![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
...a spus cineva SALSA?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Da. Io! Numai ca io o mananc, nu o dansez. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Spor la degustat, doctore. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Eu am inventarul anual joia viitoare, bag o zi lunga. Nu ti-e dor de colegi? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Stiti ca nici nu e rau orezul cu sosul asta? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) E un pic picant, asa cum imi place mie (aka sa nu-mi ia gura foc). Cred ca imi fac si eu o decaf. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
Eu azi:MD=wassa, dulceata, lapte,cafea; P=conserva peste cu cascaval;C=fasole frecata cu soia la cuptor cu sos de rosii pe care incerc sa o mananc imediat caci nu ma simt prea bine.Va pup, pa.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Buna fetele:
Eu, azi: d:iaurt cu fulgi de ovaz, un mar, cafea conforma p:budinca de spanac cu telemea c:salata mare cu o bucatica de peste marinat, un pic de vin rosu sec. Ma cam doare burta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Va urez un weekend excelent, eu merg la catarat pe munte. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Sa ai vreme frumoasa, Lotte! Eu am sa citesc cat mai mult, sa recuperez timpul pierdut.
Meniul de azi: MD:2 felii Wasa cu gem, cafea; P: saramura de peste; S: salata de rosii si castraveti cu crochete de post- am descoperit ca nu e conform, au amidon. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
- at -pescarush: mi-e dor de job-ul meu!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
- at -lotte: distractie placuta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) In seara asta am mancat 3 mere Jonagold. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Te cred doctore. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Ma tem ca in curand incep sa ma plang si eu pe-aici. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Inca nu ma stresez, dar nu se stie.
Lotte, week-end placut. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tot eu. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
De ieri ma gandesc la mere la cuptor, asa ca am facut in seara asta. Bineinteles ca eu n-am mai facut pana acum (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) si n-am stiut ce rol au foliile alea in care sunt bagate. Asa ca, ale mele s-au transformat in mere cu sos din gem de capsuni. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si arata cam asa: (IMG:http://i130.photobucket.com/albums/p248/corinka_m/DSC00772.jpg) Dar sunt yummyyyy! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Btw, eu le-am lasat 30 de minute la 400 grade F (cred ca e aprox. 200 C) si nu au fost prea moi. Le-am incercat dupa 20 de minute, si erau prea tari inca. This post has been edited by pescarush: Nov 22 2008, 04:27 AM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
Wow, au iesit fotogenice! Ale mele au stat 35 min la 200 C si au iesit piure, ai vazut. Cuptorul asta e electric, cu convector, poate are alte smecherii. In dimineata asta am mancat 2 mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, acum imi beau cafeluta si-o tai afara dupa. Nu stiu cum e vremea la voi, dar aici ninge hotarat de ieri seara. Weekend placut tuturor frumoaselor montignace! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) a inceput deja cu ninsoarea la voi? La Bucuresti a inceput ploaia si-i frig tare. Noroc ca dogoresc caloriferele!
Eu sunt cuminite cuminte si apoi o dau in bara! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
La noi a nins! (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) Vine iarna! Nu cred ca-mi place. Mie imi place vara!
Meniul: MD: telemea cu rosii si gogosar, cafea fara cofeina; P:ciorba de pui a la greque, ciocolata (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ; S: inca nu stiu, poate o omleta cu rosii |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 12:37 AM |
|