![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
Si mie mi-e o pofta nebuna de ceva dulce dar "am pus-o-n cui".Ideea cu merele coapte e super.
Eu azi:MD=wassa, dulceata,lapte,cafea;P=varza cu carne; C=nu am nimic gatit, de ieri nu este apa in cateva orase din judet cred ca o iau razna asa, deci imi voi face o omleta cu cascaval si ardei gras,ridichi.Spre seara cred ca pomelo.Vreau sa incerc sa fac niste snitele de soia la cuptor, am gasit si o reteta de sos de cascaval...dar maine cred. Ajutor:in afara de morcov fiert si rosii pe abur mai sunt alte legume interzise fierte sau gatite???????? Pun retetele la retete monti pt. felul doi daca va intereseaza, nu stiu cum se pun la lista cu retete. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello!
Ce fac fetele, tin post negru? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Nu mai mananca nimeni astazi? Bag seama s-a destrabalat gasca prea tare ieri...sau nu? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Eu, ca o mimozela ce sunt, am mancat pana acum asa: d - 2 mere cu fulgi ovaz si scortisoara cafea cu lapte p - seminte crude de dovleac si floarea soarelui, apoi omleta umpluta cu zacusca de ciuperci, salata verde, juma' de pahar de vin rosu sec: (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/HPIM2093.jpg) Kalua, te rog mult, am mai gasit o varianta de iaurt 0,1% grasimi cu fructe, dar nu prea inteleg daca-i conform. Tu ce zici? Arata asa: (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Produse%20MM/HPIM2094.jpg) si contine: Joghurt mild aus entrahmter Milch, 7,7% Erdbeeren, Fruktose, modifizierte Starke, farbende Lebensmittel (schwarze Karotte, Rote Bete), Verdickungsmittel (Pektine, Guarkemmehl), Saureregulator Natriumcitrate, Aroma (enthalt Milchbestandteile), Sustoff Aspartam. Enthalt eine Phenylalaninquelle. Macar de-o destrabalare la juma' de luna merge? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Are amidon, doctoreaso. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Stärke e amidon pe germana (ca sa te poti uita si-n magazine) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
Kalua, daca nu te supar prea tare poate ma lamuresti cu chestia cu legumele fierte de adineauri.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ptiuuuuu! Mama lui de Starke! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Multumesc! Bagai la cap! Nu mai cumpar iaurt cu fructe! This post has been edited by dr_wise: Nov 20 2008, 06:52 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Seara buna ! Azi profit ca am mai mult timp si va salut.
Daca nu am mai scris pe site nu inseamna ca am renuntat la dieta. Urmez dieta in continuare dar am un program de masa cam ciudat - pranzul pe la ora 17-18.Si atunci cina inainteza spre 20-21 . La ultima cantarire din saptamana asta am avut 63,4 kg.In ultimul timp am observat variatii de 0,5 kg in plus sau in minus. Sper sa am timp sa va vizitez zilnic iarasi. Mi-a fost dor de voi (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) MD 2 felii de paine secara prajite - una cu rosie si branza , cealalta cugem conform de la arovit ; cafea cu lapte si scortisoara. P ( ora 17) mancarica de dovlecei si chiftelute de soia C fructe Sper sa rezist ispitei...omleta e foarte apetisanta dr wise !!! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Buna fetele,
Eu, azi: d: iaurt cu fulgi de ovaz, si un mar taiat.Cafea conforma gustare: mar p: salata cu branza light, dar cam in hopuri, ca aveam vizitatori in birou s: budinca de spanac cu telemea. A iesit foarte buna budinca, e facuta in premiera (prima data cand folosesc cuptorul anul asta (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ) Mi-am facut selectie de retete Monti, si de acum ma apuc de treaba. ca prea am avut acelasi meniu cam tot anul. Cate fructe e permis sa mananc pe zi? De multe ori mananc in jur de 4, 5 mere. O seara buna! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie-mi place ca doctoreasa noastra nu se lasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , tot mai incearca asa cate un iaurt cu fructe cand il vede pe raft, doar-doar o fi conform. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Eu m-am trezit azi cu o durere de cap, si cu greata aferenta. Inca nu m-a alsat, dar m-am incapatanat sa nici nu iau nimic. Sa vedem care pe care! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Eu pap azi: D - cafea cu lapte, 1 kiwi, pauza, cereale cu lapte ora 11 - un mar P - legume gratinate cu tocanita de pipote si inimioare (tot cu gandul la muraturile alea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) dar in week-end tot le desfac) C - svaiter cu zacusca, probabil. |
|
|
![]()
|
|
Pescarush eu zic ca de atata timp sigur sunt murate si poti risca sa desfaci borcanul.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersi Miha. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Asa ma gandesc si eu. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Acum, oricum trebuie sa astept sa-mi vina barbatul din delegatie, ca nu cred ca pot deschide singura butoiul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 08:41 AM |
|