghizari".
Am mancat un bol, cu putina smantana. F gustos! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Nov 18 2008, 11:15 PM
Post #2517

Musafir

Eu azi:
un mar, apoi o conserva de sardine in ulei cu muraturi asortate (mai aveam o bucata de cascaval in frigiderul de la serviciu, dar se pare ca i-a placut la gust si altcuiva si nu mai exista)
tocana din carne de vita cu sos de ceapa si putin piure de telina plus salata de varza murata

+Quote Post
dr_wise
post Nov 19 2008, 05:09 PM
Post #2518

Musafir

Hello!
La mine pare a fi ziua branzeturilor, fiindca pana acum am mancat:
d - 3 wasa 24% fibre cu cascaval, rosie si patrunjel
cafea cu lapte
p (15:30) - 2 mere, apoi 3 feluri de branza, ciuperci, un pahar de vin rosu
Am pus pe foc o mancarica de ciuperci, sa vedem ce-o iesi.
Fetelor, e veselie mare la mine!!!! Mi s-a recomandat sa caut un magazin iugoslav Badic Commerce care are produse balcanice si, intradevar, am fost astazi dupa ora de Pilates, e in drumul meu, f aproape, si am gasit varza cruda soi romanesc, varza murata vidata, frunze de varza murata la borcan mare, frunze de vita de vie murate, seminte...in coaja lor (URAAAAAA!!!), telemea normala de vaca, si alte bunataturi.
Sunt o fericita, plus ca i-am scutit pe Roxi si fiu-meu de cautat varza in Bucuresti. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sfarsitul asta de saptamana o sa testez varza murata, sau frunzele de vita, trag niste sarmale cu vin rosu sec si smantana, sa moara concurenta de pofta!!!
Revin cu masa de seara mai tarziu, acum m-a pocnit un somn de n-am cuvinte.
PS: kalua si pescarush, am fost la Pilates intaiasi data, nu-i rau deloc, numa' ca ma puse nea Phillip sa stau intr-un picior si sa ma relaxez...cum mama ma-sii sa ma relaxez, stand intr-un picior?! Ca fuse lupta serioasa sa-mi echilibrez tremuratul slaninii, d-apai sa mai si zambesc...ca-mi spuse sa ma relaxez si sa zambesc...well, ii zambesc lui, of course, ca-i simpatic foc, da' nu intr-un picior si in cumpana, mama ei de cumpana, cu cine a inventat-o!!!!
Da' nu ma las, merg si maine!!!
Fusei toata saptamana in fiecare zi, sa vada ca romancele au sange de vipera...si muschi de musca! (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
TOP URGENT & VERY IMPORTANT!!!... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) v-am zis de Pedro, instructorul de salsa?! E beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeton, manca-i-as muschii lui! Sa-l vedeti cum se misca.....ahhhhhhhhh! Nici nu mai stiu unde-mi sunt picioarele, da' ochii stiu ca sunt lipiti de fesierii lui Pedro "ca marca de scrisoare", vorba cantecului! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Pe cuvant de fost pionier ca n-o sa scap nici o ora de-a lui!

This post has been edited by dr_wise: Nov 19 2008, 05:17 PM

+Quote Post
mihaela1977
post Nov 19 2008, 05:45 PM
Post #2519

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: deva, HD
Member No.: 5,029

Salutari. Cel mai important este ca Bianca se simte mult mai bine.
Astazi:MD=wassa, dulceata, lapte, cafea; P=mi-am pus la pachet varza anatolica; C=inca nu mi-e foame, cred ca voi papa mai tarziu doar niste ciorba ; G=spre seara niste fructe.
pe curand

+Quote Post
Fanny
post Nov 19 2008, 05:54 PM
Post #2520

Moderator Global

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Esti mortala cu Pedro si Phillip ai tai.

eu am papat azi
MD: cafea cu lapte / putin pomelo / iaurt cu snitel
pranz: 2 snitele si multa apa
cina va fi neconforma. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post

413 Pages V  « < 250 251 252 253 254 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 02:29 PM