IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 253 254 255 256 257 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Nov 20 2008, 09:09 PM
Post #2541

Musafir

Domle, la o adica, pt muraturile tale ma jertfesc, ce sa fac.
Vrei sa vin sa-ti dezvirginez eu borcanul (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) ? Ca ma incanta ideea... Trasei azi de fiare si elastice cu ochii la Pedro ( (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ) care gemea de fiecare data cand intindea elasticul ala.... , cred ca-ti sparg borcanul daca pun mana pe el! (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif)
Mda...tot trag sperante sa gasesc iaurtul ala perfect, cu fructe, bunacios si fara amidon, dar n-am noroc. Da' nici nu ma las, mai caut. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
In seara asta am calcat stramb, adica am facut un pilaf pt amore puro si iar am scapat in el.
Acum testez niste mere coapte in cuptorul Robertei.
Miroase toata casa a mere si scortisoara, sper sa nu le fac scrum, c-am programat cuptorul sa le coaca 35 minute la 200 gr C. O fi mult? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
I'll be back!
Go to the top of the page

+Quote Post
bulina
post Nov 20 2008, 09:15 PM
Post #2542

Musafir

doftorelo cred ca-ti schimb numele in Pedronella (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si cum am imaginatia bolnava mi te si vad incordata toata intr-o simultana de forta cu Pedro.
Eu am pasiune mare pt mere coapte, eu le pun si nuci pe langa scortisoara ...acu-mi ploua-n gura, na

+Quote Post
dr_wise
post Nov 20 2008, 09:53 PM
Post #2543

Musafir

Dragutelor, am scos merele de la cuptor...e clar ca 35 min e too much. S-au facut piure. Cred ca 15 minute erau de ajuns.
Dar sunt f gustoase si arata asa:
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2101.jpg)
Cred ca un mot de frisca ar fi fost perfect.

QUOTE(bulina @ Nov 20 2008, 10:15 PM) *
doftorelo cred ca-ti schimb numele in Pedronella (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E prea fraged pt gusturile mele, dar na, ce-i frumos si lui Dzeu ii place, nu?

This post has been edited by dr_wise: Nov 20 2008, 09:54 PM

+Quote Post
Light Blue
post Nov 20 2008, 09:54 PM
Post #2544

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

Alinice, tu pui scortisoara in cafea? E o idee noua. Dar daca ai sa confirmi ca e buna, am sa incerc si eu.
Pescarush, ce descriere corecta i-ai facut lui dr_Wise (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Si unde mai pui ca ne face pofta cu iaurturile!
Trebuie sa ne povestesti dr_Wise cum decurg orele de salsa. Si bravo daca zici ca baiatul tau ti-ar fi adus varza. Ca imi aduc aminte de fratele meu care nu-si lua nici-un pachet cand pleca la facultate. De lene sau poate alt motiv.
Astazi:
MD: branza topita, ardei gras si cafea- fara cofeina(De trei ori bravo (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) )
P: ciorba de pui a la greque, spanac si un ou ochi cu muraturi, 2 patratele de ciocolata;
S: salata verde cu telemea si o portie de ciorba a la greque- ca prea a iesit buna.

+Quote Post
pescarush
post Nov 20 2008, 09:57 PM
Post #2545

Musafir

Doctore, te-astept la muraturi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Tu chiar vrei sa-mi faci in ciuda cu Pedro ala. (IMG:style_emoticons/default/sex.gif)
Cred ca ma apuc si eu de copt mere, poate maine seara. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sa-i fac o surpirza la al meu. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Light, mie nu-mi face pofta cu iaurturile, ca nu-mi plac oricum. Prefer iaurt natural si sa pun gem in el.

This post has been edited by pescarush: Nov 20 2008, 10:03 PM

+Quote Post
mihaela1977
post Nov 20 2008, 10:05 PM
Post #2546

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: deva, HD
Member No.: 5,029

Deja mi-e pofta tare de mere coapte-dar maine...Va pup.

+Quote Post
dr_wise
post Nov 20 2008, 10:40 PM
Post #2547

Musafir

Am uitat sa va spun, a propos de varza!
Azi am fost la magazinul iugoslav si am cumparat o minunatie de varzoi crud - soiul acela bun, romanesc, plus o varza murata vidata.
In weekendul asta cred ca trec la "repetitia generala" inainte de venirea lui fiu-meu in vacanta, sa nu ma fac de ras.
Daca-mi ies bune, mai trag o sarja de ziua nationala a Romaniei si "otravesc" poporu' de la sala de aerobic. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Nov 21 2008, 11:24 AM
Post #2548

Musafir

'Neata!
Am mancat iaurtul ala de dimineata...mare porcarie!!! Colcaie de indulcitori si are gustul ala scarbos/ amarui, de la indulcitori. Nu-mi mai trebuie EVER!
M-am potolit, gata!
Acum incerc sa ma dreg cu cafea.
Voi ce mai ziceti, ce mai faceti? Ce program aveti in weekend?

+Quote Post
pescarush
post Nov 21 2008, 02:34 PM
Post #2549

Musafir

Pai de ce nu ne spui tu planurile tale doctore? (IMG:style_emoticons/default/smart.gif)
Eu ma duc la intalnire cu gagicile maine dupa-masa. (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif)
Iar duminica, duc copiii la Christmas party de la noi de la companie. Program incarcat, domle!
Meniul meu pe azi n-are nik spectaculos, simt ca ma prinde o raceala si n-am avut chef de prea multe aseara, asa ca n-am gatit.
D - cafea, acum bag ceai verde, un kiwi, pauza, finn crisp cu gem
ora 11 - 2 clementine
P - orez basmatti cu sos Salsa mexican de legume (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) (nu stiu daca are vreun gust)
C - habar n-am, bine ar fi sa ma satur cu o salata cheala si sper sa fac si mere la cuptor, a la doctoreasa. (IMG:style_emoticons/default/kiss_girl.gif)
Sa aveti week-end placut, gagici!

+Quote Post
dr_wise
post Nov 21 2008, 06:56 PM
Post #2550

Musafir

...a spus cineva SALSA?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Eu am de gand sa merg maine la Filarmonica, se organizeaza vizite cu ghid in fiecare sambata de la 10:30. Avem invitatie de la Ambasada Romaniei pt luni 01.12.2008 la ora 20:00, spectacol aniversar + receptie, spectacolul e la Filarmonica, Sala pt concerte de camera, si suntem paraleli de paraleli, unde o fi sala asta, cum ajungem acolo.
Filarmonica din Lu e o cladire imensa, cu 'jdemii de sali.
Asa ca tragem o excursie "de recunoastere".
Apoi cred ca facem o aprovizionare serioasa pt ziua Ro, fiindca weekendul urmator incepe "La fete des vins et cremants" (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) asta-i cu dedicatie speciala pt mine, si am de lucru.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) adica timp de 4 zile, de joi pana duminica inclusiv, se prezinta soiurile de vin luxemburgheze si, cine doreste, poate sa participe la degustari (ceea ce si doresc, ca doar n-o sa stau pe uscat!!!) pt 5eur/zi. Trag sperante sa-mi dea si ceva de haleala care merge la vin, ca pe stomacul gol nu prestez.
Si, ca sa nu fiu off topic, la pranz am mancat:
ciorba de fasole
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2102.jpg)
salata de ton:
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2103.jpg)
Acum sipuiesc o cafea fara cofeina, indulcita cu lapte.

+Quote Post

413 Pages V  « < 253 254 255 256 257 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 03:57 AM